0

«دل‌نوازان» به دغدغه‌های جوانان می‌پردازد

REZAMZD
REZAMZD
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1848

«دل‌نوازان» به دغدغه‌های جوانان می‌پردازد

سیاوش خیرابی به عنوان یكی از بازیگران جوان سیما درباره‌ی ضرورت كاركردن بازیگران جوان روی بیان و بدنشان و استمرار آن اظهار كرد: تمرین روی این دو مورد خیلی مهم است.

بازیگر نقش رامین در سریال «دل‌نوازان» ادامه داد: پیش از «دلنوازان» در صحبت با حسین سهیلی‌زاده به او گفتم قصد دارم روی بیانم كار كنم؛ چون حروفی مانند «ر» را خیلی روان نمی‌توانم تلفظ كنم و بخش‌هایی از دیالوگ را می‌خورم. اما او به من گفت كه شیرینی بیانم به همین علت و بنوعی خاص است، بنابراین نباید آن را تغییر بدهم، من نیز تا حدودی از تصمیمم منصرف شدم.

او در پاسخ به این پرسش ایسنا كه به عنوان بازیگری جوان، چه‌قدر توانسته است دغدغه‌های نسل جوان را به تصویر بكشد، گفت: سریالی مانند «دل‌نوازان» به دغدغه‌های جوانان می‌پردازد. در كل سیما تا حدودی به دغدغه‌های نسل جوان خوب پرداخته است ولی شاید نتوان به مسایل همان‌گونه كه در جامعه وجود دارد،پرداخت. چون هر سازمان و نهادی از جمله سینما و تلویزیون چارچوب خاص خود را دارد. شاید سینما به خاطر مخاطب خاصش چارچوبی بازتر از تلویزیون داشته باشد.

این بازیگر كه سومین تجربه‌ی تصویری او پس از سریال «ترانه‌ی مادری» و تله فیلم «همه‌ی پسرها سرباز به دنیا نمی‌آیند»محسوب می‌شود با بیان این كه كلیشه نشدن جزو دغدغه‌هایم است. افزود: اگرچه رامین مانند بهرام «ترانه مادری» پرشرو شوراست اما از نظر شخصیتی با بهرام تفاوت دارد و در روند داستان، شخصیت رامین تغییر می‌كند. نقش رامین در ادامه پررنگ تر و از مقطعی وارد این دو خانواده می‌شود.

خیرابی در ادامه این گفت‌وگو درباره‌ی برخورد پیشكسوتان با بازیگران جوان گفت: در قسمت‌هایی كه از«د‌ل نوازان» پخش شده با بازیگران قدیمی‌تر ارتباط نداشته‌ام البته در سریال «ترانه مادری» هم مشكلی نداشتم و آنان به من كمك می‌كردند.

او در پایان درباره‌ی پرسش بالا اضافه كرد: شنیده‌ام كه برخی از بازیگران قدیمی به اصطلاح «بازی جوانان را می‌خورند» اما در «ترانه مادری» هما روستا و دانیال حكیمی هركدام ۴۵ دقیقه برای تمرین با من وقت صرف می‌كردند تا دیالوگ‌ها به خوبی گفته شود؛ البته با دیگران به‌گونه‌یی ارتباط برقرار می‌كنم كه رابطه‌ی خوبی بین ما حاكم شود و بدین ترتیب از بروز مشكلات احتمالی جلوگیری می‌كنم.

.... ..

یک شنبه 26 مهر 1388  11:32 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها