0

گفت و شنود/ گاندو

zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

گفت و شنود/ گاندو

کیهان نمایه

یارو با پسرش برای دزدی وارد خانه‌ای شد، صاحبخانه بیدار شد و دنبالشان کرد و سر پسر یارو داد زد و گفت؛ وایستا بزغاله، پسر به باباش گفت؛ بابا فرار کن منو شناسایی کردند!

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:

گفت: مگر این سریال گاندو چی بوده که رسانه‌های غربی و صهیونیستی و رسانه‌های وابسته به دولت‌های دست‌نشانده عربی و برخی از غربگرایان داخلی و... را اینهمه عصبانی کرده و به ناسزاگویی وا داشته است؟!

گفتم: ماجرای نفوذ چند جاسوس به مراکز تصمیم‌ساز و سیاست‌پرداز نظام را با هنرمندی روایت کرده است.

گفت: عصبانیت آمریکا و اسرائیل و دولت‌های دست‌نشانده منطقه قابل درک است ولی چرا یک جریان داخلی دارد از عصبانیت یقه خودش را پاره می‌کند؟!

گفتم: خب، برای اینکه داستان این سریال برگرفته از یک ماجرای واقعی است.

گفت:‌ پس بگو! شاید می‌ترسند این سریال در ادامه، پته آنها و یا برخی دوستانشان را هم روی آب بریزد!

گفتم: یارو با پسرش برای دزدی وارد خانه‌ای شد، صاحبخانه بیدار شد و دنبالشان کرد و سر پسر یارو داد زد و گفت؛ وایستا بزغاله، پسر به باباش گفت؛ بابا فرار کن منو شناسایی کردند!

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 24 تیر 1398  5:41 PM
تشکرات از این پست
3051282261
3051282261
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 247

پاسخ به:گفت و شنود/ گاندو

واقعا پس از مدتها یه سریال زیبا دیدیم .اینو میگن رسالت رسانه....نه داستانهای عاشقانه بی محتوا توی تلویزیون که هدفی جز سرگرم کردن و انحراف فکری مردم از فلسفه خلقتشون نداره...

سه شنبه 25 تیر 1398  7:41 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
دسترسی سریع به انجمن ها