نان زرین
نان زرین از نان های سنتی و مخصوص منطقه شاهرود شهرستان خلخال استان اردبیل می باشد. با توجه به اینکه در منطقه شاهرود درختان گردوی فراوانی وجود دارد در تهیه معجون داخل این نان از گردو استفاده می شود. این نان از گردو،شكر، آرد برنج و آرد گندم تهیه می شود و در داخل هر قرص این نان معجونی خوشمزه قرار می گیرد. این نان در دو نوع “یوز دله” و “روغنه دله” پخت و آماده می شود. این نان هدیه و سوغاتی ویژه منطقه شاهروداست كه به علت پر زحمت و پر درد سر بودن مراحل تهیه و پخت آن صرفا در ایام خاصی از سال ، برای میهمانان ویژه، عروسی و سایر جشن ها آماده می شود.
در زیر فیلم طرز پخت نان زرین را برای شما قرار دادیم تا در صورت تمایل برای پخت نان زرین آن را مشاهده بفرمایید.
نمایشگر ویدیو
00:00
02:40