0

معرفی کتاب سین جین های خواستگاری

hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

معرفی کتاب سین جین های خواستگاری

سین جین های خواستگاری

عشق در کنار درک و تفاهم متقابل، راهبر زندگی خواهد بود

سین جین های خواستگاری

سین جین های خواستگاری

مشخصات کتاب:

عنوان: سین جین های خواستگاری

نویسنده: مسلم داوودی نژاد

ناشر: مهر دلدار

نوبت چاپ: چهاردهم، (دوم ناشر)

سال چاپ: 1392

قطع کتاب: رقعی

کتاب سین جین های خواستگاری، نتیجه چند صد پرونده مشاوره و جلسات سخنرانی و اثری متفاوت در بخش مشاوره خانواده محسوب می شود.

فصل اول: برای چی ازدواج کنم؟

فصل دوم: چه موقع ازدواج کنم؟

فصل سوم: ملاک های انتخاب همسر

فصل چهارم: تفاهم ها و تفاوت های قبل از ازدواج

فصل پنجم: آیین خواستگاری

فصل ششم: نکته های فراموش شده در ازدواج

از دیگر مباحث مطرح شده در این کتاب می توان به این موارد اشاره کرد: آداب و احکام خواستگاری، در شب خواستگاری چه مسائلی مطرح کنیم؟ از گفتن چه مسائلی در شب خواستگاری اجتناب کنیم؟ زمان خواستگاری چه موقع باشد؟ چه کسانی درخواستگاری باید همراهمان باشند؟، پذیرایی در شب خواستگاری، پوشش و آرایش در شب خواستگاری، اشتباه خانم ها در خواستگاری، نمونه سؤالات جامع خواستگاری و...

5d451bf8a3f81.jpg

در بخشی از این کتاب می خوانیم:

در این مجموعه می خواهم می خواهم بگویم که، می توانیم با انتخابی درست، زندگی ای به شیرینی عسل داشته باشیم. می خواهم بگویم، عشق در تمامی زندگی جاری است، و خود را به آن بسپاریم. می خواهم با هم خوشبختی را در کوچه پس کوچه های زندگی جستجو کنیم و با هم بیابیمش، پیش از آن که در کوچه های سرگردان شویم. چرا که همسر مقاوم و هدف داری که توانایی تطابق با شرایط جدید خود را داشته باشد، یکی از موهبت های بزرگ الهی است. لذا برای انتخاب همسر باید نکات و معیارهای بسیاری را در نظر گرفت و با اطلاع کامل و کافی از وضعیت خانواده ها، و اخلاق و رفتار فرد موردنظر، دست به انتخاب زد.

دوست عزیز من که مشغول خواندن این کتابی، بدان که ازدواج اتفاق مبارکی است که انسان را با اعتقادات، اولویت ها، مذهب، پول و عادات خانواده ای جدید (که بعضا بسیار متفاوت است) رو به رو می سازد. لذا در این انتخاب، خوب فکر کن و با دقت، درددل این کتاب را بخوان، تا انتخاب نیمه گمشده تو، بر مبنای معیارهای منطقی و عقلانی باشد! دوست خوب من، گاهی معیارهای جوانان ما در انتخاب همسر نادرست است؛ و آن ها عشق را تنهاترین دلیل، برای آغاز و ادامه زندگی مشترک می دانند. اما عشق کافی نیست! عشق در کنار درک و تفاهم متقابل، راهبر زندگی خواهد بود و آن را به سرانجام خوشبختی خواهد رساند. سوال این جاست که تا چه اندازه خوشبختی برای تو اهمیت دارد؟ پس تلاش کن و راه های رسیدن به آن را بیاموز!

یک شنبه 13 مرداد 1398  12:19 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها