خوراک کدوسبز با سیبزمینی یک غذایی ایتالیایی روستایی است. این دستور غذایی گیاهی و بدون گلوتن یک غذایی سالم با سبزیجات تازه است. این غذا را باید به صورت گرم و با برنج سرو کرد.
برترینها: خوراک کدوسبز با سیبزمینی یک غذایی ایتالیایی روستایی است. این دستور غذایی گیاهی و بدون گلوتن یک غذایی سالم با سبزیجات تازه است. این غذا را باید به صورت گرم و با برنج سرو کرد.
خوراک کدوسبز یک خوراک سبزیجات تابستانی است که با عناصر تابستانی یا همان صیفیها درست میشود و کدوسبز یکی از آنهاست. کدوسبز یک سبزی چند منظوره و انعطاف پذیر است که در بسیاری از غذاها میتوان آن را استفاده کرد از پاستا راتاتویی تا کوکوی کدوسبز و انواع غذاهای دیگر. این سبزی هم همانند سایر خوراکیهای این دسته سرشار از فیبر و ویتامین است. این خوراک کمی شبیه به راتاتوئی است و البته با موادی اضافهتر. در این غذا از سیبزمینی، فلفل دلمهای، گوجه نیز استفاده شده که همگی در فصل تابستان به وفور یافت میشوند.
از آنجایی که این غذا ایتالیایی و جزو آشپزی مدیترانهای است، روغن زیتون و سایر مواد همگی از عناصر این سبک آشپزی هستند. کل مواد ساده و کاملا در دسترس هستند. فقط اینکه قطعات نباید ریز باشد بلکه باید بصورت مکعبی درشت همانند خوراک یتیمچه و سایر خوراکهای دیگر باشند.
مواد لازم برای ۴ نفر
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد نگینی شده
- سیر: ۵ حبه ریز شده
- کدوسبز: ۳ عدد متوسط
- سیبزمینی: ۱/۲ کیلوگرم
- هویج: ۲ عدد متوسط
- فلفل دلمهای قرمز: ۱ عدد
- گوجه کنسروی: ۱ قوطی
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- جعفری تازه: ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
۱. ابتدا کدوسبز را از طول برش زده و چهار قاچ کنید. سپس این برشها را تبدیل به قطعات ۱ سانتی کنید. پیاز را هم نگینی خرد کنید. سیبزمینی را هم همانند کدوسبز خرد کنید. هویجها را حلقه حلقه کنید. فلفل دلمهای را به برشهای بزرگ خرد کنید.
۲. روغن را در قابلمه گرم کنید. پیاز را چند دقیقهای با روغن تفت داده تا نرم شود و به میزان جزئی تغییر رنگ دهد. سیر را نیز اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه یا بیشتر تفت دهید یعنی تا زمانی که بوی آن بلند شود. کدوسبز، سیبزمینی، هویج و فلفل دلمهای را به قابلمه افزوده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
۳. گوجهها را به همراه آبشان به مخلوط سبزیجات اضافه کنید. گوجهها را با یک قاشق چوبی فشار دهید تا له شوند.
۴. خورش را به جوش برسانید سپس حرارت را کم کنید و بگذارید بدون در خیلی نرم قل بخورد تا زمانی که سیبزمینیها پخته و نرم شوند و خوراک غلیظ شود.
۵. مخلوط داخل قابلمه را با نمک و فلفل مزه دار کنید و آن را روی حرارت بردارید.
۶. جعفری خرد شده را اضافه کرده و سرو کنید.
نکات مهم
- کدوسبز را همراه با پوست خرد کنید تا ظاهر زیباتری به خورش بدهد.
- باقیمانده خورش را میتوان چند روز در یخچال نگهداری کرد.
منبع: veggiessavetheday