چرا آمریکا به فشاورهای اقتصادی امیدوار است؟
با نگاهی به وضعیتی کنونی کشور در زمینه اقتصادی و علیرغم فرصت ها و توانایی های کم نظیر ایران اسلامی در داخل کشور از حیث منابع طبیعی، انسانی و همچنین ظرفیت ها و دستاوردهای منطقه ای جمهوری اسلامی ایران، وجود برخی مشکلات و چالش های داخلی در زمینه اقتصاد کشور و معیشت مردم کمی تامل برانگیز و مبهم است که علیرغم همه این نقاط قوت بالقوه و بالفعل ایران در زمینه های اقتصادی و تجاری ما با برخی مشکلات دست و پنجه نرم می کنیم.
چرا آمریکا به فشاورهای اقتصادی امیدوار است؟
با نگاهی به وضعیتی کنونی کشور در زمینه اقتصادی و علیرغم فرصت ها و توانایی های کم نظیر ایران اسلامی در داخل کشور از حیث منابع طبیعی، انسانی و همچنین ظرفیت ها و دستاوردهای منطقه ای جمهوری اسلامی ایران، وجود برخی مشکلات و چالش های داخلی در زمینه #اقتصاد کشور و معیشت مردم کمی تامل برانگیز و مبهم است که علیرغم همه این نقاط قوت بالقوه و بالفعل #ایران در زمینه های اقتصادی و تجاری ما با برخی مشکلات دست و پنجه نرم می کنیم.
در چرایی امیدواری دشمن در زمینه اثرگذاری تحریم های اقتصادی که با جگ روانی و تبلیغاتی گسترده و همه جانبه نیز همراه شده است می توان نکات مختلف و متعددی را بیان کرد که این باور پذیری را در دشمنان انقلاب اسلامی بوجود آورده است.
ابتدا باید مشکل اصلی را در اجرا نشدن اقتصاد مقاومتی در کشور جستجو کرد، برای مثال #واردات بی رویه کالاهای خارجی بدون توجیه اقتصادی ازمصادیق این امر است بطوریکه در آمارهای گمرک ایران وارداتبیل، کلنگ، سوزن و بسیاری از کالاهای خارجی که توان تولید آن در داخل وجود دارد و یا مشابه آن در بازار یافت می شوددیده می شود. روند تعطیلی روبه افزایش بنگاه های تولیدی در گوشه وکنار کشوراز آثار شوم این واردات بی رویه ا است. از سوی دیگر موج سهمگین قاچاق کالا به داخل کشور و کم توجهی در مقابله جدی و برنامه ریزی شده با این پدیده شوم که باعث بیکاری هزاران کارگر و تولید کننده ایرانی می شود ضربه جدی به چرخه اقتصادی کشور وارد کرده است. آمار 15تا25میلیارد دلاری قاچاق کالا که از سوی نهادهای نظارتی ودولتی بیان می شود گویای این حجم گسترده است. این مسائل در کنار هم باعث شکل گیری روند گسترده بیکاری در جامعه و ایجاد نارضایتی عمومی است.
عدم باور به ظرفیت های ملی برای مواجهه با زیاده خواهی های دشمنان انقلاب نیز یکی دیگر از این عوامل است. در این زمینه وقتی از برخی مسئولان شنیده میشود که باید برای اداره کشور مدیر خارجی وارد نمود و یا بیان می شود که ایران بجز قورمه سبزی توان تولید هیچ محصول وکالایی را ندارد نشان از این عدم خودباوری است.
از دیگر عوامل ضعف عملکرد مسئولاناجرایی در مدیریت اقتصاد کشور وعدم نظارت جدی و پیگیر در نظارت بر بازار داخلی و رها شدگی توزیع کالاهای اساسی در دستان واسطه ها و دلالان است که موج افزایش ناگهانی و سرسام آور قیمت ها رابوجود آورده است و این خود دشمن را در تاثیرگذاری تحریم ها دچار توهم اثرگذاری نموده است.
علاوه بر این بی توجهی در نظارت و مدیریت موثر بر فضای مجازی و رها شدگی آن از دیگر عوامل است، بطوریکه جریان های افراطی و پیاده نظام دشمنان انقلاب در داخل کشور به همراه عملیات رورانی و پر حجم دشمنان از آن سوی مرزها حس بدبینی، ناکارآمدی و ناامیدی برای حل مشکلات کشور را در میان مردم بوجود آورده است که می توان با برنامه ریزی هدفمند و هوشمندانه برای عملکرد موثر در فضای مجازی و رسانه ای با بسیای از این جریا ن سازی ها برخورد منطقی و موثرکرد.
ایجاد امیدواری کاذب در میان مردمبرای حل مشکلات کشور در بخش های مختلف با پیوند زدن کوچکترین مسائل با برجام از آب خوردن تا آب وهوا و یا معطل نمودن برنامه ها و ظرفیتهای داخلی برای ارتباط با اروپا و به قول رهبر معظم انقلاب شرطی سازی
مردم در ارتباط با مورادی که دراختیار تصمیم گیری ما نیست نیز به عامل تشدید کننده این وضعیت و شکل گیری این تحلیل غلط و متوهمانه دردشمنان انقلاب اسلامی شده است که می توان با تهدید، تحریم وفضاسازی های رسانه ای جمهوری اسلامی ایران را به زانو درآورد و خواسته های نامشروع خود را در زمینه های مختلف بر ایران اسلامی تحمیل کند.
علیرغم همه این موانع و چالش ها رهبری انقلاب و عموم ملت ایران از مسئولان این توقع را دارند که با پشتوانه حمایت های آنان برای گذر از این مرحله حساس همه تلاش و توان خود را با استفاده از ظرفیت های کشور بکار برند و از هرگونه یاس، ناامیدی و تنبلی در این زمینه بپرهیزند.