آية الله العظمي مرعشي نجفي پايبندى عجيبي به اقامه نماز جماعت در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله عليها داشتند. از همان زمان قديم، نزديک به 60 سال پيش ايشان مرتب سه وعده مشرف مى شدند به حرم مطهر و در آنجا اقامه نماز جماعت مى فرمودند...
آية الله العظمي مرعشي نجفي پايبندى عجيبي به اقامه نماز جماعت در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله عليها داشتند. از همان زمان قديم، نزديک به 60 سال پيش ايشان مرتب سه وعده مشرف مى شدند به حرم مطهر و در آنجا اقامه نماز جماعت مى فرمودند. صبحها نخستين زائر حضرت معصومه سلام الله عليها ايشان بودند، گاهى يک ساعت قبل از اذان تشريف مى بردند پشت در صحن و آنجا مى نشستند تا خادم حرم بيايد در را باز کند و ايشان نخستين زائر حرم باشند. در زمستانهاى خيلى سرد، آن زمان که مى گويند برف زيادى مىباريد و گاهى ارتفاع برف به 80، 90سانتى متر مى رسيد، ايشان قبل از اذان صبح، پارويى به دست مى گرفتند و از منزل تا حرم مطهر مسير را براى مردم باز مى کردند و هرگاه هم کسى مى گفت آقا شما اين کار را نکنيد، مى فرمود:من مى خواهم کار ثواب کنم.
رفتار ايشان چه با اهل منزل و چه با ديگران بسيار صميمى بود و ايشان اجازه مى فرمودند که هر کس مشکلى دارد بيايد مطرح کند و ارائه طريق مى فرمودند. سينه ايشان به قول خودشان صندوق اسرار مردم بود. ايشان در غم و شادى مردم شريک بودند و در مراسم مختلف وفيات و مجالس عقد و عروسى آنان شرکت مى کردند و مى فرمودند: «من به اکثر منازل قمى ها قدم گذاشته ام.»
کتاب فقهاي نامدار شيعه، عبدالکريم عقيقي بخشايشي .