0

ویروس [admin@stex777.com]

amirvahid22
amirvahid22
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

ویروس [admin@stex777.com]

سلام وقت بخیر دیروز یه فلش متصل کردم به سیستمم تا اطلاعاتش کوپی کنم.ظاهرا فلش ویروسی بوده و کل فایل های زیپ تو سیستمم رو به نام [admin@stex777.com].money تغییر نام داده
با فرمت money
فایل های که زیپ بوده باز میکنم این ارور میزنه
the archive is either in unknown format or damaged
حالا فایل ها اطلاعاتم که توی زیپ ها بودن باز نمیشه.تو اینترنت هم گشتم به یک سری توضیحات رسیدم
مثل این جستجو گوگل در رابطه با این ویروس
لینک

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sxsrf=ACYBGNTv4hFqM1jVD990NhFShWefeexiEw%3A1570444533933&ei=9RSbXZHROKOLlwT636uQCw&q=%5Badmin%40stex777.com%5D.money&oq=%5Badmin%40stex777.com%5D.money&gs_l=psy-ab.3...2113.2113..3435...0.2..0.387.387.3-1......0....2j1..gws-wiz.......0i71.ZI6NgILVl5E&ved=0ahUKEwjRn9bk-YnlAhWjxYUKHfrvCrIQ4dUDCAo&uact=5
دوستان لطفا راهنماییم کنید چیزی متوجه نشدم.

دوشنبه 15 مهر 1398  2:22 PM
تشکرات از این پست
kuoroshss
kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3221

پاسخ به:ویروس [admin@stex777.com]

با سلام

خب، بهتره اول این راه ساده رو امتحان کنی:

و اون اینه که فرمت فایل‌هایی که عوض شده رو به همون فرمت قبلی برگردونی

به این روش که در ویندوز سون وارد کنترل پنل میشی و بعد هم وارد فولدر آپشن میشی، در برگه‌ی ویو،

تیک گزینه‌ی Hide extensions know file types رو  برمیداری، بعدش هم روی اپلای کلیک می‌کنی،

وارد پوشه‌ای که فایل‌هایی که تغییر فرمت پیدا کردن میشی، روی اسم فایل یک کلیک می کنی تا به حالت ویرایش دربیاد، بعدش هم بدون اینکه به اسم فایل کاری داشته باشی پسوند فایل که money هست رو پاک می‌کنی و فرمت قبلی فایل رو  تایپ می کنی، اگه rar بود rar و اگه zip بود  zip و اگه ....

خلاصه هرفرمتی که داشت به همون فرمت نام فایل رو ویرایش میکنی و اینتر رو میزنی

گمان کنم به همین راحتی مشکلت حل بشه.

یا علی مدد.

دوست عزیز همیشه رو سیستمت یه آنتی ویروس داشته باش

دوشنبه 15 مهر 1398  11:00 PM
تشکرات از این پست
amirvahid22
amirvahid22
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

پاسخ به:ویروس [admin@stex777.com]

سلام،من این کارا رو کردم درست نشد و اون ارور دوباره میده  مشکل اصلی این ویروس اینه که کد میکنه فایلا رو تو اون لینک که قرار دادم اکثر سایتا به یک برنامه اشاره میکنه به اسم spyhunnter که میگن میتونه این ویروس رو از بین ببره و فایلای زیپ که کد شده رو ریکاوری کنه،spyhunnter نسخه ۵ کرک شده میخواد

دوشنبه 15 مهر 1398  11:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها