0

در تغذیه کودک ۶ تا ۱۲ ماهه به چه نکاتی باید توجه کرد؟

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

در تغذیه کودک ۶ تا ۱۲ ماهه به چه نکاتی باید توجه کرد؟

 

مادر همیشه بهترین ها را برای فرزند خود می خواهد و دائما در این مورد حساس و نگران است. زمانی که کودک به سن ۶ ماهگی می رسد، آرام آرام شروع به خوردن غذاهایی به غیر از شیر مادر می کند. عادت دادن کودک به غذاها و طعم های جدید معمولا مادران را دچار چالش می کند. برای این که بدانید در تغذیه کودک ۶ تا ۱۲ ماهه به چه نکاتی باید توجه کرد در ادامه این مقاله با سرسره همراه باشید.

از این که بعد از ۶ ماهگی مواد غذایی جدید را وارد برنامه غذایی کودک خود می کنید اصلا نگران نباشید. کارشناسان معتقد هستند که اگر کودکان بعد از ۶ ماهگی با مواد غذایی مختلف تغذیه نشوند؛ ممکن است دچار عقب ماندگی های ذهنی و جسمی شوند.

در تغذیه کودک شش ماهه با مواد غذایی جدید عجولانه برخورد نکرده و صبور باشید. زیرا ارتباطی که کودک شما در این دوران با غذاها برقرار می کند؛ عادات غذایی او در آینده را شکل می دهد.

روش شناسایی و درمان سرماخوردگی کودکان
روش شناسایی و درمان سرماخوردگی کودکان

در شروع تعذیه نوزاد شش ماهه دوران بهتر است حجم غذا کم بوده و دارای یک طعم باشد. با این روش می توانید ذائقه غذایی و واکنش کودک به مواد غذایی را تحت نظر بگیرید. در دوران شروع مصرف مواد غذایی جدید می توانید از مکمل های غذایی نیز استفاده کنید.

به کودک تان فرنی و غذاهای حاوی غلات و فاقد گلوتن بدهید. متخصصان توصیه می کنند که برای جلوگیری از بروز آلرژی و حساسیت قبل از ۴ ماهگی تا بعد از ۷ ماهگی ( نه زود تر و نه دیرتر) از گلوتن در غذای کودک استفاده نکنید. شیر که پایه اصلی غذای کودک محسوب می شود را همراه با غذاهای مکمل استفاده کنید.

زمانی که کودک شما شروع به خوردن مواد غذایی جدید می کند در واقع وارد یک دنیای جدید شده است. صبور باشید و به هیچ عنوان او را مجبور به خوردن غذایی نکنید. به ویژه در دورانی که کودک هم چنان از شیر مادر تغذیه کرده و کمبود وزن ندارد، جای هیچ گونه نگرانی نیست. همچنین تصور نکنید کودکی که اضافه وزن دارد، سالم تر است.

ممکن است کودک شما شیرینی را با رغبت بیشتری میل کند. اما فراموش نکنید که کودک باید قند و شیرینی را از میوه ها و محصولات غذایی تامین کند که مخصوص کودکان هستند. بهتر است کودک تا سن ۱ سالگی و یا حتی در دوران خردسالی کیک و شکلات نخورد.

ممکن است کودک شما میل به خوردن بعضی غذاها را نداشته باشد. اما چند ماه بعد، همان غذا را با اشتها میل کند. به همین دلیل به جای اصرار کردن بی دلیل، اجازه دهید او در زمان های مختلف آن غذا را امتحان کند. کودک خود را به طعم های مختلف عادت دهید.

پنج شنبه 25 مهر 1398  2:53 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
دسترسی سریع به انجمن ها