پاسخ به:دست نوشتههاي شهداي دفاع مقدس در خصوص رهبر کبير انقلاب است.
شهيدعلي اكبر بيوك آقايي
اي رهبرم! اي شمع روشنيبخش هدايت، اي فروريزندهي كوه عظيم استعمار، اي تو نمايي از علي (ع). اي رهبرم اي مايهي افتخار بشر، سخنانت ثمربخش و پدرانه، زندگيت بيآلايش اي فروغ هستي، اي خميني. اي خردمند پير! اي وجود آرام بخش، نامت هميشه پايدار، سخنان تو چون جرقهاي نورآفرين است كه بر افكار تاريك وجود ما اصابت ميكند و بدان روشني و عرفان ميبخشد. اي رهبرم! اي پيرو علي (ع)، اي پيرو حسين (ع)، اي روح خدا، اي بيداركنندهي دلها. از خدايت ميخواهم و پيوسته به دنبال هر نماز دست به درگاه بينياز برداشته و فرياد ميزنم. خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار.
منبع: كتاب جلوه هاي نور
شهيدسيدرضا پاك نژاد ما رسالت انقلاب اسلامي ايران را ادامهي رسالت تمام انبيا از آدم تا خاتم (ص) ميدانيم كه اينك به وسيلهي امام امت با دلايل و براهين روشن ابلاغ گرديده است. منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 38
شهيدسيدرضا پاك نژاد
ما رسالت انقلاب اسلامي ايران را ادامهي رسالت تمام انبيا از آدم تا خاتم (ص) ميدانيم كه اينك به وسيلهي امام امت با دلايل و براهين روشن ابلاغ گرديده است.
منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 38
شهيدحجت پرسه
اي امام! اي ابراهيم بتشكن! اي فرزند زهرا (س) من به هيچ چيز عشق نميورزم و فقط عاشق خدا و عاشق شهادت و عاشق توام اي امام، من در دامن تو تربيت شدهام و راه مبارزه آموختم. بدان تا آخر عمرم و تا آخرين لحظهي زندگيم، در خط شما كه همانا خط الله است، جانفشاني ميكنم، چرا كه آنچه در اين انقلاب آموختم اخلاص و ايثار بود.
شهيدحميد جعفري اماما درد تو را جوانان و آن نوجوان 13 ساله درك ميكند. اين جوانان كه از مال دنيا فقط تو را دارند و جان خويش را براي رسيدن به هدف شما كه اسلام است، فدا ميكنند و ميگويند: اي امام تا لحظهاي كه خون در رگ ما جوانان اسلام وجود دارد، لحظهاي نميگذاريم كه خط پيامبرگونهات كه به خط انبيا و پيامبران متصل است، به انحراف كشيده شود. به عظمت امام بيشتر توجه كنيد و خود را وقف فرامين او سازيد. منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 101
شهيدحميد جعفري
اماما درد تو را جوانان و آن نوجوان 13 ساله درك ميكند. اين جوانان كه از مال دنيا فقط تو را دارند و جان خويش را براي رسيدن به هدف شما كه اسلام است، فدا ميكنند و ميگويند: اي امام تا لحظهاي كه خون در رگ ما جوانان اسلام وجود دارد، لحظهاي نميگذاريم كه خط پيامبرگونهات كه به خط انبيا و پيامبران متصل است، به انحراف كشيده شود. به عظمت امام بيشتر توجه كنيد و خود را وقف فرامين او سازيد.
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 101
شهيدابراهيم خليل جميلي امام را در هيچ شرايطي تنها نگذاريد و همواره پيرو ولايت فقيه بوده و روحانيت مبارز را سرمشق خود قرار دهيد. اين انقلاب چون به خاطر نجات طبقات مستضعف از يوغ استعمارگراني چون شرق و غرب انجام گرفته است، ما نيز از طبقهي مستضعف و محروم جامعه بايد بيشتر از ديگران از اين انقلاب حمايت كنيم و از نثار خونمان در راه پيروزي انقلاب اسلامي دريغ نورزيم. منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 95
شهيدابراهيم خليل جميلي
امام را در هيچ شرايطي تنها نگذاريد و همواره پيرو ولايت فقيه بوده و روحانيت مبارز را سرمشق خود قرار دهيد. اين انقلاب چون به خاطر نجات طبقات مستضعف از يوغ استعمارگراني چون شرق و غرب انجام گرفته است، ما نيز از طبقهي مستضعف و محروم جامعه بايد بيشتر از ديگران از اين انقلاب حمايت كنيم و از نثار خونمان در راه پيروزي انقلاب اسلامي دريغ نورزيم.
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 95
شهيدعلي جنداللهي
امام امت، خورشيد جماران، به عنوان يادگار واقعي پيامبر (ص)، جامعهي اسلام را به سوي مسير اصلي خودش رهبري ميكند. نداي «هل من ناصر ينصرني» امام حسين (ع) از حلقوم مباركش بلند است. عصاي موسي (ع) را به دست گرفته و نعلين پيامبر (ص) را به پا كرده و ميخواهد اسلام واقعي را به جهانيان معرفي كند، حرفش را گوش كنيد كه حرف خداست. به قول يكي از بزرگان، در خميني ذوب شويد كه او در اسلام ذوب شده است.
شهيدسيدمحمدعلي حسيني
با سلام بي پايان به قائم عاليقدر، مرجع مجاهد، و قائد اعظم، موسي زمان، در هم كوبندهي ستمگران و منجي نسل، حضرت آيتالله العظمي امام خميني (ره) ارواحناه فداه..... 1_ دربارهي امام مطالعه كنيد. 2_ امام را تنها نگذاريد. 3_ امام را دعا كنيد. 4_ اطاعت از امام، اطاعت از خداوند متعال است. امام را در ميدان نبرد بهتر ميشود شناخت. امام يك نور الهي است كه هر انساني كه در خط او باشد از ظلمت به نور هدايت ميشود...».
شهيدمحمد حيات بخش ميروم تا به خائنين بفهمانم كه دينمان اسلام، كتابمان قرآن، معلممان حسين (ع) و رهبرمان خميني (ره) است. اي مردم، از فرمانهاي اين قلب مسلمانان جهان، اين چريك پير دنيا اطاعت و سخنانش را به جان خريداري كنيد و اي امام، از تو به يك اشارت، از ما به سر دويدن؛ به اسم پاكت قسم اگر فرمان دهي دشمن را با دست خالي با چنگ و دندان از وطنمان خواهيم راند. اگر حرف بزني، تا قلب بغداد با پاي پياده خواهيم رفت و صدام را با دست بسته تحويل شما خواهيم داد. اي امام، تو بگو با من تا آخرين قطرهي خوني كه در رگ، تا آخرين نفسي كه در بدن و تا آخرين فشنگي كه در اسلحه دارم، خواهم جنگيد. اي امام فرمان ده تا اسلام را در كشورهاي دنيا زنده كنيم، اي امام فرمان بده.... منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 85
شهيدمحمد حيات بخش
ميروم تا به خائنين بفهمانم كه دينمان اسلام، كتابمان قرآن، معلممان حسين (ع) و رهبرمان خميني (ره) است. اي مردم، از فرمانهاي اين قلب مسلمانان جهان، اين چريك پير دنيا اطاعت و سخنانش را به جان خريداري كنيد و اي امام، از تو به يك اشارت، از ما به سر دويدن؛ به اسم پاكت قسم اگر فرمان دهي دشمن را با دست خالي با چنگ و دندان از وطنمان خواهيم راند. اگر حرف بزني، تا قلب بغداد با پاي پياده خواهيم رفت و صدام را با دست بسته تحويل شما خواهيم داد. اي امام، تو بگو با من تا آخرين قطرهي خوني كه در رگ، تا آخرين نفسي كه در بدن و تا آخرين فشنگي كه در اسلحه دارم، خواهم جنگيد. اي امام فرمان ده تا اسلام را در كشورهاي دنيا زنده كنيم، اي امام فرمان بده....
منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 85
شهيدحسن خاكي 2
پيرو خط امام باشيد، كه پيروي از او پيروي از امام زمان (عج) است كه من به پيروي از دين خدا وارد ميدان نبرد شدهام و در اين راه هميشه زير لب زمزمه ميكنم: «الهي ثبت اقدامنا» اي امت شهيدپرور! به خدا در آينده قومهايي خواهند آمد و خواهند گفت: «اي كاش ما در زمان امام خميني بوديم، تا در راه دين و شريعت اسلام صدبار كشته و دوباره زنده ميشديم.» پس در خط امام باشيد و از آن خارج نشويد. به خدا در آخرت از شما سؤال ميشود كه از وجود اين رهبر چگونه استفاده كردهايد؟ امام جايي را ميبينيد كه ما نميبينيم.
منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان - صفحه: 83
شهيدعبدالله خان محمدي خدايا، ما با تو پيمان بسته بوديم كه تا پايان راه برويم، و بر پيمان خويش همچنان استوار مانديم، خدايا حال و هواي بهشت را ميبينم. چه غوغايي، حسين (ع) به پيشواز يارش آمده، چه صحنهاي، فرشتگان ندا دهند كه هر زماني ابراهيم، همراهان موسي، همدستان عيسي، همكيشان محمد (ص)، همسنگران علي (ع)، همگامان خميني از سنگر كربلا آمدهاند. چه شكوهي، من با خميني ميثاق بستهام، و به او وفادارم؛ زيرا او براي اسلام و قرآن وفادار است و اگر چندين بار مرا بكشند و زندهام كنند، دست از او نخواهم كشيد. راه سعادتبخش حسين (ع) را ادامه دهيد و زينبوار زندگي كنيد. منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 75
شهيدعبدالله خان محمدي
خدايا، ما با تو پيمان بسته بوديم كه تا پايان راه برويم، و بر پيمان خويش همچنان استوار مانديم، خدايا حال و هواي بهشت را ميبينم. چه غوغايي، حسين (ع) به پيشواز يارش آمده، چه صحنهاي، فرشتگان ندا دهند كه هر زماني ابراهيم، همراهان موسي، همدستان عيسي، همكيشان محمد (ص)، همسنگران علي (ع)، همگامان خميني از سنگر كربلا آمدهاند. چه شكوهي، من با خميني ميثاق بستهام، و به او وفادارم؛ زيرا او براي اسلام و قرآن وفادار است و اگر چندين بار مرا بكشند و زندهام كنند، دست از او نخواهم كشيد. راه سعادتبخش حسين (ع) را ادامه دهيد و زينبوار زندگي كنيد.
منبع: كتاب امام از منظر شهيدان - صفحه: 75
شهيدغلام رضا خوري امام خميني (ره) مجموعهاي از معارف اسلامي است و در همهي اين معارف الگو و اسوه است. چراغ هدايت است و كليد فتح. اگر دوست داريم كه درهاي خير و سعادت به رويمان باز شود، ميبايد به اين كليد دست يابيم. لازمهي دست يافتن به امام، اطاعت امر اوست در همهي موارد. مردم! قدردان نعمت رهبري بودن، يعني مطيع رهبر بودن، يعني امر او را بر امر خود ترجيح دادن و يعني در گرو تمام اوامر او بودن. منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 89
شهيدغلام رضا خوري
امام خميني (ره) مجموعهاي از معارف اسلامي است و در همهي اين معارف الگو و اسوه است. چراغ هدايت است و كليد فتح. اگر دوست داريم كه درهاي خير و سعادت به رويمان باز شود، ميبايد به اين كليد دست يابيم. لازمهي دست يافتن به امام، اطاعت امر اوست در همهي موارد. مردم! قدردان نعمت رهبري بودن، يعني مطيع رهبر بودن، يعني امر او را بر امر خود ترجيح دادن و يعني در گرو تمام اوامر او بودن.
منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 89
شهيدعباس خوشياري
آرزويم اين بود كه روزي، امام بزرگوارمان را از نزديك ببنيم، ولي افسوس كه تاكنون اين افتخار نصيبم نشده است؛ شايد لياقت اينكه ديدهي من به جمال نوراني آن بزرگوار روشن گردد را نداشتهام. تنها خواستهي من از امت شهيدپرور اين است كه قدر اين اسطورهي ايمان و جهاد و مقاومت را بدانند. شهيد عباس خوشياري
شهيدغضنفر داودآبادي به راستي هركس كلام خميني (ره) را شناخت، كلام خدا و حجت خدا و ولي الامر و رسولالله را شناخته و به راستي كه روح خدا را شناخته است... منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 90
شهيدغضنفر داودآبادي
به راستي هركس كلام خميني (ره) را شناخت، كلام خدا و حجت خدا و ولي الامر و رسولالله را شناخته و به راستي كه روح خدا را شناخته است...
منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 90
شهيدا درخشان راد
سلام خالصانه به امام عزيز كه مسائل رباني، دل و جان او را روشن و قدرتهاي معنوي وجود او را تسخير و حقايق عشق به مبدأ، او را از غير جدا كرده و در اين برهه از زمان، پرچمدار انقلاب اسلامي گشته و با اين حركتش، به وعدهي خداوند تبارك و تعالي عينيت و با قيامش بر مسير شهيدان، آبرو و بزرگواري داده و انسانها را كه در منجلاب شهواني غرق و هياهوي ماديات آنها را خورده بود، نجات و عيسيگونه آنها را از مردگي زنده كرد و چاهي كه به بلندي رذايل اخلاقي و طغيان دلبستن به چيزهاي مادي بود، نشان داد. امام، اين موسي زمان با معجزات خود ارزشهاي الهي و معنوي را به اثبات رساند.
منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 91
شهيدآيت الله غلام حسين دستغيب
هركس از امام خميني اطاعت كند، اطاعت خداوند را كرده است. اگر كسي فرمان امام را رد كند، فرمان امام زمان ارواحنا لهالفدا را رد كرده، مخالفت امر خدا را كرده است و در حد شرك به خداست.
منبع: كتاب جلوه هاي نور - صفحه: 41