0

توانایی مردها را زیر سوال نبرید!

hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

توانایی مردها را زیر سوال نبرید!

توانایی مردها را زیر سؤال نبرید!

یکی از چیزهایی که به نظر مردها نشان دهنده زیر سوال رفتن اقتدارشان است نصیحت کردن همسران شان است.

۴ مهر ۱۳۹۸ 22 111.5 KB 0 0

آذر و علی هر دو درسشان را در دوره کارشناسی تمام کرده اند. علی هم زمان با دوره کارشناسی به صورت پاره وقت در یک شرکت کار گرفته و حالا دارد به صورت تمام وقت در آن جا کار می کند. علی از وضعیت فعلی کاری خودش راضی است و دلش نمی خواهد به دوره پاره وقت کار- پاره وقت تحصیل برگردد. به خصوص این که در آن دوره مجبور بودند از خانواده های خود کمک مالی بگیرند و این اصلاً برای علی خوشایند نبود. اما آذر این طور فکر نمی کند.

او فکر می کند علی مرد باهوشی است و در دوره کارشناسی از رتبه های برتر کلاس بوده، پس الان باید به فکر کارشناسی ارشد هم باشد. برای همین تصمیم می گیرد که به علی پیشنهاد بدهد که در امتحان کارشناسی ارشد شرکت کند. دلیل هایش را هم می گوید. اما علی حس می کند آذر دارد او را نصیحت می کند و با عصبانیت می گوید: «خودم می دانم دارم با زندگی ام چه کار می کنم.» و دعوا شدید می شود.

مردها به سبب ویژگی اقتدارطلبی شان با هرچیزی که نشان دهنده این باشد که توانایی شان زیر سوال رفته است مقابله می کنند. یکی از چیزهایی که به نظر مردها نشان دهنده زیر سوال رفتن اقتدارشان است، نصیحت کردن همسرانشان است.

حتماً شما هم تجربه این را داشته اید که اگر درباره چیزی بیش از حد اصرار کنید، شوهرتان آن را انجام نمی دهد یا با نق زدن و نارضایتی انجامش می دهد. هدف مردها در این مواقع این نیست که شما را ناراحت کنند یا با حرف تان موافق نباشند. موضوع این است که لحن نصیحت گرایانه شما باعث موضع گیری او شده است. کافی است لحن تان را جوری عوض کنید انگار که دارید در زمین او بازی می کنید.

یکی از چیزهایی که به نظر مردها نشان دهنده زیر سوالرفتن اقتدارشان است نصیحت کردن همسران شان است

ممکن است بگویید آن ها اشتباه می کنند و هدف شما زیر سوال بردن توانایی های شوهرتان نیست؛ اما مردها به نسبت های مختلف به هر نشانه ای که کمترین بویی از زیر سوال بردن داشته باشد، حساس هستند.

منبع: هرچه می خواستید درباره مردها بدانید اما رویتان نمی شد از خودشان بپرسید، سعید بی نیاز

شنبه 6 مهر 1398  12:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها