0

پنج دلیل دور نگه داشتن موبایل از خود

 
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 25059
محل سکونت : اصفهان

پنج دلیل دور نگه داشتن موبایل از خود

 

5 دلیل دور نگه داشتن موبایل از خود

 

موبایل

نتایج تازه‌ترین پژوهش‌های انجام شده توسط انجمن سلامت عمومی کالیفرنیا حاکی از آن است که کاربران نباید گوشی همراه خود را در نزدیکی بدن خود قرار دهند تا مضرات حاصل از تشعشعات آن را به حداقل برسانند.

امروزه تلفن های هوشمند توانسته اند در بطن زندگی روزمره ما رخنه کرده و همیشه دلیلی موجه برای به همراه داشتن آنها داریم. همراه داشتن همیشگی یک دستگاه حتماً می تواند مضراتی را به همراه داشته باشد، گرم شدن، امکان شکستن و … البته همراه داشتن یک دستگاه الکترونیکی آن هم به صورت بسیار نزدیک از سوی بسیاری از متخصصین علوم پزشکی توصیه نشده است.

از آنجایی که همواره تشعشعات و امواج حاصل از گوشی‌های موبایل بر سر زبان‌هاست و آمار و ارقام ضد و نقیضی هم در این خصوص منتشر شده است، پژوهش‌های بسیاری بارها و بارها انجام شده است تا نتایج دقیق‌تری را درباره تاثیر موبایل بر سلامتی جسمی کاربران اعلام کنند.

 

در تازه‌ترین پژوهشی که توسط انجمن سلامت عمومی کالیفرنیا صورت گرفته، به کاربران هشدار داده شده است که موبایل را از خود دور نگه داشته و حتی‌المقدور در جیب خود قرار ندهند.

این در حالی است که مقامات قضایی هنوز تصمیمی رسمی درباره خطرناک بودن امواج موبایل نگرفته‌اند، اما مقامات بهداشت کالیفرنیا نصایحی را خطاب به کاربران موبایل منتشر کرده‌ که در آن از خطرناک بودن این ابزار صحبت کرده‌اند.

به دنبال انتشار اسناد حقوقی دعوای ۲۰۰۹ اقامه شده توسط پروفسور جوئل موسکوویتز، استاد یوسی برکلی، نصایح جدید برای کاربران منتشر شده است. در آن دعوای حقوقی موسکوویتز ادعا کرده بود که موبایل خطر بزرگی محسوب شده و رابطه مستقیمی میان ابتلا به سرطان و استفاده از موبایل وجود دارد.

 

گوشی همراه را دور از خود نگه دارید

 

پژوهشگران در تشریح این موضوع عنوان کردند که کاربران هنگام خوابیدن بایستی موبایل را به اندازه حدود یک متر از خود قرار دهند و یا به هنگام خروج از منزل، آن را در جیب شلوار یا لباس خود نگذاشته و بجای آن، داخل کیف خود قرار دهند.

به عبارتی دیگر، کاربران به منظور جلوگیری از آسیب‌های وارده از سوی گوشی‌های موبایل و تاثیرات منفی بر سلامت جسمی باید همواره فاصله مناسبی را بین گوشی و بدن خود ایجاد کنند.

بسیاری از اساتید دانشگاه در سراسر جهان همواره اعلام کرده اند که پژوهش های انجام شده تا به حال خطرات و تهدیدات موبایل بر سلامت جسمی کاربران و مردم را دست کم گرفته اند چراکه خطر و تاثیرات منفی پرتوهای موبایل بر بدن شهروندان بسیار بیشتر از آن چیزی است که تابحال گفته شده است.

بسیاری از آنها بر این باورند که پژوهش‌های انجام شده تاکنون توسط غول های تکنولوژی و به دلایل اقتصادی سانسور شده‌اند چرا که اگر مردم از آثار مخرب و منفی آنها بر سلامت بدن خود مطلع شوند، ممکن است آمار و نرخ فروش گوشی های همراه به شدت کاهش یافته و به عبارتی دیگر، شرکت های سازنده گوشی های همراه ورشکسته شوند.

پس از همه این ادعاها، انجمن سلامت عمومی کالیفرنیا برای چندمین بار به آزمایش و تحقیقات خود ادامه داد و در آخرین اعلام نتایج خود، عنوان کرده است که استفاده از موبایل در نزدیکی بدن می تواند موجب بیماری های مختلفی همچون سردرد، رشد و ایجاد تومور در بدن، کاهش یا توقف عملکرد سیستم تولید مثل زنان و مردان، مشکل حافظه، ریزش مو و یا مشکل در خواب شود.

البته لازم به ذکر است که همه این اتفاقات بسیار تدریجی و آهسته در درون بدن اتفاق می افتد به گونه ای که هیچکس قادر نیست روند تاثیرات منفی را به وضوح در خود یا دیگران مشاهده کند و علت آنکه نتایج پژوهش های مختلف در سراسر جهان متفاوت است هم می تواند به خاطر همین موضوع باشد.

هر کدام از عوارض مذکور با توجه به شرایط بدنی افراد و میزان قدرت و واکنش سیستم ایمنی بدن آنها به امواج و تشعشعات موبایل نیز متفاوت است اما به طور کلی احتمال مبتلا شدن به همه این عوارض برای کاربرانی که در طول روز از گوشی‌های همراه استفاده می کنند و اغلب آن را در نزدیکی بدن خود قرار می دهند، وجود دارد.

در آخر، این انجمن به کاربران پیشنهاد می دهد که تا جایی که ممکن است گوشی خود را از بدن دور نگه دارند. بدین ترتیب، به هنگام خواب، آن را خاموش کرده و در فاصله نسبتاً زیادی از خود قرار دهند. به هنگام پیاده‌روی یا خروج از منزل، گوشی همراه خود را در درون جیب لباس خود نگذارند. هنگام مکالمه، گوشی را کنار سر و گوش خود قرار ندهند و بجای آن از هندزفری برای صحبت کردن با افراد استفاده کنند.

به طور کلی، پژوهشگران این انجمن توصیه "گوشی را به اندازه یک دست از خود دور کنید" را به کاربران پیشنهاد می دهند و خاطر نشان می کنند که حذف کلی تکنولوژی و استفاده از گوشی‌های همراه به هیچ وجه قابل اجرا و ممکن نیست ولی باید کاربران به منظور کاهش تاثیرات منفی آن بر بدن خود تلاش کنند.

 

۵ دلیل دور نگه داشتن موبایل از خود

 

۱- گذاشتن موبایل در جیب عقب در ناحیه باسن مشکل ایجاد می کند

Orly Avitzur متخصص مغز و اعصاب می گوید: در سال های اخیر عده بسیاری از مراجعین آنها از ناحیه پشت دچار درد بوده اند و همینطور بسیاری در رگ های انتهایی قسمت ران، درد عصبی را تحمل می کنند که برای تمامی این افراد استفاده و همراه داشتن گوشی در جیب عقب مشاهده شده است.

به گفته این پزشک، گرمای وارد شده به بدن در ناحیه پشتی توسط جسم خارجی واضح است و همچنین فشار یک جسم سخت به پشت باعث بروز مشکل در طولانی مدت در پایه های رگ های سیاتیک خواهد شد.

۲- تماس اضطراری بی مورد می گیرد

امکان گرفتن تماس اضطراری در تمامی تلفن های هوشمند بدون باز کردن قفل آن قرار داده شده است و همین نکته در مواردی که کاربر متوجه لمس گوشی خود نمی شود، برقراری تماس را ممکن می کند. همراه داشتن گوشی در جیب باعث بروز مشکل اینچنینی می شود.

۳- امکان آسیب موبایل در جیب بسیار زیاد است

در موارد بسیاری همراه داشتن گوشی موبایل در جیب باعث خم شدن دستگاه و یا فشار به بدنه آن می شود، مخصوصاً اگر از شلوار جین استفاده کنید. بسیاری از افراد گوشی را در جیب عقب خود می گذارند که همین هم باعث بروز مشکلاتی مانند افتادن گوشی در سرویس بهداشتی و … می شود.

۴- نزدیک نگه داشتن موبایل اثرات منفی بر سلامتی دارد

آمارهای جالبی از کاربرانی که با گذاشتن iPhone ۵ در جیب عقبی و نشستن روی آن دچار آسیب شده اند در اینترنت منتشر شده است. طبق بررسی های متخصصین، کاربران iPhone های ۵ و ۶ بایستی گوشی موبایل خود را در فاصله حداقل ۱۰ سانتی متری از بدن خود نگهداری کنند. طبق تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۴ انجام شده متخصصین از سوء تاثیر همراه بودن موبایل در آقایان بر روی قدرت باروری انها سخن گفته اند.

۵- امکان آتش گرفتن موبایل زیاد است

کاش این یک شوخی بود، اما در کارولینای شمالی پسر نوجوانی دچار سوختگی سطح یک و دو شد در حالی که به مدرسه می رفت و آیفون در جیبش آتش گرفت. در سال ۲۰۱۴ این اتفاق برای یک دختر در حالی روی داد که گوشی را در جیب عقب شلوارش گذاشته بود. توجه داشته باشید که گوشی تلفن همراه مجموعه ای پیچیده از تکنولوژی های مختلف است که در اثر فشار و حرارت امکان بروز هر مشکلی در آن وجود دارد. همیشه مراقب تحت فشار قرار گرفتن تلفن همراه در نزدیکی بدن خود باشید.

 

ofv'bhvd lavr

خبرگذاری مشرق

چهارشنبه 9 مرداد 1398  9:36 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh fatemeh_75 zahra_53 majid68 sherkate_ghala khaliln ali_81 mohammad_43
sherkate_ghala
sherkate_ghala
کاربر جدید
تاریخ عضویت : مرداد 1398 
تعداد پست ها : 12
محل سکونت : اذربایجانغربی

پاسخ به:پنج دلیل دور نگه داشتن موبایل از خود

با سلام

از ارائه مطلب زیباتون نهایت تشکر رو میکنم چون این مسئله بسیار حائزه اهمیت هست اگه در این مورد اطلاعات دیگری نیز داشتین باز جهت اگاهی بیشتر اراعه گردد.

 

با تشکر از شما

 

دوشنبه 14 مرداد 1398  8:58 AM
تشکرات از این پست
ali_81
sherkate_ghala
sherkate_ghala
کاربر جدید
تاریخ عضویت : مرداد 1398 
تعداد پست ها : 12
محل سکونت : اذربایجانغربی

پاسخ به:پنج دلیل دور نگه داشتن موبایل از خود

نقل قول sherkate_ghala

با سلام

از ارائه مطلب زیباتون نهایت تشکر رو میکنم چون این مسئله بسیار حائزه اهمیت هست اگه در این مورد اطلاعات دیگری نیز داشتین باز جهت اگاهی بیشتر اراعه گردد.smiley

 

با تشکر از شما

 

 

دوشنبه 14 مرداد 1398  8:59 AM
تشکرات از این پست
khaliln
khaliln
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آذر 1390 
تعداد پست ها : 1598
محل سکونت : آذربایجان شرقی

پاسخ به:پنج دلیل دور نگه داشتن موبایل از خود

به جای این همه حرف بهتر نیست به کارخانه های سازنده توصیه گردد. اینها را بی خطر سازند.

دوشنبه 14 مرداد 1398  10:47 AM
تشکرات از این پست
hisanat
hisanat
کاربر جدید
تاریخ عضویت : دی 1398 
تعداد پست ها : 2
محل سکونت : تهران

پاسخ به:پنج دلیل دور نگه داشتن موبایل از خود

بحث های زیادی در رابطه با خطرات تلفن همراه برای سلامتی انسان شده است،در رابطه با مبحث آخر آتش گرفتن موبایل به نظر بنده و تجربه ای که داشتم خرابی باطری و اتمام عمر باطری باعث این امر میشود که در اثر حرارت بیش از حد و اصطکاک موبایل در جیب باعث تشدید این اتفاق میشود

 

دوشنبه 30 دی 1398  11:18 AM
تشکرات از این پست
rondbazzz
rondbazzz
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : شهریور 1398 
تعداد پست ها : 50
محل سکونت : tehran

پاسخ به:پنج دلیل دور نگه داشتن موبایل از خود

besiar aaaliii

ممنون از مطلب خوبتون

شنبه 9 فروردین 1399  3:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها