0

۞۞۞ زیباترین آیه های قرآن ۞۞۞

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:زیباترین آیه های قران

بنام فرمانروای کل کیهان
سلام

۞وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّکُمْ لَئِنْ شَکَرْتُمْ لَأَزِیدَنَّکُمْ ۖ وَلَئِنْ کَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِی لَشَدِیدٌ۞﴿آیه۷ابراهیم﴾
و آنگاه که پروردگارتان اِعلام کرد که اگر واقعاً سپاسگزارى کنید، شما را افزون خواهم کرد، و اگر ناسپاسى نمایید، قطعاً عذاب من سخت خواهد بود.

۞فَاذْکُرُونِی أَذْکُرْکُمْ وَاشْکُرُوا لِی وَلَا تَکْفُرُونِ۞﴿آیه۱۵۲بقره﴾
پس مرا یاد کنید تا شما را یاد کنم و شکر نعمت من به جای آرید و کفران نعمت من نکنید.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ(شمس)
به نام خدای بخشاینده مهربان
وَالشَّمْسِ وَضُحَاهَا
سوگند به آفتاب و روشنی اش به هنگام، چاشت،
وَالْقَمَرِ إِذَا تَلَاهَا
و سوگند به ماه چون از پی آن بر آید،
وَالنَّهَارِ إِذَا جَلَّاهَا
و سوگند به روز چون گیتی را روشن کند،
وَاللَّیْلِ إِذَا یَغْشَاهَا
و سوگند به شب چون فرو پوشدش،
وَالسَّمَاء وَمَا بَنَاهَا
و سوگند به آسمان و آن که آن را برآورده،
وَالْأَرْضِ وَمَا طَحَاهَا
و سوگند به زمین و آن که آن را بگسترده،
وَنَفْسٍ وَمَا سَوَّاهَا
و سوگند به نفس و آن که نیکویش بیافریده
فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا
و به او شر و خیر او را الهام کرد
خداوند در سوره شمس?هفت بار سوگند میخورد که به ما الهام میکن.

◇وَ إِذا سَأَلَکَ عِبادی عَنِّی فَإِنِّی قَریبٌ أُجیبُ دَعْوَهَ الدَّاعِ إِذا دَعانِ فَلْیَسْتَجیبُوا لی‏ وَ لْیُؤْمِنُوا بی‏ لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ◇
و هنگامى که بندگان من، از تو در باره من سؤال کنند، من نزدیکم! دعاى دعا کننده را، به هنگامى که مرا میخواند، پاسخ میگویم! پس باید دعوت مرا بپذیرند، و به من ایمان بیاورند شاید رشد یابند(آیه ۱۸۶ سوره بقره)
(این تنها ایه ایی در قران هست که خداوند خودشُ معرفی کرده و ۷ بار در این ایه از ضمیر من استفاده کرده)

◇مَنْ کَانَ یُرِیدُ الْعَاجِلَهَ عَجَّلْنَا لَهُ فِیهَا مَا نَشَاءُ لِمَنْ نُرِیدُ ثُمَّ جَعَلْنَا لَهُ جَهَنَّمَ یَصْلَاهَا مَذْمُومًا مَدْحُورًاوَمَنْ أَرَادَ الْآخِرَهَ وَسَعَىٰ لَهَا سَعْیَهَا وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولَٰئِکَ کَانَ سَعْیُهُمْ مَشْکُورًاکُلًّا نُمِدُّ هَٰؤُلَاءِ وَهَٰؤُلَاءِ مِنْ عَطَاءِ رَبِّکَ ۚ وَمَا کَانَ عَطَاءُ رَبِّکَ مَحْظُورًا◇
هر کس دنیای زودگذر را بخواهد همان اندازه که اراده کنیم به او خواهیم داد،آنگاه دوزخ را بر او مقرر خواهیم کرد که نکوهیده و مردود در آتش سوزان آن درآید و پاداش کوشش آن کس که طالب سرای آخرت باشد و سعی و کوشش خود را به کار برد و مومن باشد داده خواهد شد و هر یک از این دو گروه را به عطای پروردگارت کمک خواهیم کرد و هرگز کسی از عطای پروردگارت محروم نخواهد بود(آیه ۱۸ تا ۲۰ سوره اسراء)(خداوند همان چیزی را برای ما میخواد که خودمان برای خود میخواهیم. تنها کاری که خداوند در جهت اهدافمان انجام می ِ دهد این است که ما را در جهت انتخابمان، یاری میکند.تمام اتفاقات و شرایط زندگی ما، توسط فرکانسهایی که به جهان ارسال میکنیم به وجود می ایند نه اینکه یک نیروی ماورایی (خداوند) دخالت کند و ما را به خواسته هایمان برساند یا از آن دور کند و یا اینکه ما را خوشبخت و یا بدبخت کند.پس اگر انتخاب ما بدبختی و فقر باشد، در آن مسیر هدایت خواهیم شد. و اگر انتخابمان سعادت، ثروت و لذت باشد، در این مسیر هدایت میشویم)

إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِکُمْ ۖ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا ۚ(ایه ۷ اسراء)اگر نیکی و احسان کردید به خود کرده‌اید و اگر بدی و ستم کردید باز به خود کرده‌اید.

۞وَعِنْدَهُ مَفَاتِحُ الْغَیْبِ لَا یَعْلَمُهَا إِلَّا هُوَ ۚ وَیَعْلَمُ مَا فِی الْبَرِّ وَالْبَحْرِ ۚ وَمَا تَسْقُطُ مِنْ وَرَقَهٍ إِلَّا یَعْلَمُهَا وَلَا حَبَّهٍ فِی ظُلُمَاتِ الْأَرْضِ وَلَا رَطْبٍ وَلَا یَابِسٍ إِلَّا فِی کِتَابٍ مُبِینٍ۞﴿آیه۵۹انعام﴾
و کلیدهای خزائن غیب نزد اوست، کسی جز او بر آن آگاه نیست و نیز آنچه در خشکی و دریاست همه را می‌داند و هیچ برگی از درخت نمی‌افتد مگر آنکه او آگاه است و نه هیچ دانه‌ای در زیر تاریکی‌های زمین و نه هیچ تر و خشکی، جز آنکه در کتابی مبین مسطور است.

۞مَن جَاء بِالْحَسَنَهِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا وَمَن جَاء بِالسَّیِّئَهِ فَلاَ یُجْزَى إِلاَّ مِثْلَهَا وَهُمْ لاَ یُظْلَمُونَ۞﴿آیه۱۶۰انعام﴾
هر کس کار نیکی انجام دهد ده برابر به او پاداش دهند، و هر که کار بدی انجام دهد تنها همانند آن کیفر بیند، تا ستمی بر آنها نرفته باشد.

۞قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِینَهَ اللَّهِ الَّتِی أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَالطَّیِّبَاتِ مِنَ الرِّزْقِ ۚ قُلْ هِیَ لِلَّذِینَ آمَنُوا فِی الْحَیَاهِ الدُّنْیَا خَالِصَهً یَوْمَ الْقِیَامَهِ ۗ کَذَٰلِکَ نُفَصِّلُ الْآیَاتِ لِقَوْمٍ یَعْلَمُونَ۞﴿آیه۳۲اعراف﴾
بگو: چه کسی زینت‌های خدا را که برای بندگان خود آفریده حرام کرده و از صرف رزق حلال و پاکیزه منع کرده بگو این نعمتها در دنیا برای اهل ایمان است و خالص اینها در آخرت برای آنان خواهد بود. ما آیات خود را برای اهل دانش چنین مفصل و روشن بیان می‌کنیم.

۞وَإِنْ تَعُدُّوا نِعْمَهَ اللَّهِ لَا تُحْصُوهَا ۗ إِنَّ اللَّهَ لَغَفُورٌ رَحِیمٌ۞﴿آیه۱۸نحل﴾
و اگر نعمت خدا را شماره کنید، آن را نمى‌توانید بشمارید. قطعاً خدا آمرزنده مهربان است.

۞لَهُ دَعْوَهُ الْحَقِّ ۖ وَالَّذِینَ یَدْعُونَ مِنْ دُونِهِ لَا یَسْتَجِیبُونَ لَهُمْ بِشَیْءٍ إِلَّا کَبَاسِطِ کَفَّیْهِ إِلَى الْمَاءِ لِیَبْلُغَ فَاهُ وَمَا هُوَ بِبَالِغِهِ ۚ وَمَا دُعَاءُ الْکَافِرِینَ إِلَّا فِی ضَلَالٍ۞﴿آیه۱۴رعد﴾
دعوت حق براى اوست. و کسانى که جز او مى‌خوانند، هیچ جوابى به آنان نمى‌دهند، مگر مانند کسى که دو دستش را به سوى آب بگشاید تا به دهانش برسد، در حالى که به او نخواهد رسید، و دعاى کافران جز بر هدر نباشد

◇الشَّیْطَانُ یَعِدُکُمُ الْفَقْرَ وَیَأْمُرُکُمْ بِالْفَحْشَاءِ ۖ وَاللَّهُ یَعِدُکُمْ مَغْفِرَهً مِنْهُ وَفَضْلًا ۗ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ◇
شیطان همواره وعده فقر به شما می دهد و شما را به زشتی ها وا می دارد، ولی خداوند همواره و عده مغفرت، ثروت و بخششی بیش از حد را به شما میدهد و خداوند گشایشگری داناست(آیه ۲۶۸بقره)

۞أَلَا إِنَّ أَوْلِیَاءَ اللَّهِ لَا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ۞﴿آیه۶۲یونس﴾
آگاه باشید، که بر دوستان خدا نه بیمى است و نه آنان اندوهگین مى‌شوند.

شنبه 1 خرداد 1400  7:58 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به:۞۞۞ زیباترین آیه های قرآن ۞۞۞

وَالضُّحَى
وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَى
مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَى
(۱-۳/ضحی)
سوگند  به  روز  وقتی  نور می گیرد  و به شب وقتی آرام  می گیرد که من نه تو را رها  کرده‌ام و نه با  تو دشمنی کرده‌ام 

جمعه 9 مهر 1400  11:56 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

«وَسَخَّرَ لَکُم مَّا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ جَمِیعًا مِّنْهُ إِنَّ فِی ذَلِکَ لَآیَاتٍ لَّقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ(الجاثیه-۱۳)
 و آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمین است همه را براى شما مسخر کرد و همه اش از او است و در این خود آیاتى است براى مردمى که تفکر کنند.

یک شنبه 11 مهر 1400  8:10 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

إِنَّ اللهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْم حَتَّى یُغَیِّرُوا مَا بِأَنفُسِهِمْ(۱۱-رعد)
و خداوند سرنوشت هیچ قومى (هیچ کسی) راتغییر نمى دهد مگر آنکه آنان آنچه را که در خودشان است را تغییر دهند. 

دوشنبه 12 مهر 1400  5:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها