این فرنی بدون شکر درست میشه و خیلی خوشمزه است. چون شیرینیش با خرماست خیلی مقویه، پیشنهاد میدم حتما امتحان کنید خصوصا تو ماه رمضان که یه دسر تقویتی خیلی خوبیه.
وبسایت سراشپز پاپیون - نیلوفر محبی: این فرنی بدون شکر درست میشه و خیلی خوشمزه است. چون شیرینیش با خرماست خیلی مقویه، پیشنهاد میدم حتما امتحان کنید خصوصا تو ماه رمضان که یه دسر تقویتی خیلی خوبیه.
مواد لازم
- شیر: ۱.۵ لیوان
- آرد برنج: ۲ قاشق سوپ خوری
- نشاسته ذرت: ۱ قاشق سوپ خوری
- خرما: ۵ عدد
- دارچین: ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱. هسته خرما را درآورده و با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید.
۲. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند.
۳. خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید.
نکات:
- مثل گلاب یا هل همچنین میتونید دارچین هم نریزید یا اگر نشاسته نمیریزید میتونید اینجا هم نریزید، ولی زمان بیشتری برای قوام اومدن میبرد.
- میتوانید خرماها را با کمی شیر در مخلوط کن له کنید یا با گوشت کوب برقی نرم کنید.
- در صورت تمایل کمی کره به مواد اضافه کنید.
- اگر میخواهید فرنی شیرینتر بشه خرمای بیشتری اضافه کنید.
- برای تهیه این فرنی میتوانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کنید.