با اضافه کردن سبزیجات و میوههای مفید به پلوها میتوان به غذایی فوق العاده خوشمزه رسید. پلو فلفل دلمهای از آن دسته از پلوهایی است که با تنوع رنگی جالبی که دارد حتی توجه کودکان و یا افرادی را که ممکن است طعم فلفل دلمهای را نمیپسندند جلب کند و طرفداران زیادی دارد. فلفل دلمهای از سیزیجات مفید و پرخاصیتی است که در رنگهای قرمز، زرد و سبز در بازار موجود است.
وبسایت غذالند: با اضافه کردن سبزیجات و میوههای مفید به پلوها میتوان به غذایی فوق العاده خوشمزه رسید. پلو فلفل دلمهای از آن دسته از پلوهایی است که با تنوع رنگی جالبی که دارد حتی توجه کودکان و یا افرادی را که ممکن است طعم فلفل دلمهای را نمیپسندند جلب کند و طرفداران زیادی دارد. فلفل دلمهای از سیزیجات مفید و پرخاصیتی است که در رنگهای قرمز، زرد و سبز در بازار موجود است.
اگر میخواهید به پلوها و غذاهایتان طعم و تنوع دهید به شما پیشنهاد میکنیم که فلفل دلمهای را از بازار خریداری کنید و آن را در غذاهایتان به کار ببرید و اجازه دهید تا افراد خانواده از خواص مفید آن بهرهمند شوند. فلفل دلمهای را میتوان در پلو ها، خورشها و انواع خوراکها در وعدههای غذایی حتی صبحانه استفاده کرد. فلفل دلمهای به دلیل خواص آنتی اکسیدانی که دارد برای سلامت بسیار مفید است. فلفل دلمهای دارای ویتامین C و A فراوانی میباشد و منبع غنی از ویتامینها به شمار میرود. فلفل دلمهای علاوه بر خاصیت تغذیهای در سلامت بدن نیز مفید است و اگر همراه با غذاها یا به صورت خام خوری مصرف شود منجر به کاهش و کنترل وزن، تنظیم فشار خون، کاهش کلسترول و درمان کمبود آهن میشود. استفاده از فلفل دلمهای یکی از نیازهای اساسی فرد برای تامین ویتامین و مواد مغذی آن است به همین دلیل نیز باید در برنامه غذایی آن را گنجاند و در غذاها استفاده کرد. برای اینکه طعم تند آن را در غذاها بپوشانید میتوانید از چاشنیها و سیزیجاتی معطر استفاده کنید.
مواد لازم
- برنج: ۴ پیمانه
- فلفل سیاه: یک قاشق سوپ خوری
- مرغ: ۱ کیلو
- نمک: به میزان لازم
- زعفران ساییده شده: به مقدار کافی
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- زردچوبه: نوک قاشق چایخوری
- فلفل دلمهای: ۳ عدد
مراحل پخت
۱. در اولین مرحله برنج را پاک کنید و آن را برای مدتی در آب و نمک بگذارید.
۲. سپس پیازها را پوست کنده و به صورت درشت خرد کنید.
۳. در یک قابلمه تکههای مرغ پاک شده و شسته شده را به همراه ۴ لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا به جوش آید.
۴. بعد از آنکه کف روی آب را گرفتید، مقداری نمک، زردچوبه، یک دوم قاشق چایخوری زعفران ساییده شده و همچنین پیازهای خرد شده را به آب آن اضافه کنید و بگذارید مرغ به طور کامل بپزد.
۵. مرغ پخته را در ظرفی بگذارید کنار، ولی آب آن را نگه دارید.
۶. در قابلمهای دیگر برنج خیسکرده را بدون آب در آن بریزید.
۷. سپس به جای آب به همان میزان، آب مرغ به آن اضافه کنید.
۸. فلفل دلمه ایها را نیز به برنج اضافه کرده و بگذارید تا با شعله زیاد به جوش بیاید.
۹. بعد از اینکه آب بخار شد، کمی روغن یا کره روی برنج ریخته و دمکنی را روی قابلمه قرار دهید.
۱۰. بعد از پخت پلو و فلفل میتوانید مرغ را به آن اضافه کرده یا به صورت جدا سرو کنید.
نکات:
- برای معطر کردن این پلو خوشمزه می توانید از سبزیجات معطر نیز استفاده کنید.
- فلفل را در هر ابعادی که بخواهید می توانید خرد کرده و شکل دهید.
- علاوه بر مرغ در تهیه این پلو می توانید از گوشت قرمز نیز استفاده کنید.
- هنگام پخت غذا برای خوش عطر شدن و از بین رفتن بوی فلفل دلمه ای می توانید از هویج استفاده کنید.
- اگر نخواستید می توانید فلفل دلمه ای ها را جداگانه با مرغ تفت دهید و بعد روی برنج بریزید.