ران مرغ برشته به سبک جامائیکایی هم در فر و هم بر روی کباب پز درست میشود. این کباب به دلیل استفاده از مواد معطر موجود در ماریناد، طعمی دلپذیر دارد و در عین برشتگی، حسابی آبدار است.
برترینها: ران مرغ برشته به سبک جامائیکایی هم در فر و هم بر روی کباب پز درست میشود. این کباب به دلیل استفاده از مواد معطر موجود در ماریناد، طعمی دلپذیر دارد و در عین برشتگی، حسابی آبدار است.
کباب ران مرغ جامائیکایی جزو بهترین دستورالعملهایی ست که شما میتوانید آن را درست کنید. این رانها در یک ماریناد خوشبو به مدت یک شب تا صبح خوابانده میشوند و به همین دلیل هم طعم عالی دارند و هم موقع پختن لطیف میمانند. ماریناد ترکیبی از سبزیجات تازه و معطر است و طعمی متعادل دارد که برای مرغ عالی است.
این دستورالعمل برای آخر هفتههای شما و مهمانیهای دور همی بسیار عالی است، چون هم میتوان رانهای مرغ را روی زغال کباب کرد و هم توی فر گذاشت. اگر بخواهید برای ناهار مصرف کنید میتوانید آن را با پلو همراه کنید و در زمانی که رانها در فر پخته میشوند، برنجتان را هم آماده کنید.
مواد لازم:
- ران مرغ با پوست: ۱۰ تکه (ران و بالا ران روی هم)
- پیازچه: ۶ عدد، خرد شده
- سیر: ۴ حبه پوست گرفته و له شده
- فلفل دلمهای ریز: ۲ عدد (میتوانید از فلفل دلمهای زنگولهای نارنجی استفاده کنید)
- زنجبیل: یک تکه ۳ سانتی
- آبلمیو تازه: ۱/۳ پیمانه
- سس سویا: ۱/۴ پیمانه
- برگ آویشن تازه: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل بهار: ۱ قاشق چایخوری
- دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری
- جوز: ۱/۲ قاشق چایخوری
دستورالعمل
۱. تکههای مرغ را در یک کیسه پلاستیکی بزرگ بگذارید.
۲. بقیه مواد را در غذاساز بریزید و بگذارید تا خرد و مخلوط شود. مواد باید کمی درشت باشند نه پوره. مخلوط را توی کیسه پلاستیکی حاوی مرغ بریزید. هوای داخل آن را خالی کنید. درب آن را کامل بسته و در یخچال بگذارید. بگذارید این مخلوط به مدت حداقل ۳ تا ۲۴ ساعت در یخچال بماند و استراحت کند.
۳. فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر ۱۳ در ۱۹ اینچی را با فویل آلومینیوم بپوشانید. روی آن را با اسپری آشپزی چرب کنید.
۴. مرغها را از داخل مواد ماریناد برداشته و روی سینی به صورت مرتب و با کمی فاصله بین تکهها، قرار دهید. آ را در فر بپزید تا زمانی که بطور کامل بپزند. این کار حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه طول میکشد در انتها چند دقیقهای آنها را گریل کنید تا رویه آنها برشته و قهوهای شود.
۵. اگر کباب پز گازی دارید، آن را با حرارت متوسط یعنی ۲۰۰ درجه گرم کنید و روی توری آن کمی روغن بزنید و با دستمال روغنی آن را کامل چرب کنید.
۶. مرغها را روی کباب پز گریل کنید تا زمانی که بیرون آنها کمی سوخته و قهوهای شود. این کار حدود ۳۰ دقیقه زمان میبرد.
نکات مهم و ترفندها
- میتوان یک عدد پیاز قرمز را جایگزین پیازچه کرد.
- میتوانید از گوشت بدون استخوان هم برای درست کردن آن استفاده کنید البته در صورتی که از سینه مرغ استفاده میکنید بهتر است ماریناد کردن بیش از ۶ ساعت طول نکشد.
- برای درست کردن ماریناد و بدست آوردن یک طعم عالی سعی کنید از مواد تازه استفاده کنید نه پودر شده.
- بگذارید به مدت طولانی مرغتان ماریناد شود تا طعم مواد به خورد آن برود.
- سعی کنید فقط از ران مرغ استفاده کنید در صورت استفاده از سینه مرغ فقط ۶ ساعت در مواد بخوابانید.
- اگر بخواهید طعم مواد را در مرغ بیشتر کنید، میتوانید مقداری از مواد را زیر پوست آن بمالید.
- موقع گریل کردن کنار گاز بمانید تا از سوختن آنها جلوگیری کنید.
- اگر بخواهید میتوانید حتی تا ۴ روز ماریناد کردن را در یخچال ادامه دهید.
منبع: cookingclassy