0

آموزش نرم افزار رویت

 
archfile
archfile
کاربر جدید
تاریخ عضویت : شهریور 1397 
تعداد پست ها : 1

آموزش نرم افزار رویت

آرچ فایل
 
نرم افزار رویت | آموزش رویت | پروژه رویت


 

introducing-revit-software-revit-tutorial-download-project-revit-1.jpg


از گذشته تا کنون طراحان ، ایده های خود را به سمع و نظر کارفرما می رساندند و در صورت اعلام رضایت آنها کار پروژه را استارت می زدند. این روزها اما نحوه ارائه پروژه ها نسبت به گذشته کمی متفاوت شده است. با ظهور نرم افزارهای مختلف در عرصه طراحی نقشه ها، پلان ها و دکوراسیون داخلی انقلابی عظیم در این زمینه رقم خورد است و پروژه ها با نرم افزار های نظیر رویت ارائه می شود. که خود این نرم افزار رویت یکی از پرکاربرد ترین نرم افزارها در این زمینه است ، چرا که خروجی های آن از کیفیتی مطلوب برخوردار هستند و لازم است هر مهندس و یا طراحی دوره آموزش رویت ( Revit ) را دیده باشد.



خوشبختانه یادگیری این نرم افزار نیاز به هیچ گونه پیش نیازی ندارد و می توانید درمدت زمان بسیار کم به مهارت بالایی در استفاده از آن برسید. این نرم افزار برای دانشجویان و فارغ التحصیلان مهندسی معماری، آرشیتکت ها، علاقمندان به عرصه های معماری، طراحی دکوراسیون داخلی و صاحبان کسب و کار در زمینه معماری بسیار مناسب و موثر است.


ما در این مقاله سعی داریم تا به صورت جامع به معرفی نرم افزار رویت بپردازیم و بعد از آن در مورد چرای یادگیری نرم افزار رویت صحبت خواهیم کرد. همچنین مجموعه ی از ویدئو های آموزش رویت برای شما قرار خواهیم داد و در انتها چند پروژه آماده رویت را معرفی خواهیم کرد که می توانید از سایت آرچ فایل خریداری کنید.

نرم افزار رویت مناسب چه کسانی است؟


اگر در حوزه های عمران، معماری یا حتی برق و مکانیک کار می‌کنید پس به این نرم افزار احتیاج پیدا خواهید کرد. موارد کاربرد آن در ساخت اطلاعات ساختمانی در حوزه معماری، مهندسی ساختمان و سازه‌ها، مهندسی برق، لوله‌کشی طراحی و مانند آن می‌باشد.

 

08-revit-application.jpg

کاربرد نرم افزار رویت

همانطور که گفتیم نرم افزار رویت یک نرم‌ افزار مدل‌ سازی اطلاعات ساختمان است که به کاربران اجازه طراحی ساختمان و سازه و تمام جزئیات آن به‌ صورت سه بعدی با ارائه یادداشت‌ها و علامت‌گذاری‌های لازم و دسترسی به اطلاعات ساختمانی از پایگاه داده‌های مدل ساختمان را می‌دهد. با درنظر گرفتن نرم‌ افزارهای موجود می‌ توان گفت رویت قوی ترين و سريع‌ ترين و البته ساده‌ ترین نرم‌ افزار نقشه‌ كشی و سه بعدی سازی در کارها و پروژه ‎های معماری می باشد.



دليل مزيت انجام دادن پروژه ها در نرم‌ افزار رویت بر ديگر نرم‌ افزارهای نقشه‎ كشی در اين می ‎باشد كه در اينجا با ترسيم یک پلان معماری توسط طراح ، مقطع و نما و بسیاری از اطلاعات دیگر آن توسط نرم‌ افزار به صورت خودکار ایجاد می شود. همچنين رویت قابليت اين را دارد كه جزئيات عناصر ساختمان از قبيل ديوار، در، پنجره و … را ترسیم نماید.


ابزار مدل‌ سازی می‌ تواند با عناصر از پیش طراحی شده یا مدل‌های خلق شده به کار رود. با این حال نرم افزار رویت یک مدل ساز UNRBS به حساب نمی‌آید.



با ابزارهای رویت می‌ توان تمام عناصر و المان‌ هایی چون دیوارها، سقف، پشت بام و کف‌ها همچنین تیرها و اتصالات و مانند آن را در داخل پروژه طراحی کرد. که در مجموعه آموزش رویت نحوه درست استفاده کردن از این عناصر وجود دارد.


نرم افزار رویت را می‌ توان نسخه بهینه‌ سازی شده نرم افزار اتوکد برای مقاصد خاص‌ تر نام برد. در ادامه به مقایسه این دو خواهیم پرداخت.
 

نرم افزار رویت یا اتوکد ! کدام قویتر است ؟


12-revit-application.jpg

آموزش نرم افزار رویتهر دو نرم‌ افزار توسط یک شرکت طراحی شده است. در اتوکد شما از خطوط استفاده می‌ کنید و در رویت با هندسه پایه که اطلاعات زندگی واقعی را در خود جای داده است.


با استفاده از نرم‌ افزار اتوکد باید هر بخش ساختمان را به عنوان عنصری جداگانه ترسیم کنیم. در صورتی که در نرم‌ افزار رویت فقط با ترسیم پلان ، نرم‌افزار بصورت هوشمند نماها، مقاطع، حجم سه بعدی و پرسپکتیوها را ترسیم می‌کند.



دوباره کاری در نرم افزار اتوکد قابل کنترل نیست و خطاهای احتمالی کاربر را شناسایی نمی‌ کند به همین دلیل عملیات ترسیم و ویرایش در اتوکد وقت‌ گیر است. در صورتی که پروژه های که در نرم افزار رویت انجام می شود با اصلاح هر قسمت از مدل پروژه سایر قسمت‌های مرتبط به آن هم تغییر می‌ کند و این تغییرات سریعأ در تمام نقشه‌ها و جداول پروژه اعمال می‌شود.



در اتوکد اطلاعات پروژه در چندین فایل یا بخش جداگانه پیاده سازی می شود. اما در رویت این اطلاعات به صورت یک مدل جامع ارائه می‌گردد.


هنگام کار با نرم افزار اتوکد در یک زمان فقط یک کاربر می‌ تواند به اطلاعات دسترسی داشته باشد. اما در نرم افزار رویت چندین کاربر این امکان را پیدا می‌ کنند که همزمان به یک فایل هدف دسترسی داشته و بر روی آن کار کنند.



در اتوکد شما می‌توانید یک نما (View) از پروژه داشته باشید اما در رویت چندین نما از کار (مدل) قابل مشاهده است.


نرم افزار رویت نسبت به اتوکد از انعطاف پذیری بسیار بیشتری برخوردار است که کاربر در زمان انجام تغییرات خصوصا این موضوع را درک خواهد کرد.


در نرم افزار رویت جدول مقادیر وجود دارد که در متره و برآورد مورد استفاده قرار می‌گیرد که اتوکد فاقد چنین قابلیتی می‌ باشد.



اتوکد یک نرم‌افزار BIM به حساب نمی‌ آید درحالیکه نرم افزار رویت برای اجرای BIM بسیار مناسب و کاربردی است.

مرجع : https://archfile.ir/dhouseplans/intr...project-revit/

 

یک شنبه 30 تیر 1398  11:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها