0

تابستان پیش از تاریکی /لسینگ

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

تابستان پیش از تاریکی /لسینگ

تابستان پیش از تاریکی

دوریس می لسینگ

الهه مرعشی

انتشارات مروارید

کیت مادر چهار بچه و همسر پزشکی موفق است . کیت نمونه ای از مادر و همسری فداکار است . زنی که خانه دار و باسلیقه است ، خوب لباس می پوشد ، مدیریت خانه را بر عهده دارد و .... روزی کیت به این موضوع دقت می کند که اختیار زندگی اش در دستش نبوده  و مسیر او را دیگران کنترل کرده اند اینکه همیشه به شوهر و فرزندانش سرویس دهی کرده و از زندگی اجتماعی و فعال خود غافل شده ، ... همان روز و همزمان با فرا رسیدن تابستان فرصت یک کار به عنوان مترجم برای او مهیا می شود و بدینت ترتیب کیت راهی شناخت خویشتن بدون مرزها و غالبهای قبلی می شود ...

دوستش نداشتم . موضوع کتاب خیلی جالبه به دغدغه های فکری یک زن میان سال خانه دار می پردازه و فکر کنم اینها دغدغه هایی باشه که برای هر خانمی پیش بیاد موضوع حرف نداره بکر و تازه ست و خیلی اجتماعی دیدگاه روان شناسیش هم خوبه ولی واقعا بدون جذابیت بود و سخت خوان یعنی من که با بی علاقگی تمام 50 صفحه اول را خوندم و بعد از اون هم اگه جالب شد دیگه اون قدر علاقه من ته کشیده بود که توجه زیادی به کتاب نکنم و فقط بخونم تا ببینم آخر قصه چی می شه . دو تا کتاب قبلی خانم لسینگ گرم و جذاب بودند شاید مشکل از مترجم هست !

در مورد خانم لسینگ خوبه بدونید که پدرش توی جنگ جهانی اول یک پاش را از دست می ده بعد در بانک شاهی کار گیر می یاره و در کرمانشاه مستقر می شه . خانم لسینگ هم تا 5 سالگی اونجا بوده و بعد به آفریقا می ره . خیلی هم زود ترک تحصیل می کنه و پرستار بچه می شه . ولی بعد به رمان نویسی روی می یاره . اون یازدهمین زنی هست که جایزه نوبل گرفته و آکادمی نوبل هنگام اهدای این جایزه به وی درباره او گفته است" لسینگ حماسه‌سرای تجربه زنانه است."

قسمت های زیبایی از کتاب

کار عبثی است که آدم شدت آسیب و بحران های ناشی از حوادث شخصی را با رویدادهای عمومی و سراسری مقایسه کند .

حتی به رغم درد و رنج فراوانی که می کشیم ، باز هم به اندازه ی کافی نمی توانیم تجربه ی لازم را کسب کنیم و هر چه بیشتر می آموزیم ، بیشتر به نادانی خود پی می بریم ....

منبع:http://bestbooks.blogfa.com/

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
پنج شنبه 23 دی 1389  10:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها