موضوع این کتاب ارزشمند، گزارشی داستان گونه از زندگی پرفراز و نشیب و عبرت آموز عقیله بنی هاشم زینب کبری (سلام الله علیها) است

بانوی کربلا حضرت زینب (سلام الله علیها)
۱2 0

بانوی کربلا حضرت زینب (سلام الله علیها)

نام کتاب: بانوی کربلا حضرت زینب (سلام الله علیها)

نویسنده: دکتر عائشه بنت الشاطی

مترجم: آیت الله سید رضا صدر

به اهتمام: سید باقر خسروشاهی

ناشر: انتشارات بوستان کتاب قم (انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی)

نوبت چاپ: چهارم 1381

تعداد صفحات: 176 ص

عایشه عبدالرحمن، ملقّب به «بنت الشاطی»، در سال 1331 ه. ق، در شهر «دمیاط» مصر، دیده به جهان گشود. پدرش از روحانیان دانشگاه الازهر به شمار می رفت. عایشه در یک خانواده مذهبی رشد و پرورش یافت. خاندان «عبدالرحمن» در امر تدیّن و علوم حوزوی معروف و مشهور بودند؛ به طوری که اکثر اجداد و نیاکان «عایشه عبدالرحمان» روحانی و عالم الازهر بوده اند.

بنت الشاطی از زنان معاصر و نامدار مصر با بیش از 60 اثر علمی و تحقیقی در زمینه های گوناگون علوم اسلامی (ادبی، فقهی، قرآن، تاریخ، رجال، سیره و...) و به سبب تألیف برخی از آثار درباره اهل بیت (علیهم السلام)، به ویژه تألیف کتاب وزین و گرانسنگ «السیدة زینب عقیلة بنی هاشم»، در جهان تشیّع و به ویژه در ایران معروف شد.

بنت الشاطی از زنان معاصر و نامدار مصر با بیش از 60 اثر علمی و تحقیقی در زمینه های گوناگون علوم اسلامی است.

5d6f34626034c.jpg

کتاب حاضر پیرامون ستاره درخشان و گوهر گران بهایی از خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام یعنی حضرت زینب کبری سلام الله علیهاست. موضوع این کتاب ارزشمند، گزارشی داستان گونه از زندگی پرفراز و نشیب و عبرت آموز عقیله بنی هاشم زینب کبری سلام الله علیها است. اما این کتاب تنها سرگذشت این بانوی بزرگ نیست، بلکه حاوی رویدادهای تکان دهنده و غم انگیز از تاریخ مسلمانان در مقطع خاصی از صدر اسلام نیز می باشد که در اثر برخورد دو حرکت حضرت زینب کبری سلام الله علیها کاملاً متفاوت و متضاد بعد از رحلت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله به وجود آمد.

حرکتی که می کوشید تا روش و منش رسول خدا صلی الله علیه و آله را در تمام ابعاد فکری و اجتماعی و... دنبال نموده و نگاهبان سنن الهی باشد در برابر حرکتی دیگر که می خواست نظام سیاسی و اجتماعی دوران جاهلیت را در قالب دیگر و مورد قبول خویش، بر کرسی نشاند. مطالعه این کتاب ارزشمند را به همه شما دوستداران علم و فضیلت توصیه می کنیم.

منبع: نشریه شمیم هدی، ش1.