طرز تهیه رولت مرغ
دستور پخت رولت مرغ خوشمزه و مجلسی در منزل
رولت مرغ از جمله غذاهای خوشمزه ، مجلسی و مدرن است. رولت مرغ با اینکه یک نوع غذای فرنگی محسوب می شود ولی امروزه در کشور ما جزو غذاهای پرطرفدار می باشد.
رولت را می توان در انواع مختلف درست کرد. مثلا رولت گوشت، رولت قارچ، رولت سیب زمینی و...
به هر حال اگر با طرز تهیه رولت مرغ آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه رولت مرغ را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این رولت مرغ خوشمزه را درست کنید.
مواد لازم رولت مرغ |
سینه مرغ |
1 عدد |
پیاز |
3 عدد |
سیر |
2 حبه |
هویج آبپز شده |
2 عدد |
تخم مرغ |
1 عدد |
گوجه فرنگی |
2 عدد |
پنیر پیتزا |
200 گرم |
آرد نخودچی |
2 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده |
2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی |
نصف قاشق |
پودر ریحان خشک شده |
به مقدار دلخواه |
فلفل |
به میزان لازم |
روغن |
به میزان لازم |
نمک و زردچوبه |
به میزان لازم |
مراحل تهیه و پخت رولت مرغ
1. برای درست کردن رولت مرغ، ابتدا سینه ی مرغ را چرخ می کنیم. بعد یک عدد پیاز را رنده می کنیم و آبش را می گیریم و به مرغ اضافه می کنیم. هویج ها را هم آبپز می کنیم و کنار می گذاریم.
2. سپس دو حبه سیر رنده شده، دو قاشق غذا خوری آرد نخودچی، تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر ریحان به مرغ اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا همه مواد یکدست شود.
3. حالا یک نایلون فریزر را روی سطح صاف باز می کنیم و روی نایلون را با کمی روغن چرب می کنیم. بعد مواد مخلوط شده را روی نایلون می ریزیم و به کمک یه نایلون دیگر مواد را به شکل مسطتیل صاف می کنیم.
4. در ادامه مقداری جعفری خرد شده روی مواد می ریزیم و بعد هم پنیر پیتزا را به طورکامل روی تمام سطح رولت می ریزیم. سپس هویج های آبپز شده را به شکل صاف در عرض رولت می گذاریم.
5. حالا به کمک نایلون رولت را رول می کنیم وآن را به آرامی روی سینی می گذاریم و داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. در این فاصله که رولت داخل یخچال است، سس رولت را آماده می کنیم.
6. برای درست کردن سس، دو عدد پیاز را رنده می کنیم و با مقداری روغن در تابه تفت می دهیم. سپس دو تا گوجه رنده می کنیم و کمی نمک و زردچوبه و نصف قاشق هم رب گوجه فرنگی می ریزیم وخوب تفت می دهیم. درآخر دو لیوان آب جوش به سس اضافه می کنیم و صبر می کنیم، وقتی به جوش آمد، حرارت را خاموش می کنیم.
7. در انتها مقداری روغن در تابه می ریزیم و بعد از داغ شدن ، رولت مرغ را به آرامی داخل تابه می گذاریم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم. وقتی که یک طرف رولت سرخ شد، طرف دیگر آن را برمی گردانیم.
8. سس درست شده را روی رولت می ریزیم و درب تابه را می گذاریم و روی حرارت می گذاریم تا رولت به خوبی با حرارت ملایم بپزد. یکی دو بار رولت را برمی گردانیم تا دو طرفش خوب مغز پخت شود. حدود نیم ساعت کافی است تا رولت به خوبی بپزد.
9. رولت آماده شده را در دیس می کشیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این رولت مرغ خوشمزه لذت ببرید.
تهیه رولت مرغ در فر
1. رولت مرغ را می توان در فر هم درست کرد. برای این کار، یک فویل نازک را چرب می کنیم و رولت را روی فویل می گذاریم و فویل را می بندیم. سپس با چنگال چند سوراخ روی فویل ایجاد می کنیم.
2. حالا رولت را داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه، حدود 30 تا ۴۵ دقیقه می گذاریم و بعد از پخته شدن از فویل در می آوریم و توی سس می گذاریم و دوباره در فر یا روی گاز می گذاریم تا با سس بپزد.
نکات پخت رولت مرغ
توجه داشته باشید برای خوش طعم شدن و زیبایی بیشتر می توانید داخل رولت هر چیزی که دوست داشتید بگذارید. مثلا قارچ تفت داده شده با فلفل دلمه رنگی یا کدو سبز آبپز شده.