وبسایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: برای تزیین کیکها از چیزایی زیادی میشه استفاده کرد مثل خامه فرم گرفته، خمیر فوندانت، انواع کرمهای مختلف با طعمهای مختلف و یا باتر کریم (butter cream).
باتر کریم یه بیس تزیین خیلی پر استفاده خارج از ایرانه همونقدر که برای ما خامه فرم گرفته از بیسهای اصلی تزیین کیکمونه برای اونها باترکریم ابن نقش رو داره. به نظر من طعم خامه فرم گرفته خیلی بهتر از باترکریم هستش، ولی خوب خوبی باتر کریم اینه که متراکم تره و بهتر شکل میگیره و شکلش رو هم خوب با گذشت زمان حفظ میکنه خلاصه به نظرم بد نیست بتونیم باتر کریم رو هم خودمون درست کنیم که از قضا درست کردنش خیلی هم راحته.
مواد لازم برای تهیه باتر کریم وانیلی
- کره: ۲۵۰ گرم
- پودر قند: ۳۵۰ گرم
- شیر: ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
مراحل تهیه باتر کریم وانیلی
۱. برای تهیه باتر کریم اول باید کره رو با همزن برقی حدود ۵ دقیقه به طور مداوم بزنیم کره باید به دمای اتاق رسیده باشه.
۲. باید تو هم زدن کره حوصله به خرج بدیم تا کره حجم بگیره، سبک بشه و رنگ زردش هم به سفیدی بزنه. همین طور که میبینین کره بعد از زدن از شکل بالا به این شکل پایین دراومده.
۳. حالا پودر قندی که داریم رو الک میکنیم تا اگه گولههای سفت توش هست کاملا باز بشه و پودر قند هم یکدست بشه.
۴. بعد پودر قند رو طی ۳ الی ۴ مرحله به کره اضافه کرده و هر دفعه خوب با همزن میزنیمش تا داخل کره حل بشه.
۵. وقتی تمام پودر قند رو ریختیم و هم زدیم تا مخلوط یکدست بشه شیر و وانیل رو هم اضافه کرده و باز هم میزنیم تا مخلوط یکنواخت بشه. مقدار شیر رو میتونین بیشتر کنین و یا اصلا نریزین. در واقع شیر کمی باتر کریم رو نرمتر میکنه و بسته به استفادهای که قراره بعدا ازش کنین میتونین کمتر یا بیشتر بریزین.
۶. باتر کریم ما آماده است تا باهاش هر چیزی که دوست داریم رو تزیین کنیم پس داخل قیفی که ماسوره دلخواهمون توش هست میریزیمش.
۷. حالا کیک یا هر شیرینیای دیگهای رو باهاش تزیین میکنیم.
۸. میتونین از هر اسانس یا رنگ خوراکیای هم برای رنگ و مزه دادن به باتر کریم استفاده کنین.