0

کناف چیست؟

 
oskoui
oskoui
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 2920
محل سکونت : آذربایجان شرقی

کناف چیست؟

کناف چیست؟

کناف صفحاتی دارای روکش گچی توسط فرآیندهایی به یکدیگر هم متصل شده و کناف را تشکیل میدند.
در دفترها و کارخانه های کمپانی کناف در سر تا سر جهان بیشتر از ۱۸۰۰۰ هزار نفر فعالیت داشته که همواره تلاش همه ی آنها دست یابی به موفقیت شرکت و درنهایت بوجود آوردن امنیت اقتصادی و رشد و همچنین توسعه حرفه ای خود است. یکی از اصول شرکت کناف راه اندازی واحدهای صنعتی در مناطقی است که مواد اولیه فراوان و بازار مصرف مناسب این چنین تولیدات وجود داشته باشد. در همین جهت واحدهای متعدد،‌ تولیدی این شرکت در شرق اروپا و نقاط مختلف آسیا درحال احداث میباشد که در نتیجه آن افزایش اشتغال و تولید مواد و مصالحی باکیفیت بسیار بالا برای برآورده کردن نیازهای فردای این جامعه می باشد.

کناف در واقع نام خانواده و موسسهای با فعالیتهایی در سطح بینالمللی و ویژگیهای ممتاز میباشد. این شرکت علاوه بر گستردگی و وسعت خود یک موسسه خانوادگی اصیل بوده که این موضوع عامل مهمی در رشد و پیشرفت چشمگیر آن است. از ویژگیهای این شرکت سرعت در تصمیم گیری، ابداع و نوآوری در صنعت ساختمان، سرمایهگذاریهای پیوسته و حمایت از ایدههای نوین کارکنان آن است که آن را از سایرین متمایز ساخته است. کار این شرکت از تولید و عمل آوری گچ در منطقه سارلند در کشور آلمان شروع شده و با توسعه و تنوع بخشیدن به این تولیدات در سطح بینالمللی در زمینههای زیر فعالیت داردومحصولات گچی عبارتند از:

عایقهای صوتی و حرارتی استخراج سنگ آهک و تولید مصالح مرتبط با این ماده ساختمانی

مصالح و مواد ساختمانی بر پایه گچ و سیمان تجهیزات و ماشین آلات تولید کننده مصالح

پنج شنبه 23 آبان 1398  4:23 PM
تشکرات از این پست
oskoui
oskoui
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 2920
محل سکونت : آذربایجان شرقی

پاسخ به:کناف چیست؟

کاربرد کناف

عموما کناف درساختمان های موجود درکشور مابه صورت مصالح مصرفی در دیواره ها و سقف ها استفاده می شود که با توجه به رنگ وظرفیت ومقاومت موجود کناف در اجزای سازه خاص خودش به کار برده می شود .مثلا در دیوار ضد حریق مورداستفاده قرار می گیرد.

این نوع دیوار به عنوان سدی در برابر عبور آتش و حرارت ناشی از آن عمل میکند و زمانی که در یک سمت کانون آتش و حرارت بسیار بالا وجود دارد، دمای سمت دیگر (سمت ایمن) از اندازه محدودی تجاوز نمینماید. از سیستمهای حفاطت ساختمان در برابر حریق جهت حفاظت تیرها، ستونها و سایر اعضای سازههای فولادی و همچنین پوشش داکتها و کانالهای تأسیساتی در برابر آتش مستقیم (تا 180 دقیقه) استفاده میشود. در این ساختار دو روش اجرایی وجود دارد؛ اجرای پوشش با زیرسازی فولادی و بدون زیرسازی. پوشش اجزا با استفاده FM (یا در موقع لزوم صفحات مقاوم در برابر حریق و رطوبت FR از صفحات مقاوم در برابر حریق) صورت میگیرد.

یک نوع استفاده دیگر کناف درسقف های کاذب مشبک است که سقفهای کاذب یکپارچه، بدون درز بوده و ساختار آنها از اتصال صفحات روکش دار گچی به زیرسازی فولادی که به سقف اصلی متصل میباشد، تشکیل میشود. این ساختار از نظر معماری بسیار منعطف بوده و در ساخت سقفهای معلق تزئینی (دکوراتیو) کاربرد ویژه دارد. اجرای سریع و آسان، عبور آسان تأسیسات مکانیکی و الکتریکی، انعطاف معماری بالا و امکان دستیابی به مشخصاتی نظیر عایق حرارتی و صوتی و مقاومت در برابر حریق و رطوبت از ویژگیهای این ساختار میباشد. قطعات کارخانهای استاندارد برای اجرای انواع مقاطع تا و خم تزئینی تولید و عرضه میگردند. با استفاده از این قطعات، میتوان پیچیده ترین طرحهای معماری را با دقت، سرعت و کیفیت بالا اجرا نمود. .

پنج شنبه 23 آبان 1398  4:24 PM
تشکرات از این پست
oskoui
oskoui
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 2920
محل سکونت : آذربایجان شرقی

پاسخ به:کناف چیست؟

مزایای سیستم کناف درمقایسه بابعضی سیستم های رایج در کشور

1-  مقاومت این سیستم در برابر زلزله : به علت سبکی وانعطاف پذیری بسیار بالا

2-  ایمنی : بدلیل اتصالات مناسب . در دیوارها و سقف های کاذب کناف معمولا اتصالات به صورت پیچی و مطابق ضوابط و آیین نامه های مدون انجام میشود.

3-  سرعت اجرای بالا : سیستم کناف (در شرایط کاملا طبیعی ، با نیروی معقول ) نسبت به سیستم سنتی تا 4 برابر سریع تر قابلیت اجرا را دارا میباشد!!

4- اجرای راحت :به دلیل طراحی مناسب

5- وزن کم و طبعا کاهش هزینه: به دلیل نوع ساختار سیستم ( درصورت استفاده از این سیستم در دیوار نسبت به سیستم های متداول امروزی (مانند تری دی پنل ) به دلیل کاهش وزن قابل توجه بار مرده،در صورت محاسبه، اسکلت سازه تا % 25 سبک تر میگردد که به دلیل این صرفه جویی عملا اجرای دیوار کناف برای سازنده رایگان در می آید ! در صورتی که مهندسین محاسب بارگذاری را بر اساس دیوار کناف انجام دهند تفاوت قابل توجه ابعاد تیر و ستون و سبک شدن اسکلت را خواهند دید .

6- افزایش سطح مفید زیر بنا : به دلیل کاهش اشغال فضاتوسط دیوارها و پارتیشن های کناف

7- عایق حرارتی مناسب : سیستم کناف در صورت اجرای اصولی به شدت عایق حرارت می باشد.

8-  عایق صوتی مناسب : فراموش نکنید در اجرای اصولی دیوار کناف کلیه المانهای فلزی با نوار های عایق از زمین و سقف مجزا شده و نیز دیوار کناف حتما باید تا سقف اصلی ( نه سقف کاذب) ادامه یابد .

9- پنلهای مقاوم در برابر حریق و مقاوم در برابر آتش سوزی

10- پنلهای مقاوم در برابر آتش و مقام در برابر رطوبت

11-  قابلیت اجرا در کف تمام شده : بر خلاف پارتیشن های سنتی ، پارتیشن های کناف پس از کف سازی ، حتی بر روی سرامیک و سنگ(بدون تخریب ) قابل اجرا می باشند از این رو بهترین گزینه جهت عملیات باز سازی می باشند.

12- قابلیت فرم پذیری کناف بالامخصوصاً در بحث دکوراتیو 13- قابلیت تغییر فضاهای قدیمی وتبدیل به کاربریهای جدید با پتانسیل بالا )(کناف مناسبترین سیستم جهت کارهای باز سازی می باشد)

14- بازیافت بیش از 75 درصد مصالح مصرفی

15- کاهش نخاله های ساختمانی به میزان قابل توجه ! ( نسبت نخاله های ساختمان در سیستم کناف نسبت به سیستم سنتی 1 به 5 میباشد!!!که موجب کاهش هزینه های حمل مصالح ، کاهش هزینه ی نظافت و کاهش هزینه های تخلیه نخاله ها از کارگاه میشود ، به میزان کاملا محسوس)

16- کاهش اکیپ های کارگری در ساختمان ( به دلیل سهولت و سرعت اجرای سیستم کناف اکیپ های مختلف اجرای دیوار ( اعم از دیوارچینی،گچ و خاک ، سفید کاری ) به یک اکیپ اجرایی کاهش خواهد یافت ! ) حتی در صورت اجرای سقف کاذب کناف به جای سقف کاذب با میلگرد و رابیتس عملا در اجرای سقف کاذب اکیپ جوش کار ، رابیتس کار و گچ گار سقف را فقط یک تیم انجام خواهد داد.

17- عبور راحت تاسیسات از فضای مابین دیوار کناف بدون هیچ گونه تخریب

18- دسترسی سریع و مناسب به تاسیسات ساختمانی : دیوارها و سقف کاذب کناف به دلیل اتصال خشک ( استفاده از پیچ و عدم استفاده از ملات ) به راحتی قابل ترمیم میباشند ، همچنین در دیوار و سقف کاذب کناف در محل های پیش بینی شده دریچه های بازدید قرار می گیرد.

19- صرفه جویی کلی در مصالح ساختمانی : چنانچه طراحی استراکچر ساختمان بر اساس سیستم کناف باشد موجب صرفه جویی در مصالح به خصوص فولاد و سیمان وبی نیازی از برخی از مصالح نظیر گچ و آهک و خاک می شود.

20-  بی نیازی کناف به جوش کاری : به دلیل بالا بودن مشکلات استفاده از برق شهری جهت جوش کاری کناف جایگزینی مناسب برای روش های پر هزینه سنتی می باشد.

21-  جنبهای زیست محیطی :کاهش تولید زباله های ساختمانی غیر از صرفه جویی در هزینه دفع زباله هادرسطح ملی از جنبه حفاظت محیط زیست و استفاده بهینه از منابع کافی داری اهمیت است که همه با سیستم ساخت و ساز خشک کناف میسر است.

22- در صورت استفاده از سقف کاذب کناف نسبت به سقف کاذب سنتی مزایای بسیاری در پی خواهیم داشت ، از جمله:سرعت ، دقت ، کیفیت ، انعطاف قابل ملاحظه طرح همچنین هزینه ها ی کمتر کناف نسبت به سیستم سنتی ، عدم جوش کاری و کاهش هزینه های برق ، همچنین سهولت نظافت واحد ها ( به دلیل عدم به کار رفتن ملات) .

پنج شنبه 23 آبان 1398  4:26 PM
تشکرات از این پست
oskoui
oskoui
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 2920
محل سکونت : آذربایجان شرقی

پاسخ به:کناف چیست؟

معایب کناف درمقایسه با بعضی سیستم های رایج در کشور

1- عدم شاقولی پیشانی های سقف کاذب ( ناشاقولی المانهای قائم )

2- عدم رعایت گونیایی طرح هایی که قرار است به صورت مستطیل اجرا شوند

3- عدم رعایت فاصله مناسب آویز ها

4 – عدم رعایت فاصله مناسب سازه های بار بر

5- عدم رعایت فاصله مجاز سازه های پانل خور

6- عدم رعایت فاصله مجاز پرچ ها

7- عدم رعایت اجرای اولین آویز/سازه باربر/سازه پانل خور در فاصله مناسب

8- عدم استفاده از مصالح شرکت کناف ایران

9- عدم رعایت حصیر چینی پانل کناف

10-  عدم اجرای پخ مناسب در پانل کناف

11-  عدم رعایت فاصله بین دو پانل

12- عدم رعایت فاصله اولین پبچ از لبه پانل

13- عدم اتصال صحیح سازه تراز ( نبشی روی دیوار و پیچ های آن )

14- عدم تراز بودن زیرسازی/سقف کاذب اجرا شده در یک کد ارتفاعی

15- عدم اجرای پانل کناف عمود بر جهت سازه های پانل خور

16- عدم دقت در برش پانل

17- اجرای لبه کارخانه ای پانل در کنار لبه برش خورده کناف

18-  عدم استفاده از نوار درزگیری در هنگام بتونه کاری

19- اختلاط نا مناسب بتونه کناف یا پودر ماستیک

20- عدم رعایت پهنای مناسب لایه بتونه کاری شده

21- عدم رعایت ساختار با کاربری و شرایط بهره برداری

22- عدم استفاده از نصابان آموزش دیده دارای صلاحیت اجرای کناف

23- عدم استفاده از ابزار مناسب

که این فقط مشکلات متداول اجرای سقف کاذب بود و دیوار نیز اشتباهات متداول مخصوص خود رادارد.

بنا بر آنچه گفته شد سرپرستی و اجرای سقف کاذب کناف نیاز به تخصص خاصی دارد و در صورت اجرای نامطلوب سیستم های کناف در صورت عدم رعایت آنچه گفته شد نمی توان کناف را مورد سرزنش و نقد قرار داد ، زیرا کناف همانند سایر سیستم های برتر ساختمانی سالهاست در جهان به عنوان سیستم اصلی اجرای دیوار و سقف کاذب مورد استفاده قرار می گیرد.

هیچ سیستم سازه ای په در اجرا وچه درهنگام نظارت بدون عیب ونقص نیست ولی می توان گفت سیستم کناف دارای معایب کمتری نسبت به بقیه سیستم های موجود در کشور می باشد وبه همین خاطر چند موردی اشکالات فنی کار در اجرای نامطلوب سقف کاذب کناف می پردازیم :

14- عدم تراز بودن زیرسازی/سقف کاذب اجرا شده در یک کد ارتفاعی

15- عدم اجرای پانل کناف عمود بر جهت سازه های پانل خور

16- عدم دقت در برش پانل

17- اجرای لبه کارخانه ای پانل در کنار لبه برش خورده کناف

18-  عدم استفاده از نوار درزگیری در هنگام بتونه کاری

19- اختلاط نا مناسب بتونه کناف یا پودر ماستیک

20- عدم رعایت پهنای مناسب لایه بتونه کاری شده

21- عدم رعایت ساختار با کاربری و شرایط بهره برداری

22- عدم استفاده از نصابان آموزش دیده دارای صلاحیت اجرای کناف

23- عدم استفاده از ابزار مناسب

 

پنج شنبه 23 آبان 1398  4:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها