حجت الاسلام رنجبر:
شبهه:
میگن اگه خدا همه کاره است، اهل بیت چکارهاند؟ امام رضا چکاره است؟ اگه اهل بیت همه کارهاند، خدا چکاره است؟ شما میگید خدا همه کاره است و اهل بیت هم همه کار میتونند انجام بدند، این شرک نیست؟ شما اهل بیت رو شریک خدا قرار ندادید در خدایی؟ با خدا یکی نمیدونید؟
پاسخ:
این دستِ من نسبت به من، شما مقایسه کنین، این دستِ من همیشه با منِ، تحت ارادهی منِ، بدون ارادهی من بدون تصمیم من کوچکترین حرکت از خودش انجام نمیده، همین الآن که دارم دستم رو بالا پایین میکنم تحت ارادهی منِ، من خواستم که داره بالا و پایین میکنه، الآن نمیخام، ایستاد، من همه کارهام، امّا من همهی کارهامو با دستهام انجام میدم؛
برادران! خواهران! اهل بیت، این علی بن موسی الرضا (سلام الله علیهم اجمعین)، نسبت به خدا حکایتِ دست نسبت به آدمی دارد، خدا همه کارهی عالم هست، هیچ کس کارهای نیست، هیچ کس، ولی همین خدا همهی کارهاشو با همین اهل بیت، باهمین علی بن موسی الرضا (سلام الله علیهم اجمعین)، انجام میده، با سید الشهداء انجام میده، با امیرالمؤمنین انجام میده، با فاطمه زهرا سلام الله علیها انجام میده، .....
امام صادق علیه السلام فرمود: « نحن ید الله المبسوطه » ما اهل بیت، منِ امام صادق، علی بن ابی طالب، سید الشهداء، وجودِ نازنینِ علی بن موسی الرضا، ما همه دستان خدا هستیم، همون دستانِ باز و گشادهی خدا، خدا هر کاری بخاد تو عالم بکنه به وسیلهی ما انجام میده.