0

مونالیزای منتشر /مرزوقی

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

مونالیزای منتشر /مرزوقی

مونالیزای منتشر

شاهرخ مرزوقی (  گیوا )

انتشارات ققنوس

قیونلوها خاندانی هستند که در سال های متوالی از زمان قاجار تا کنون زندگی می کرده اند و دارای بیماری موروثی هستند که اگر عاشق شوند دیوانه هم می شود . داستان فصل های مختلفی داره و هر فصل داستان جنون یکی از افراد فامیل است و اینم بگم در کنار مسائل عاشقانه تغییر تحولات مهم سیاسی و جامع بر حاکمه را توی دوره های مختلف مرور می کنیم .

خوب این قدر هر جا توی نت می رفتم اسم این کتاب را می شنیدم که تصمیم گرفتم حتما بخوننمش . کتاب قشنگی بود . زبان داستان زیباست و خیلی قشنگ از زبان سخت قجری به زبان ساده امروزی حرکت می کنه . اتفاقات هر دوره زمانی را هم خوب درآورده و کل ایده خلاقانه و ناب هست . اسامی انتخابی کتاب هم با سلیقه و مطابق روز و احوال هستند . در ضمن توی این روزها که اکثر تازه های کتاب ایرانی داستان کوتاه هستند واقعا رمان جلب توجه می کنه !

قسمت های زیبایی از کتاب

بیخود فرار می کنی ! بیخود فرار می کنی ... آن قدر دنبالم می آید تا جیغ بکشم و او هم پس پس برود . گوش های دیوارها و آجرهای عمارت ، به جیغ های نیمه شبانه ام رام شده اند  . اما من هنوز می ترسم . انگار تا به ابد ، انگار ...

تلخی ماجرا درست همین جاست . این که دردی مخصوص به خودت داشته باشی و حتی نتوانی به دیگران ابراز کنی این رنجی که می کشی از کجاست و چیست ؟

همه دارن دروغ می گن . می خوان گولم بزنن که خیال خودشون را باور کنم . اما مگه می شه کار دلت رو بدی دست حرف این و اون .

وقت هایی هست که تا یک چیزهایی را با چشم و گوش لمس نکنی ، باور نمی کنی چنین اتفاقاتی هم ممکن است رخ بدهند !

نگاهت که قهوه ای تر از قهوه ای است
حتی اگر نبودن تر از نبودن باشی
نمی گذارد باور کنم کنارم نیستی ...

منبع:http://bestbooks.blogfa.com/

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
پنج شنبه 23 دی 1389  10:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها