0

دست نوشته‌هاي شهداي دفاع مقدس در خصوص رهبر کبير انقلاب است.

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:دست نوشته‌هاي شهداي دفاع مقدس در خصوص رهبر کبير انقلاب است.

شهيداحسان باقري

خدايا! ياد تو و نگاه به چهره‌ي نايب امام زمان (عج) خميني روح خدا، باعث اطمينان و آرامش قلبم مي‌شود.

منبع: كتاب جلوه هاي نور  

جمعه 24 دی 1389  3:02 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيدعلي باقري

من دوست دارم از قلب آن سنگرها در بيابان‌هاي گرم و سوزان جنوب و از دل سنگرهاي سرد و نمناك در كوه‌هاي سر به فلك كشيده و برفي غرب تا سنگ‌فرش‌هاي جماران را بوسه بزنم و بر اين بوسه‌ها افتخار مي‌كنم.

منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان   -  صفحه: 46

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيدمحمدرضا باقي

وصيت‌نامه‌ام را با سلام به رهبر انقلاب و عذرخواهي از او شروع مي‌كنم. عذرخواهي به خاطر اين‌كه فقط يك جان داشتم تا در راه هدف و امامم بدهم. دوست داشتم تا هزاران جان داشتم و تا قيامت مي‌مردم و زنده مي‌شدم، ولي سر مويي از امام كم نمي‌شد.
پدر مهربانم! دوست دارم كه مرا ببخشي، اگرچه تو را بسيار اذيت كرده‌ام، ولي شما همه را با بردباري تحمل كرده‌اي، خواهشي از شما دارم و آن اين‌كه خودت را به خاطر از دست دادن من ناراحت نكن و مانند هميشه بردبار باش و هرگاه كه ياد من افتادي و ناراحت شدي به ديدار امام برو تا درياي ايمان و رشادت را در چشمان امامم ببيني، حتماً اين كار را بكن.
مادرجان! اگر اماممان را ديدي، حتي از دور هم ديدي، بگو اي امام! پسرم را در راه ديني كه تو احيا كرده‌اي دادم. امام حرف تو را مي‌فهمد؛ مي‌دانم كه مي‌فهمد. اما يك خواهش ديگري از تو دارم و آن اين‌كه وقتي برادرم بزرگ شد و توانست اسلحه بگيرد، اسلحه‌ام را به او بده تا راه امام را ادامه دهد.

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيدمحمود بانظم

«سلام به امام زمان (عج)، اميد محرومان جهان و درود بر نايب بر حقش خميني كبير كه زندگي تماميت خود را مرهون رشادت‌ها و از خودگذشتگي‌هاي او مي‌دانيم».

منبع: كتاب امام از منظر شهيدان   -  صفحه: 65

جمعه 24 دی 1389  3:03 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيدمحمدجواد باهنر

رهبر عالي‌قدرمان امام خميني (ره)، عاشوراي ما را زنده كرد و حسين بن علي (ع) را از آن زواياي تاريك تاريخ كه مرگ و غبار رفتار ناهنجارمان در طول قرون، چهره‌ي تابناكش را پشت ابرهاي تيره مخفي كرده بود وارد صحنه كرد.

منبع: كتاب جلوه هاي نور   -  صفحه: 33

جمعه 24 دی 1389  3:03 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيدناصر بختياري

من خود را لايق نمي‌دانم كه در جواب نداي «هل من ناصر ينصرني» به امام كبيرمان، خميني بت‌شكن لبيك بگويم. ولي از امام مي‌خواهم كه مرا دعا كند تا بلكه نزد خدا مورد قبول واقع شوم؛ به درجه‌اي كه در نهايت شهادت است، برسم.
خدايا تو را شكر كه مرا آزاد آفريدي تا بتوانم آزاد فكر كنم، بندگيت را به جا آورم، خدايا تو را شكر كه مرا در اين زمان مبارك، زمان حضرت مهدي (عج) و رهبري رهبر گران‌قدر حضرت روح‌الله خلق نمودي.
و اما عزيزان قدر امام امت را بدانيد؛ نكند خداي نكرده كفران نعمت كنيد و آن روز است كه بايد منتظر عذاب الهي باشيد. ما بايد اطاعت كنيم از خدا و اطاعت كنيم از رسول‌الله و اطاعت كنيم از صاحب امر كه در زمان ولايت فقيه است؛ اگر چنين نكنيم خلاف دستور خدا و رسولش عمل نموده‌ايم.

منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان   -  صفحه: 100

جمعه 24 دی 1389  3:04 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيدمصطفي بخشيان

اگر بدنم قطعه‌قطعه شود و قطره‌قطره خونم بر زمين بريزد، نام مقدس خميني را در آن‌ها خواهيد ديد كه بي‌عشق خميني نتوان عاشق مهدي شد.

منبع: كتاب امام درآئينه ي شهيدان   -  صفحه: 64

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيدعلي اكبر بخشيان

امت حزب‌الله، اگر امروز انقلاب اسلامي بعد از سال‌هاي سال هم‌چنان توفنده و استوار در راه تحقق اهداف عاليه‌ي اسلام عزيز به پيش مي‌رود و ترفندهاي استكبار جهاني را يكي پس از ديگري خنثي مي‌كند، به خاطر وجود امام امت است كه چون خورشيد در بين ما مي‌درخشد و از نفوذ ظلمت جلوگيري مي‌كند.
وجود امام نعمت الهي است، پس بر شماست كه در حفظ اين نعمت كوشا باشيد و حفظ اين نعمت امكان‌پذير نيست مگر به اطاعت از او.

منبع: ماهنامه سبزسرخ   -  صفحه: 4

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيدعلي اصغر بذرپاج

خدايا! ما به داشتن رهبري چون خميني (ره)،‌ شكر مي‌گوييم و قدرشناس او هستيم. اي مردم مسلمان! مبادا امام را از ياد ببريد كه ما و شما هرچه از اسلام داريم از بودن اوست.
شما را به خدا، دست از امام عزيز و ولايت فقيه كه همان خميني بت‌شكن است برنداريد. تنها گذاشتن امام (ره) همان به بند كشيدن مستضعفان است.

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيدجواد برجيس حكيمي

اما اين ابرمرد تاريخ اسلام با قيام حسين (ع) گونه‌اش به كالبد بي‌جان مسلمين، روحي تازه دميد؛ ما را از خواب جهل بيدار كرد، تا با حركت جمعي خود و با اتكا به نيروي لايزال الهي، كاخ ستمگران را ويران كنيم و استبداد و استعمار و استثمار را به اذن خدا و با سرمشق از مرام حسين (ع) ريشه كن كنيم.

جمعه 24 دی 1389  3:05 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيدسيدمهدي برقعي

از اماممان مي‌گويم. همان امامي كه الگوي ما و امتمان است، امامي كه عاشق اهل بيت و تا صداي ياحسين ما بلند مي‌شود، ايشان بي‌اختيار اشك مي‌ريزند، مردي كه 50 سال است نماز شبشان ترك نشده است.
امام در بيماري، در صحت، در خلاص و تبعيد و حتي به روي تخت بيمارستان قلب تهران هم نماز شب مي‌خوانند. همان امامي كه وقتي نماز جماعت حسينيه‌مان تمام مي‌شود، از ته قلب همه اين پيرجماران را دعا مي‌كنيم.

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيدالتفات برهون

من يك فرد ايراني برخاسته از انقلاب به‌ نام سرباز اسلام در منطقه‌ي جنگي براي دفاع از دين خود و شرف اسلام آماده‌ي جنگيدن مي‌باشم و با امام خود بيعت مي‌نمايم، تا آخرين قطره‌ي خون خود از كشور خود و امام خود و دين خود دفاع نمايم. وصيتم به تمام جوانان ايران اين است كه امام را تنها نگذاريد.

منبع: كتاب امام از منظر شهيدان   -  صفحه: 51

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيدمحمدحسن بسايي

خوش به حال آنان كه امام خميني (ره)، رهبر انقلاب را درك كردند؛‌ اين را خدا بعد از قرن‌ها در آن اجتماع آلوده‌ي بندگانش فرستاد. اين ابراهيم بت‌شكن و حسين زمان كه تاريخ بعدها گواهي خواهد داد كه كي بود، و براي چه آمد و رفت.
چون سعادتش را نداشتيم كه امام خميني (ره) را درك كنيم. همين‌قدر سعي كنيد در اين آزمايش قرن كه خداوند توسط اين مرد بت‌شكن، رهبر عظيم‌الشأن انقلاب، امام خميني (ره)، درسش را تدريس كرد؛ موفق و قبول شويم.
هيهات، هيهات، كه امتحان خيلي سخت است. از انسان‌هاي مؤمن مي‌خواهم، در مقابل توطئه‌ها و شايعه‌پراكني‌ها، ساكت ننشينند و دل امام امت را نشكنند كه با ناراحتي او، خداوند ناراحت خواهد شد و خون شهيدان را پايمال نكرده و به پيام شهيدان عمل كنيد كه در روز قيامت بايد جواب پس بدهيد.
مادرجان در اين دنياي فاني و پوچ و كثيف من آرزوي مهم و بزرگ خودم را به گور مي‌برم كه موفق به ديدار و دست‌بوسي امام خميني (ره) نشدم. اگر موفق شديد، بعد از سلام برايش بگوييد كه براي من سرباز گناهكار دعا بكنند، بلكه در روز قيامت بتوانم در جوار انبيا زيارتش كنم.

جمعه 24 دی 1389  9:30 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيدمحمدتقي بنيادي

خداوند نعمت بزرگي كه به ايرانيان ارزاني داشته است، همان بت‌شكن زمان، بنيان‌گذار جمهوري اسلامي، معدن زهد و تقوي و بنده‌ي خالص خدا، آيت خدا، ياور مستضعفان جهان، نماينده‌ي‌ برحق امام زمان (عج)، حضرت آيت‌الله امام خميني (ره) است.
قدر او را بدانيد و از اوامر او كه همان امر غير مستقيم خدا است اطاعت كنيد، كه پس از غيبت حضرت مهدي (عج) چشم جهان چنين رهبري را نديده است كه حق عظيمي در گردن مسلمانان ايران و جهان دارد. از اين بزرگوار پيروي كنيد.

منبع: كتاب امام از منظر شهيدان   -  صفحه: 82

جمعه 24 دی 1389  9:31 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيدبهرام بهزادي

اي ماه جماران! اي اميد مستضعفان جهان! اي خميني عزيز! اين را بدان كه من با تو ميثاق بسته‌ام و به تو وفادارم، زيرا كه تو به اسلام وفاداري.
اگر چندين بار مرا بكشند و زنده‌ام كنند، باز از تو دست برنمي‌دارم و با قطره‌قطره‌ي خونم، نام خميني را بر كربلاهاي ميهن اسلامي نقش مي‌بندم.
شهيد بهرام بهزادي

جمعه 24 دی 1389  9:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها