0

> امام خميني >زندگينامه

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

> امام خميني >زندگينامه

روح الله و شهادت پدر

نزديك به نود سال قبل شهر خمين صحنه نزاع و درگيري خوانين محلي بود كه كشمكش آنها بر سر تصاحب املاك، مال و جان رعايا را به مخاطره انداخته بود. در اين ميان آقا سيد مصطفي مايه آرامش براي اهالي و مانع بزرگي براي زورگويان دولتي و خوانين بود. او به مقابله با ستمگري‌ها برخاست و خانه خود را با ديوارهاي بلند و برج‌هاي متعدد سنگر دفاع از اهالي شهر قرار داد. توطئه‌ها بالا گرفت از اين رو آقا سيد مصطفي براي شكايت از خوانين ستمگر ديار خود راهي اراك شد اما در ميان راه توسط عوامل خوانين محلي خلع سلاح گشته و به شهادت رسيد. اين در حالي بود كه روح الله كوچكترين فرزندش پنج ماهه بود. او كه در روز ولادت حضرت زهرا (مصادف با سال 1281 ه.ش) چشم به جهان گشوده بود يادگار كوچك پدر شد.
صاحبه خانم خواهر آقا سيد مصطفي به خانه برادر نقل مكان كرد و به همراه همسر وفادار او كمر به تربيت فرزند او بست. بانو صاحبه زني با تقوا و شجاع بود. پس از چندي به خونخواهي برادر روانه تهران گشت و با تلاش و پيگيري بسيار موفق به گرفتن حكم قصاص قاتل برادر شد و سرانجام پس از دو سال در ارديبهشت ماه 1284 قاتل آقا سيد مصطفي در ميدان بهارستان تهران به دار آويخته شد.
ماجراي مرگ پدر براي روح الله كه او را به خاطر نمي‌آورد حماسه‌اي بود از شهادت و ايستادگي در برابر ظلم و ستم خوانين و حكام وقت و دفاع از محرومين و مستضعفين تا حد ايثار جان. نفرت و انزجار روح الله از روابط ظالمانه اقتصادي- اجتماعي تا دهها سال پس از آن ادامه داشت و بعدها مباني نظري پيدا كرد و به صورت اصل بدون چون و چراي دفاع از مستضعفين در برابر مستكبرين جلوه نمود.
روح الله پانزده ساله بود كه دو مصيبت او را ماتم‌زده كرد. اول فوت عمه مهربان و فداكار و پس از آن وفات مادر مهربانش كه او را غرق در اندوه و غم نمود.

 
 
جمعه 24 دی 1389  11:33 AM
تشکرات از این پست
g_golshani_rasekhoon
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: > امام خميني >زندگينامه

روح الله، تحصيل و ازدواج

در سال 1339 روح الله كه جواني نوزده ساله بود براي ادامه تحصيل در حوزه آيت الله حايري راهي اراك شد و پس از مدتي به قم عزيمت كرد. استادان ايشان را در طول دوران تحصيل تا چهارده نفر ذكر كرده‌اند كه از ميان آنها آيت الله حايري و آيت الله شاه‌آبادي به دليل شخصيت خاص معنوي بسيار بارز بودند.
سال هزار و سيصد و هشت بود كه روح الله با وساطت يكي از دوستان خود از دختر آقاي ثقفي يكي از طلاب حوزه علميه خواستگاري نمود. گرچه آقاي ثقفي شخصاً با اين ازدواج موافق بود پاسخ را منوط به نظر دخترش نمود اما دختر ايشان بنابر برخي ملاحظات در تصميم به ازدواج مردد بود به همين دليل خواستگاري ده ماه به طول انجاميد. سرانجام بر اثر خوابي كه دختر ديد و بعداً نيز تعبير شد همگي به اين نتيجه رسيدند كه اين ازدواج مقدر و مورد رضايت اهل بيت (ع) است. از اين رو ترديدها برطرف شده و ازدواج صورت گرفت. در سال 1316 روح الله الموسوي الخميني كه سي و شش سال داشت از استادان و مدرسين فاضل و به نام حوزه علميه قم بود و طلاب جوان آرزوي روزي را مي‌كشيدند كه در مجلس درس ايشان حضور پيدا كنند.

 
 
جمعه 24 دی 1389  11:37 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: > امام خميني >زندگينامه

15 خرداد مطلع قيام

جمعيت را دويست هزار نفر تخمين مي‌زدند كه اكثراً وصيت كرده و از خانه خارج شده بودند. اغلب مردم به سلاح‌هاي سرد و بعضاً به سلاح گرم مسلح بودند. يك موتور برق قوي حاضر بود تا در صورت قطع برق توسط ماموران بلافاصله مورد استفاده قرار بگيرد. دوازده بلندگو در مدرسه فيضيه مسجد اعظم، صحن حضرت معصومه و ميدان آستانه نصب شده بود و دهها ضبط صوت بزرگ و كوچك در كنار منبر آماده ضبط سخنراني امام بودند. دهها نفر نيز با قلم و كاغذ آماده ثبت سخنان امام بودند.
حملات كوبنده امام به شاه و اسراييل بي‌نظير بود.و سخنراني آتشين پايان گرفت در حاليكه رژيم شهامت هيچ اقدامي را در خود نديد. ساعتها بعد در حاليكه سكوتي سنگين بر شهر سايه انداخته بود روح الله الخميني در تاريكي شب دستگير و راهي پايتخت شد حتي كشتن او نيز مقدمه‌اي براي انفجار بغض ميليونها زن و مرد بود. تنها چاره دور كردن او از ميهنش تبعيد آغاز فصل جديد بود. پانزده سال بعد در دوازدهم بهمن موج خروشان ملتي بزرگ به استقبال از رهبري شتافت كه سالها بار سنگين رهبري مبارزه را در غربت و به دور از وطن بر دوش كشيد و راضي به ذلت و خواري هم ميهنان خويش نگشت. او سرافراز و پيروز به ميهن بازگشت.

 
 
جمعه 24 دی 1389  11:39 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: > امام خميني >زندگينامه

روح الله فرياد گر قرن

سال 1342 رسيد و شاه براي تكميل خوش خدمتي‌ها طرح انقلاب سفيد شاه و ملت را عنوان كرد و به همه‌پرسي گذاشت. امام كه چون هميشه تيزبين و هوشيار در صحنه بود از علما و مراجع قم خواست تا براي اعتراض به اين نمايش مردم فريب، سخنراني و نماز جماعت در همه مساجد كشور تعطيل شود و در روز عيد سعيد فطر امام با سخنراني كوبنده‌اي علت مخالفتهاي خود را با طرح شاه براي همگان بيان نمود. با اين حركت كه در ماه مبارك رمضان هم صورت گرفت مردم بيش از پيش از مخالفت امام و علما آگاه شدند. در همان روز امام با صدور اعلاميه‌اي نوروز سال هزار و سيصد و چهل و دو را عزاي عمومي اعلام كرد و جهت موضعگيري واحد روحانيون، در جلسه‌اي كه در قم تشكيل شد پيشنهاد كرد كه به دليل اعمال ضد اسلامي و اقدامات سركوب‌گرايانه رژيم ساير علما چنين اعلاميه‌اي صادر نمايند. چنين بود كه امام و چهل و شش نفر ديگر از آيات عظام با صدور اعلاميه‌اي عيد را عزاي عمومي اعلام كردند و با اين عمل بر نفرت و انزجار مردم از رژيم پهلوي افزودند.
با اقدامات بي‌نظير و ابتكار عمل امام در مبارزه هر روز بر گرمي و شور حركتهاي انقلابي افزوده مي‌شد. سخنراني‌ها و افشاگري‌ها ادامه داشت و در روز عاشوراي سال هزار و سيصد و چهل و دو مصادف با سيزده خرداد به اوج خود رسيد. دهها هزار نفر از مردم تهران و ساير شهرها براي استماع سخنان مراجع تقليد و علما در روز عاشورا به قم آمدند.
رژيم كه اطمينان داشت امام در صورت سخنراني، حملات تندي به شاه خواهد كرد تلاش فراوان نمود تا ايشان را از ايراد سخنراني منصرف سازد. از اين رو پيش از ظهر عاشورا در حالي كه امام در مجلس سوگواري منزل خود و در ميان جمع عزاداران حضور داشت يكي از مقامات ارشد ساواك از طرف شاه نزد امام آمد و گفت: از طرف اعلا حضرت مامورم به شما ابلاغ نمايم اگر امروز بخواهيد در مدرسه فيضيه سخنراني كنيد كماندوها را به مدرسه مي‌ريزيم و آنجا را به آتش و خون مي‌كشيم. امام هم در پاسخ فرمود: ما هم به كماندوهاي خود دستور مي‌دهيم كه فرستادگان اعلا حضرت را تاديب نمايد. ساعت حدود شش بعد از ظهر بود که امام به سمت فيضيه حرکت کرد تا حماسه اي جاودان را رقم زند.

 
 
جمعه 24 دی 1389  11:40 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: > امام خميني >زندگينامه

 

مام بنيانگذار جمهوري اسلامي

رژيم پهلوي بيش از ده روز دوام نياورد و چون تكه يخي در پرتو تابش انوار عظيم اقتدار رهبري مردمي آخرين دقايق عمر خود را به سوگ نشست.
حيله‌ها از پي هم براي ضربه به رژيم نوخاسته جمهوري اسلامي شكل گرفت. ترور فداكارترين و موثرترين ياران انقلاب، جنگ تحميلي و هزاران تمهيد و برنامه ديگر نتوانست در اراده آهنين مردمي كه به رهبر خويش اقتدا كرده بودند خللي وارد سازد و نهال جمهوري اسلامي با خون عاشقان روح الله آبياري شد،‌ رشد كرد و در قلب مسلمين جهان ريشه گسترد و باليد و شاخ و برگ آن سايه‌بان پناه آنان شد.
روح الله الموسوي الخميني پس از عمري تلاش و مبارزه در راه رسيدن به آمال الهي خود در چهاردهم خرداد 1368 چشم از جهان فرو بست و به لقاء معبود شتافت اما پرچم سه رنگ جمهوري اسلامي ايران يادگار عظمت روح بلند او در اهتزاز ماند

 
 
جمعه 24 دی 1389  11:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها