0

مردی که ساکسیفون شد / آهوری

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

مردی که ساکسیفون شد / آهوری

مردی که ساکسیفون شد

سارا آهوری

انتشارات کاروان

کتاب مجموعه 19 داستان کوتاه از خانم آهوری است . داستان ها همه خیلی کوتاه و اکثرا 4 صفحه ای هستند و شاید واسه همین اشاره کوتاه به موضوع هر کدوم جالب نباشه ولی به طوری کلی می تونم بگم همه قصه ها سورئال و پست مردن هستند . فضای اتفاقات کاملا تخیلی و در عین حال وهم انگیزه . یک جوری انگار بین کابوس و واقعیت گیر کردید . واقعیتی که هر لحظه به رویا تبدیل می شه . مجموعه خیلی جدیدی هست . من خیلی خوشم اومد . خوندنش تجربه هیجان انگیزیه . من توی کتابای ایرانی با چیز مشابهی برخورد نداشتم چیزی که تا این اندازه توی سبک سورئال پیش رفته باشه و از فضاهای توهم انگیز استفاده کرده باشه .

کتاب را لیلی عزیز معرفی کرده بود و از معرفی لیلی و عنوان کتاب خیلی وسوسه شدم که هر چه سریع تر بخونمش .

قسمت های زیبایی از کتاب

سکوت پر رنگ ترین و با ارزش ترین بخش زندگی ام بود . از نگاه همه بیزار بودم . چون می دانستم گاهی چشم ها بی پرده حرف می زنند . به همین دلیل هرگز در چشم کسی نگاه نمی کردم مبادا رازم فاش شود .

جاده برایم جذاب است و اطراف را با ولع نگاه می کنم ولی بعد از کمی ثانیه ها را می شمارم تا به مقصد برسم .

از دفتر خاطرات متنفرم . ثبت خاطرات کار احمقانه ای است . چون می خواهیم چیزهای گذرا را ثابت کنیم . اتفاق های هر روز مختص همان روز است .

منبع:http://bestbooks.blogfa.com/

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
پنج شنبه 23 دی 1389  10:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها