0

در امان ماندن از آتش جهنم

hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

در امان ماندن از آتش جهنم

در امان بودن از آتش جهنم

حضرت عبدالعظیم حسنی می گوید از امام نهم جواد الائمه (ع) شنیدم که می فرمودند: هیچ زائری از زائران پدرم امام رضا (ع) نیست که در راه ...

در امان بودن از آتش جهنم

در امان بودن از آتش جهنم

در احادیث فراوانی که از ائمه‌ی معصومین (ع) رسیده است، یکی از آثار زیارت امام رضا (ع) در امان بودن از عذاب الهی است. که به بیان نمونه‌هایی از آن می‌پردازیم.

1. «حضرت عبدالعظیم حسنی می‌گوید از امام نهم جواد الائمه (ع) شنیدم که می‌فرمودند: هیچ زائیر از زائران پدرم امام رضا (ع) نیست که در راه زیارت وی مورد اذیت و آزاری مانند بارش باران یا سرما یا گرما، قرار گیرد الا این که خداوند به واسطه ‌ی این مقدار از اذیت شدن، جسمش را بر آتش جهنم حرام گرداند (کنایه از این که از آتش جهنم در امان خواهد بود.)»

2. «حضرت عبدالعظیم حسنی می ‌گوید: از امام علی بن محمد عسکری (امام دهم، امام هادی) (ع) شنیدم که می ‌فرمودند: اهل قم، اهل آیه‌ ی غفران می ‌باشند به واسطه‌ ی این که آنان جدم علی بن موسى الرضا (ع) را در شهر طوس زیارت می ‌کنند، آگاه باشید هرکس برای زیارت علی بن موسى الرضا (ع) برود و در راه زیارت به مقدار چکیده شدن یک قطره باران بر وی اذیت گردد، خداوند جسمش را بر آتش جهنم حرام می ‌گرداند.»

3. «مرحوم صدوق به سند خود روایتی از پیامبر خدا (ص) نقل می ‌کند که ایشان فرمودند: به زودی پاره ای از تن من (فرزندی از فرزندان من) در سرزمین خراسان دفن می ‌شود، هیچ اهل ایمان و مسلمانی او را زیارت نمی‌کند الا این که خداوند متعال بهشت را برای او واجب و جسمش را بر آتش جهنم حرام می ‌کند.»

4. «اباصلت هروی نقل می‌کند که از امام رضا (ع) شنیدم که می‌فرمودند: به درستی که به زودی مظلومانه و از سر کِین مسموم شده و به وسیله‌ ی سم کشته می‌ شوم و در کنار هارون دفن خواهم شد، و خداوند عزوجل تربت مرا محل رفت و آمد شیعیان و اهل بیتم (ع) قرار می‌دهد. پس هرکس مرا در غربت زیارت کند، بر من واجب است که روز قیامت به دیدنش بروم. و قسم به خدایی که حضرت محمد (ص) را به واسطه‌ ی انتخابش برای رسالت، عزیز و با کرامت گردانید و او را از بین تمامی مخلوقاتش برگزید، هیچ یک از شما درکنار قبر من دو رکعت نماز به جا نمی‌آورد، الا این که هنگام ملاقات با خداوند، مستحق مغفرت و بخشش خداوند خواهد بود. قسم به خدایی که حضرت محمد (ص) را برای رسالت انتخاب نمود و ما را به واسطه‌ ی امامت، مورد احترام و تکریم قرار داد، و وصایت و جانشینی پیامبر اکرم (ص) را به ما (ائمه‌ ی اطهار (ع)) اختصاص داد. زایران قبر من بهترین و با کرامت‌ترین گروهی خواهند بود که روز قیامت بر خداوند وارد می‌شوند و هیچ مؤمنی نیست که برای زیارت ما بیاید و قطره‌ای باران از آسمان بر وی بچکد الا این که خداوند بدنش را بر آتش جهنم حرام کند (یعنی به واسطه‌ ی این مقدار کم از سختی، آتش جهنم را نمی‌چشد.)»

5. «ابوهاشم جعفری می‌گوید: از امام جواد (ع) شنیدم که می‌ فرمود: بین دو کوه سرزمین طوس، قطعه ‌ای از بهشت است که هرکس داخل آن شود در روز قیامت از آتش جهنم در امان است.»

منبع: باران فضیلت، تالیف احمد مرادخانی، تهیه و تدوین اداره امور فرهنگی آستان قدس، نشر قدس رضوی.

چهارشنبه 2 مرداد 1398  9:48 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها