0

سست تر از خانه عنکبوت

 
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 23615
محل سکونت : کرمانشاه

سست تر از خانه عنکبوت

سست تر از خانه عنکبوت

بحران های اسرائیل آنچنان است، که مقامات اسرائیل نسبت به فروپاشی اسرائیل هشدار داده اند. مشکلات اقتصادی، مهاجرت معکوس ، گسترش فحشا و شکست از جبهه مقاومت، نشانه افول اسرائیل است.

سست تر از خانه عنکبوت

۲۷ دی ۱۳۹۷ 93 19.1 KB 8 0

سست تر از خانه عنکبوت

فقط 2روز(11نوامبر 2018) کافی بود تا مقاومت در نوار غزه به یازدهمین ارتش بزرگ دنیا نشان دهد که شرایط جبهه مقاومت و معادلات منطقه تغییر کرده است و دیگر نمی توان یکطرفه وارد میدان نبرد شد و پیروز خارج شد. وقتی رکورد سریعترین شکست اسرائیل در جنگ های نظامی طول تاریخ منحوس این رژیم شکسته می شود، یعنی باید به طور جدی تری در فروپاشی این رژیم اشغالگر تامل نمود. اکنون نشانه های فروپاشی این رژیم در ابعاد مختلف قابل مشاهده است و البته در کلام بسیاری از مقامات رژیم اشغالگر و تحلیل گران غربی مشهود است.

برای نمونه، متیو گلد سفیر انگلیس در اسرائیل در سایت خبری شبکه10 تلویزیون اسرائیل می گوید: «کسانی که نگران جایگاه اسرائیل هستند باید بدانند که جایگاه آن روزبه‌روز در حال ضعیف شدند است و لحظه‌به‌لحظه از تأیید آن نزد جهانیان کاسته می‌شود. روند ضعف اسرائیل سرعت بیشتری به خود گرفته است. نمایندگان مجلس و شخیصت های مهم جهانی یک‌به‌یک از تأیید اسرائیل منصرف می‌شوند. تل‌آویو سعی می‌کند همه‌چیز را در داخل اسرائیل خوب نشان دهد، اما نظام اسرائیل در حال فروپاشی است.»

این اظهار نگرانی (متیو گلد) در حالی است که به نوشته روزنامه صهیونیستیِ یدیعوت آحارونوت در اکتبر 2008 ، شیمون پرز با اذعان به اختلافات شدید داخلی در این رژیم گفت: با ادامه این اختلافات و درگیری ها ،جامعه اسرائیل نیز همچون اتحاد جماهیر شوروی ، چكسلواكی و یوگسلاوی ، فروخواهد پاشید.»
اما سوال اینجاست که این نگرانی از #فروپاشی در میان مقامات رژیم صهیونیستی از کجا نشات می گیرد؟ شرایط کنونی رژیم اشغالگر قدس در داخل جامعه اسرائیل و در ابعاد مختلف چگونه است؟ نگاهی به آمارهای موجود از جامعه اسرائیل بخوبی بحران های متنوعی را که این رژیم با آن دست به گریبان است را نشان می دهد.

چندی پیش روزنامه رای الیوم، با انتشار مطلبی از قول «تامیر باردو» رئیس سابق سازمان اطلاعات اسرائیل (موساد) با اشاره به فساد در این رژیم آنرا به مثابه آتشی در انبار هیزم توصیف کرد و به نابودی ارزش ها در میان مقامات رژیم صهیونیستی اذعان کرد. وی همچنین گفته یود:«آنچه در اسرائیل جریان دارد وضعیت بحرانی است.»

برای روشن شدن ابعاد این بحران در سرزمین های اشغالی، ابتدا به گزراشی از موسسه چلنج اشاره می کنیم.

در گزارشی از سوی ماهنامه اقتصادي (چلنج) شاخص ضريب جيني اين رژيم همواره در حال بزرگ شدن است به طوري كه از ۰.۲۲۲ در سال ۱۹۸۲ به ۰.۳۹۲ در سال ۲۰۰۵ رسیده و پس از شکست رژیم صهیونیستی در مقابل #مقاومت_اسلامی لبنان در سال ۲۰۰۶ و شکست در جنگ ۲۲ روزه در سال جاری، نابرابري هاي اجتماعي در بدنه اقتصادي اين رژيم به شدت تشدید شده است.

شکاف های طبقاتی

برای درک بهتر این فاصله طبقاتی و شکاف گسترده درآمدهای اقتصادی در جامعه اسرائیل به گزارشی از یک جمعیت غیررسمی در سرزمین‌های اشغالی موسوم به (لتیت)اشاره می کنیم.

این جمعیت در گزارش خود می نویسد:« یک سوم جمعیت سرزمین های اشغالی، 5/2 نفر زیر خط فقر زندگی می کنند. همچنین در این گزارش امده است:«بیش از یک میلیون کودک فقیر در اسرائیل زندگی می کند و از هر سه کودک یک نفر فقیر است.

قدیمی ترین روزنامه اسرائیل، هاارتص در گزارشی درسال 2014 می نویسد:« در سال 2013 یک سوم کودکان اسرائیلیزیر خط فقر زندگی کرده اند و نسبت به سال 1998 ، 55درصد افزایش داشته است. »

این روند افزایش فقر و شکاف طبقاتی در جامعه اسرایئل همچنان در حال گسترش است بطوریکه گزارش مؤسسات بیمه در سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد که خانواده‌هایی که در سرزمین‌های اشغالی زیر خط فقر به‌سر می‌برند، در حال افزایش است، این رقم در سال 2015 حدود 55.6 درصد بود، اما در سال 2016 به 58.6 درصد افزایش پیدا کرده است.

این موسسات همچنین تصریح می کنند :« تعداد خانوارهایی که یکی از والدین آنها حضور ندارد و زیر خط فقر زندگی می‌کند از 21.7 درصد در سال 2015 به 26.1 درصد در سال 2016 افزایش پیدا کرده است.»

این وضعیت فاجعه بار در سرزمین های اشغالی باعث شده است تا آمار آسیب های اجتماعی نیز روبه فزونی قرار گیرد و خود تبدیل تبدیل به یک بحران اجتماعی در داخل سرزمین های اشغالی شود.

برپایه تحقیقات یک جامعه شناس در اسرائیل بنام (سیرائیل اورباخ)، 13 درصد از شهروندان اسرائیلی به‌فکر خودکشی بوده و پنج درصد در تلاش برای دست زدن به این اقدام هستند. خودکشی شهروندان اسرائیلی به‌دلیل وضعیت اقتصادی و فقر ناشی از آن، تجاوز جنسی، مسائل روانی و عاطفی بوده است.

اشاعه مواد مخدر و مشروبات الکلی در میان جوانان یکی دیگر از آسیب های اجتماعی در سرزمین های اشغالی است بطوریکه گزارش انجمن سلامتی کودک در رژیم صهیونیستی، نشان می دهد که طی سال 1999 تا 2005م. تعداد جوانان اسرائیلی که به اتهام حمل و فروش مواد مخدر دستگیر شده اند، به 30درصد و حتی بیشتر، افزایش یافته است همچنین بر طبق نظر سنجی ای که وزارت کار و رفاه اجتماعی رژیم صهیونیستی انجام داده، درصد بالایی از دانش آموزان مدارس رژیم صهیونیستی، به مشروبات الکلی اعتیاد دارند.

در کنار این بحران ها، آمار های وحشتناک از تجاوز جنسی و فحشا در اسرائیل حتی صدای بسیاری از محافل فکری و سیاسی این رژیم را نیز درآورده است.

تل آویو، پایتخت فحشا

روزنامه هاآرتص در سایت خود در اکتبر 2013در مطلبی با اشاره به گسترش فساد و فحشا در درون اراضی اشغالی می نویسد: نیمی از پزشکان زن سرزمین‌های اشغالی از طرف همکاران مرد خود مورد تجاوز قرار گرفته‌اند.تایمز اسرائیل نیز چندی پیش طی گزارشی اعلام کرد 83% از زنان ساکن تلاآویو حداقل 1 بار در طول زندگیشان مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرند.

این سایت در ادامه با اشاره به گسترش صنعت تولید فیلم‌های پورنو در اسرائیل و وجود بیش از 280 مرکز فساد در تل آویوخواستار اقدام سریع مقامات این رژیم برای افزایش امنیت در این سرزمین شده بود.

بر اساس پژوهشی که دکتر آبیجل مور از دانشکده « تل حی» انجام داد، بالغ بر 79 درصد از زنان مجرد سرزمین‌ اشغالی در محل کار خود مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرند. این رقم در میان زنان متاهل حدود 15 درصد است.

فقط در تل‌آویو بیش از 20 هزار برده جنسی زن وجود دارند که به فحشا واداشته می شوند. سالانه تا 15 هزار زن و دختر به اسرائیل قاچاق می‌شوند.

درصد سقط جنین در سرزمین‌های اشغالی در مقایسه با سایر کشورهای جهان بسیار بالاست. بیمارستانهای دولتی اسرائیل سالانه هفتاد هزار مورد سقط جنین را ثبت می کنند، اما آمار واقعی سقط جنین بسیار بیشتر از این حرف‌ها است.

فرار از اسرائیل

وضعیت نامطلوب و فاجعه بار اقتصادی و این بحران های فزاینده اجتماعی و اخلاقی در داخل جامعه اسرائیل باعث شده است تا نبض حیات این رژیم یعنی جمعیت هم مورد تهدید قرا گیرد و مهاجرت معکوس از سرزمین های اشغالی روبه افزایش رود.

آمارهای موسسه نتایج پژوهش های موسسه (میدگام) نشان می دهد که میزان مهاجرت از اسرائیل به کشورهای دیگر از سال 2000 تا سال 2011 به 148 هزار نفر رسیده که میانگین 13 هزار نفر مهاجرت معکوس را در سال نشان می‌دهد. همچنین میزان مهاجرت یهودیان از کشورهای دیگر به اسرائیل در سال 2015، 31 هزار نفر بوده که در سال 2016 به 27 هزار نفر کاهش پیدا کرده است.

این گزارش نشان می دهد: 27 درصد از یهودیان ساکن اسرائیل برای مهاجرت معکوس و اقامت در کشورهای دیگر و ترک اسرائیل عزم خود را جزم کرده اند. نتایج این نظرسنجی آماری از این مسئله حکایت دارد که قشر اصلی خواهان مهاجرت معکوس و خواهان ترک اسرائیل، جوانان 23 تا 29 ساله هستند. این در حالی است که تا سال 2020 جمعیت اعراب در سرزمین های فلسطین اشغالی از یهودیان بیشتر خواهد شد که این مسئله نشان از یک بحران عمیق هویتی و اجتماعی در سرزمین های اشغالی است.

کاهش جمعیت و شکاف طبقاتی درون سرزمین های اشغالی در حالی روبه وخامت پیش می رود که این رژیم در خارج از مرزهای خود نیز با تهدیدات امنیتی و نظالمی روبروست. تهدیداتی که می تواند به خطر افتادن موجودیت این رژیم اشغالگر را بدنبال داشته باشد.

پایان اسرائیل بزرگ

در همین زمینه ایهود اولمرت نخست وزیرمستعفی رژیم اسرائیل نیز چندی پیش با اشاره به شكست های پی درپی این رژیم و مستاصل شدن مقامات و جامعه این رژیم اذعان كرد : «اسراییل دیگر توان مقابله با فلسطینیان را ندارد و رویای اسراییل بزرگ را باید پایان یافته دانست. »

