ورقهی بادمجان یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزهی گیلانیه که فقط کافیه یک دفعه امتحانش کنین تا عاشقش بشین. این غذا علاوه بر طعم محشرش خیلی راحت و بدون دردسر هم درست میشه. امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.
برترینها: ورقهبادمجان یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزهی گیلانیه که فقط کافیه یک دفعه امتحانش کنین تا عاشقش بشین. این غذا علاوه بر طعم محشرش خیلی راحت و بدون دردسر هم درست میشه. امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.
مواد لازم:
- بادمجان: ۳ الی ۴ عدد
- تخممرغ: ۳ عدد
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. برای تهیه این غذای راحت و خوشمزه کافیه تا ابتدا بادمجون هارو حلقهای و به ضخامت ۲ سانت ببریم و بهشون نمک بزنیم و اجازه بدیم تا تلخیشون بره.
۲. بعد دو طرف بادمجون هارو در روغن سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی میذاریمشون تا روغن اضافیشون بره.
۳. حالا داخل یک کاسه تخممرغ هارو با مقدار کافی نمک، فلفل و زرچوبه میزنیم تا تخممرغها از لختی دربیان.
۴. بادمجون هارو مجددا داخل ماهیتابهای که کفش رو چرب کردیم میذاریم و بعد تخممرغ زده شده رو هم اضافه میکنیم.
۵. حالا اجازه میدیم تا تخممرغ خودش رو بگیره.
۶. بعد ورقه رو برمیگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه.
۷. حالا ورقه بادمجون خوشمزه ما حاضره و با کته و گوجه فرنگی عالی میشه.