این نوع کوکی بافتش بسیار نرمه به طوری که میشه گفت داخلش بافتی مشابه کیک داره و طرز تهیش هم بسیار سادست و تقریبا هر کسی میتونه از پسش بر بیاد.
وب سایت سوران: قطعا اکثر شما حتی یکبار هم که شده یک نوع کوکی شکلاتی خورده اید یک کوکی شکلاتی با کیفیت خوب رویهای ترد داره و داخلش نرم و پر از قطعات شکلات با شیرینی مناسبه.
فرق کوکی شکلاتی امروز با اکثر کوکیهای شکلاتی دیگه بافت نرمش هست. این نوع کوکی بافتش بسیار نرمه به طوری که میشه گفت داخلش بافتی مشابه کیک داره و طرز تهیش هم بسیار سادست و تقریبا هر کسی میتونه از پسش بر بیاد. این کوکی برای پذیرایی با همراهی چایی و قهوه بسیار مناسبه.
مواد لازم:
- کره نرم شده در دمای محیط: ۱ پیمانه
- شکر سفید: ۱/۲ پیمانه
- شکر قهوهای لایت: ۱/۲ پیمانه
- تخممرغ بزرگ: ۲ عدد
- عصاره وانیل: ۲ قاشق چایخوری
- آرد سفید: ۲ و ۱/۴ پیمانه
- بیکینگپودر: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک: ۱/۲
- چیپس شکلات: ۲ پیمانه
طرز تهیه:
۱. داخل یک کاسه بزرگ کره و شکر سفید و قهوهای رو خوب بزنید تا نرم و یکدست بشه.
۲. تخممرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم و هر بار خوب میزنیم. وانیل رو هم در همین مرحله اضافه میکنیم.
۳. آرد، نمک و بیکینگپودر رو با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و تا زمانی که کاملا یکدست شود با همزن بزنید.
۴. دو پیمانه چیپس شکلات رو اضافه کرده و با لیسک بهم بزنید.
۵. به وسیله اسکوپ مواد رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بگذارید و برای زیباتر شدن کوکی چند چیپس شکلات روی اون بگذارید و سینی رو برای مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرارد دهید.
۶. فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید و وقتی گرم شد کوکیها رو به فر متقل کنید و برای ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بپزید تا زمانی که حاشیه کوکی به طلایی مایل به قهوهای تغییر رنگ دهد.
۷. کوکی شکلاتی ما آماده است امیدوارم لذت ببرید!
نکات:
- این کوکی ماندگاری خوبی داره و حتی بعد از چندین روز تازه و نرم باقی میمانند.
- اگر به عصاره وانیل دسترس ندارید از نصف قاشق چایخوری وانیل پودری یا چند قطره اسانس وانیل استفاده کنید.
- چیپس شکلاتی که در دستور استفاده شده چیپس شکلاتی شیرین هست در صورت تمایل میتوانید از چیش شکلاتی تلخ یا حتی شکلات خورد شده استفاده نمایید.