رفتار با خانواده همسر
یکی از سخت ترین روابطی که ما برقرار می کنیم،رابطه با خانواده شوهر است.هنگامی که ما ازدواج می کنیم، اغلب ما توجه نمی کنیم که با یک خانواده ديگر وصلت کرده ایم. امکان دارد این خانواده رسم و رسوم، رفتارها، و عادتهایی خلاف ما داشته باشند.
هنگامی که ما ازدواج می کنیم، اغلب ما توجه نمی کنیم که با یک خانواده ديگر وصلت کرده ایم. امکان دارد این خانواده رسم و رسوم، رفتارها، و عادتهایی خلاف ما داشته باشند.
یکی از سخت ترین روابطی که ما برقرار می کنیم،رابطه با خانواده شوهر است.هنگامی که ما ازدواج می کنیم، اغلب ما توجه نمی کنیم که با یک خانواده ديگر وصلت کرده ایم. امکان دارد این خانواده رسم و رسوم، رفتارها، و عادتهایی خلاف ما داشته باشند. زمانیکه این اختلاف نظرها یا اختلاف در زمينه رسم و رسوم و غیره وارد خانواده شما شد، کشمکش و دعوا آغاز ميشود . بنابراین چه قدر دعواقابل تحمل و قابل قبول است؟ این مسئله بستگی به افرادی دارد که وارد بحث میشوند .
قانون های کلی درباره شیوه رفتار با خانواده همسر
احترام گذاشتن به خانواده همسر
می گوییم آنها را باید مثل والدین خود بدانید، ولی حتی درصورتی که آنها والدین همسرتان هم نبودند به حرمت موی سپیدشان محترم و با ارزش هستند. یادتان نرود آ ن ها هم روزی جوان و از قوت و قدرت جسمانی بهره مند بودند و اکنون کوله بار تجربه پشت شان را خمیده نموده است . چنانچه ما آدم های زیرکی باشیم با احترام گذاشتن ، می توانیم از این کوله تجربه چیزهای نابی براي خودمان پید اکنیم که اسمش« درس زندگی» است.
نگهداری از کودکتان را به خانواده همسرتان نسپارید
احتمالا سخت ترین مورد بین همسر و خانواده همسر کودکان هستند. مراقبت فرزندتان به وسیله خانواده همسر یک اشتباه بزرگ است.
چه بسا اگر آن ها صلاحیت و قابلیت این کار را داشته باشند ولی مراقبت فرزندتان به وسیله آن ها میتواند به یک مسئله ناراحت کننده بین شما تبدیل شود. خانواده همسر پدر بزرگ و مادربزرگ هستند نه یک مراقب. چنانچه پدر بزرگ و مادربزرگ ها در نقش یک مراقب باشند آن ها می_ توانند تمام رفتارهای شخصی خودشان را وارد تربیت کودک شما بکنند.
در این صورت کودکان دو سری پدر و مادر خواهند داشت و خانواده همسر هم حق مداخله بیشتری در تربیت و شکل پذیری شخصیت فرزند شما دارند.
نگهداری از کودکتان را به خانواده همسرتان نسپارید
نگرانی های خانواده همسر را به مهربانی جواب دهید
براي بیش تر اشخاص، رابطه برپا داشتن با خواهرشوهر و مادرشوهر بسیار دشوار است. حتی اگر مادرشوهرشان را بعنوان بهترین دوستشان بدانند. موردهای بسياري وجود دارد که زن ها به وسیله مادرشوهرانشان حس تحقیر و سرزنش ميکنند . تنها علل قابل قبول آن حس حسادتی است که در این روابط وجود دارد .
پول و یا نداشتن پول
زمانی که خانواده همسر تلاش ميکنند زوج را از حیث مالی پشتیبانی کنند یا اهداف مالی در سر دارند، عاقلانه آن است که موضوع را عوض کنیم. مطمئننا در بیش تر موارد خانواده همسر تلاش ميکنند که به فرزند و یا عروس و دامادشان کمک کنند ولی اگر آن ها این تصمیم را داشته باشند که شیوه زندگی خودشان را بر زندگی فرزندشان پیاده کنند، نشان ميدهد که آن ها تصمیم مداخله و فضولی در زندگی شما را دارند. دلیلی ندارد که خانواده ها از فرزندانشان بخاطر روش خرج کردن پولشان، یا پساندازکردن آن یا حتی مقدار درامد ماهانه شان عیبجویی کنند. اگر احتیاج مبرمی به پول پیدا کردید عاقلانه تر آن است که از اشخاص دیگری پول قرض بگیرید. بهترین راه این است که بعضی مسایل زندگیتان را بین خودتان خصوصی و شخصی کنید و در خانواده های همسرتان نفوذ نکند.
از تنش دوری کنید
بدترین کار ممکن این است که بخواهید با بگو مگو و بحث و جدل خودتان را اثبات کنید. یادتان باشد عمری از آنها گذشته است و احتمالا فاصله سنی شان با شما بیش از یک نسل باشد، شما نمی توانید آنها را تغيير و دیدگاه ها واعتقاداتشان را با مسائل امروز تطبیق دهید، آنها ارزش های خود را باور دارند و بر مبنای اصول خودشان زندگی کرده اند ، این حق آن هاست؛ پس همان گونه که هستند، باورشان کنید و آنها را بپذیرید. همان قدرکه شما از مواضع خود دفاع می کنید و معتقدید که درست هستند، آنها هم همین حس و فکر را دارند، پس بهتر است با احترام به ارزش هایشان حتی اگر احتمال میدهیددرست نیستند، از تنش دوری کنید و کاری نکنید که حس کنند آدم لجباز و یک دنده ای هستید که حرف، حرف خودتان است. کارهایی نکنید که توهین به ارزش های آنها تلقی گردد ، این به نفع خودتان است.
نگرانی های خانواده همسر را به مهربانی جواب دهید
مداخله نکنید!
آری! درست خواندید! برخی ها در مورد مسایل خانواده همسر در ظاهر و باطن مداخله ميکنند و بعد راه را براي مداخله متقابل باز نگه می دارند. به عنوان مثال ميگويند نظرت در خصوص این خواستگار تازه چیست؟ این جور وقت ها تحریک نشوید و بگویید:» هر جور که خودتان صلاح ميدانيد «. تلاش کنید با مادرشوهرتان روابط مخصوصی ایجاد کنید. زمانی را با همدیگر بگذرانید. اجازه دهید وی بفهمد که شما چه قدر به نظرات و عقایدش احترام می گذارید. مطمئن باشید به حمایت های وی احتیاج پیدا خواهید کرد
آن ها هیچوقت نباید از رفتارهای همسرمان که براي ما ناخوشآیند است آگاه شوند. هرگز
پدر و مادرها عیوب فرزندانشان را خوب ميدانند ، و نیازی به یادآوری آن ها نیست. انجام دادن این کار مشکلات عدیده ای را باعث ميشود . چنانچه همسرتان مشکلاتی دارد با دوستانتان در بین بگذارید نه با مادرشوهرتان. برای این که زمانیکه مشکلتان با شوهرتان حل شد، هرآنچه که شما درباره همسرتان با مادرشوهرتان مطرح کردید به خاطرش می ماند. برترین راه این است که مشکلات زناشویی تان را با دوستانتان و یا غریبهها مطرح کنید یا در دفتر خاطراتتان يادداشت کنید.
در مورد روابط من و مادرشوهر هم باید بگوییم که ابتدا امکان دارد رابطه برپا داشتن با وی اندکی دشوار باشد ولی با مشخص کردن حد و حدودی بین شما و وی مشکل حل ميشود . پس نتيجه می گیریم که خانواده شوهر هنوز هم ما را به چشم فرزندانشان می بینند. و این بیانگر عشق و علاقه داشتن بین ماست.
رازهای منزل را آشکار نکنید!
با همسرتان توافق کنید که چه چیزهایی را نباید به خانواده همسرتان بگویید. یادتان باشد که هر خانواده جدیدی رازهای خود را دارد و آشکار شدن این اسرار هم استقلال خانواده جدید را زیر سؤال می برد و هم راه را براي مداخله خانواده ها باز ميکند .