سرنخ تضعیف قدرت نظامی و هژمونی منطقه ای رژیم صهیونیستی را باید درسالهای گذشته منطقه غرب آسیا دید، زمانی که اسرائیل در سال 2000میلادی مجبور فرار از جنوب لبنان شد. گام دیگر این رژیم که یک شکست تاریخی را آن رقم زد در تابستان سال 2006 رقم خورد زمانیکه اسرائیل با هدف نابودی مقاومت اسلامیلبنان حملات گسترده زمینی و حمایت نیروی هوایی و دریایی، خود را به لبنان به راه انداخت تا به خیال خام خود ظرف چند روزبه حیات مقاومت لبنان و یکی از اضلاع اصلی جبهه مقاومت علیه اسرائیل در منطقه پایان دهد. اما با طولانی شدن جنگ و ضربات سهمگین مقاومت اسرائیل دچار سردرگمی و سرخوردگی شد و پس از 33روز به جنگ پایان داد. شکستی که ، با ایجاد اختلاف داخلی در کابینه رژیم صهیونیستی مقامات این رژیم را به جان هم انداخت و هریک دیگری را مقصر شکست از حزب‌الله می‌دانستند. شکستی که در آن افسانه شکست‌ناپذیری ارتش مجهز اسرائیل شکسته شد.

پس از شکست اسرائیل در جنگ تموز، این رژیم که خوی تجاوزکارانه ای داشته و دارد این بار شانس خود را برای از بین بردن یکی دیگر از اضلاع مقاومت امتحان کرد و در سال 2008 با تمام توان به باریکه غزه حمله کرد و به صورت شبانه روزی این منطقه محدود و تحت محاصره را آماج حملات وحشیانه خویش قرار داد اما پس از 22روز اسرائیل بدون دستیابی به کوچک‌ترین اهدف استراتژیک خود از جمله نابودی حماس و از بین بردن توان موشکی مقاومت در غزه، با جنایات جنگی تازه ازجمله کشتار کودکان در مدرسه سازمان ملل، آتش‌بس اعلام کرد.

پس از آن نیز شکست مفتضحانه این رژیم در جنگ 8روزه غزه در سال 2011 رقم خورد که با هدف نابودی مقاومت در غزه صورت گرفت و برای اولین بار تل اویو هدف موشک های گروه های مقاومت فلسطینی قرار گرفت و ناکارآمدی سامانه گنبد آهنین را نیز به نمایش گذاشت. اکنون اما رکورد این شکست ها شکسته شد و در کمتر از 2روز در مقابل سرعت عمل و هجم گسترده موشک های مقاومت غزه این رژیم با دستپاچگی و احساس خطر آتش بس را پذیرفت و باعث ایجاد بحران سیاسی بی سابقه ای در کابینه نخست وزیر اسرائیل شد. 
اسرائیل، خطر بزرگ برای جهان

البته روی دیگر این شکستها و شاید بزرگترین شکست برای اسرائیل را باید در افشاشدن حقیقت تجاوزکارانه و اشغالگریاین رژیم برای مردم و افکار عمومی دنیا دانست ،که پس از جنایات وحشیانه اسرائیل علیه غیرنظامیان و بویژه کودکان و هدف قرار دادن خانه ها، مساجد و تاسیسات زیربنایی مردم مظلوم لبنان و غزه به وقوع پیوست. بطوریکه نظرسنجی‌هایی در کشورهای مختلف اروپایی که همپیمانان این رژیم به‌شمار می‌روند، نشان داد که 70 درصد افکار عمومی جهان، اسرائیل را خطری بزرگ می‌دانند که صلح جهانی را تهدید می‌کند.

اکنون با وجود این معضلات گسترده اخلاقی، اقتصادی و امنیتی ، از نگاه بسیاری از تحلیلگران و مقامات #رژیم_صهیونیستی رویای اسرائیل بزرگ (از نیل تا فرات) تبدیل به کابوسی وحشتناک برای این رژیم شده است، به گونه ای که چارچوب های این جامعه ناهمگون و فاقد هویت در حال فروپاشی است. جامعه ای که هر روز با اعتراضات گسترده ای روبروست و نا توان از حفظ موجودیت و امنیت ساکنان این سرزمین ها بدنبال کشیدن دیوار حائل برای حفظ امنیت خود است.

شاید حالا بهتر بتوان پس از شکست و ضعف اسرائیل در درون و بیرون از مرزهایش و قدرت گرفتن جبهه مقاومت در منطقه این جمله سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان را درک کرد که گفت:« اسرائیل از خانه عنکبوت هم سست تر است.»

یک شنبه 30 تیر 1398  9:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها