0

معرفی کتاب« نه ، به من دست نزن »

hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

معرفی کتاب« نه ، به من دست نزن »

نه، به من دست نزن

اگر والدین، خود را در برابر سوالات جنسی کودکان به بی‌‌‌خبری زنند یا غافل شوند، کودکان برای دریافت پاسخ سؤالات خود به هر دری می‌زنند.

نه، به من دست نزن

نه، به من دست نزن

مشخصات کتاب:

عنوان: نه به من دست نزن (آموزش اصول تربیت جنسی فرزندان برای والدین)

موضوع کتاب: امور جنسی - آموزش به کودکان، کودکان - رفتار جنسی، کودکان و امور جنسی

نویسنده: زهرا اسعدی

ناشر: سیادت

سال چاپ: 1397

بسیاری از والدین در مقابل سؤالات بی‌شمار فرزندانشان درباره‌ی مسائل جنسی، گیج، مبهوت و شرمسار می‌شوند. این که اولاً والدین به علت عدم آگاهی یا اطلاعات ناقصشان، جواب بسیاری از سؤالات جنسی کودکان را نمی‌دانند، ثانیاً والدین نمی‌دانند حد و مرز پاسخ به سؤالات جنسی کودکان کجاست و تا چه اندازه باید فرزندشان را از موضوعات جنسی آگاه کنند و ثالثاً آیا دانستن مسایل جنسی باعث آرامش فرزندشان خواهد شد یا اینکه موجب گمراهی و انحراف او.

کتاب «نه به من دست نزن» راهنمایی است تا به پاسخ سوالات خود در این زمینه دست یابید. این کتاب با هدف ارائه اطلاعات کافی و شناخت صحیح از رفتارهای طبیعی جنسی کودکان و نوجوانان تالیف شده است.

در این کتاب به موضوعاتی همچون رشد طبیعی جنسی از زمان تولد تا 2 سالگی و از 2 تا 6 سالگی، دوران نهفتگی جنسی، مراحل پیدایش هویت جنسی، واکنش های والدین به سوالات جنسی کودکان و ... اشاره شده است.

5da5af2cb54d0.jpeg

بخشی از کتاب

اگر والدین، خود را به بی‌‌‌خبری زنند یا غافل شوند، کودکان برای دریافت پاسخ سؤالات خود به هر دری می‌زنند و در این راه ممکن است افراد سودجو و فرصت طلب با دادن اطلاعات نادرست، آن‌ ها را به انحراف بکشانند. بنابراین با تربیت صحیح جلو انحراف اخلاقی آن‌ها گرفته می‌شود و همچنین در آینده زندگی زناشویی و مشترک موفق خواهند داشت. والدین با پاسخ به موقع، قابل فهم و مطابق با سن فرزندشان، بین خود و فرزندشان اعتماد ایجاد می کنند که...

دوشنبه 29 مهر 1398  7:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها