0

+++ ختم صلوات +++ هدیه به امام حسن و امام رضـــا (ع)

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:

أولَی النّاسِ بِی یَومَ القِیامَۀِ أکْثَرُهُمْ عَلَیَّ صَلاۀً (فِی دارِ الدُّنیا)؛

نزدیک‌ ترین شما به من در روز قیامت، کسانی هستند که در دنیا بیشتر از دیگران بر من صلوات فرستند.

( بحارالأنوار، ج 91، ص 63 )

با سلام و عرض تسليت به مناسبت ايام سوگواري سيد و سالار شهيدان٬ حضرت ابا عبدالله الحسين علیه السلام و هفتاد و دو شهید کربلا

لطفا با زدن یک پست تعداد صلوات درخواستی خود را اعلام کنید

دوستان گرامی سعی خواهم کرد در اسرع وقت جمع صلوات ها را در همین پست بروز کنم.به محض محاسبه صلوات ها پست های شما عزیزان غیرفعال خواهد شد

توجه توجه :

1-لطفا با زدن یک پست تعداد صلوات درخواستی خود را بفرمایید.

2-محدودیتی در تعداد صلوات نیست و میتوانید طی چندین پست،تعداد صلوات درخواستی خود را اعلام کنید

3-این تاپیک تا پایان ماه محرم فعال خواهد بود و شما می توانید هر زمان و هر تعداد صلوات که خواستید با زدن یک پست اعلام کنید

4-لطفا در پست خود واضح و روشن بفرمایید که جمع کل صلوات درخواستیتان چقدر است تا برای این حقیر هم محاسبه صلوات ها وقت گیر نباشد

ختم صلوات هديه به روح مطهر امام حسن و امام رضا (ع)

جمع صلوات ها تا این لحظه :

324132  صلوات

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 7 شهریور 1398  10:15 PM
تشکرات از این پست
saraalighanbari1360 ravabet_rasekhoon hosinsaeidi farshon mohammad_43 kuoroshss nargesza v_saeidi124 mohammad_khoshghamat khaliln asker1333 lotfi64431 kafokhon niny200527 mr_nariiman khoda1393 mohammadaf rezahossiny aliada yalda1391 ehsan007060 ziba2044 esfahan11 alzahra200 ava_8819 zahra1457 yamahdi200 t5s6p1 atababak
دسترسی سریع به انجمن ها