0

رقیق کننده های طبیعی خون که می توانید روزانه مصرف کنید

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

رقیق کننده های طبیعی خون که می توانید روزانه مصرف کنید

رقیق کننده های طبیعی خون که می توانید روزانه مصرف کنید

 

 

 

 

 

 

شاید رقیق کننده های خون طبیعی به اندازه داروهای شیمایی قوی نباشند ولی مصرف روزانه و متناوب آن ها به کاهش خطر لخته شدن خون کمک می کند

4 رقیق کننده خون طبیعی

هرچند مواد غذایی رقیق‌كننده خون شدت عملكرد داروهای شیمیایی را ندارند، اما مصرف مقادیر بیشتر این مواد غذایی می‌تواند به كاهش ریسك ایجاد لخته كمك كند.

مواد غذایی زیر رقیق‌كننده‌های طبیعی خون هستند:

 

رقیق کننده خون طبیعی : فلفل تند

فلفل تند سرشار از یك اسید طبیعی به نام سالیسیلات - رقیق‌كننده طبیعی خون - است. اگر این نام برای شما آشناست، دلیلش این است كه آسپرین از نسخه مصنوعی این اسید ساخته می‌شود. اگر از دوستداران غذاهای تند هستید همزمان با تقویت گردش خون و كاهش فشار خون، ریسك تشكیل لخته را نیز كاهش می‌دهید.



 

رقیق کننده خون طبیعی : دانه‌های آفتابگردان

دانه‌های آفتابگردان منبع غنی از ویتامین E هستند. كارشناسان می‌گویند ویتامین E به طور طبیعی خون را رقیق می‌كند. سایر منابع خوب این ویتامین ارزشمند عبارتند از بادام، فندق، اسفناج، برگ چغندر، شلغم، كلم پیچ و جعفری. ویتامین E به صورت مكمل نیز در دسترس است، اما قبل از مصرف آن باید با پزشك خود صحبت كنید، بخصوص اگر داروهای ناباروری مصرف می‌كنید.



 

رقیق کننده خون طبیعی : زردچوبه

زردچوبه تازه

كوركومین عنصر فعال در زردچوبه، مسؤول مبارزه با التهاب است و همین عنصر عامل قابلیت این ادویه طلایی در كاهش خطر ابتلا به لخته‌های خون نیز هست. مطالعه منتشر شده در مجله بیوشیمی و بیولوژی مولكولی نشان داد مصرف روزانه دوزی از زردچوبه می‌تواند به افراد در جلوگیری از ایجاد لخته كمك كند. به یاد داشته باشید تاثیر زردچوبه به اندازه‌ای است كه در صورت مصرف داروهای رقیق‌كننده خون، قبل از مصرف این ادویه باید با پزشك خود مشورت كنید.

 

رقیق کننده خون طبیعی : زنجبیل

حتما می‌دانید كه زنجبیل یك ضد‌التهاب طبیعی فوق‌العاده است. اما شاید ندانید كه طعم تند این ادویه خوشمزه فایده دیگری برای سلامت ما دارد و آن تاثیر این طعم تند بر كاهش خطر تشكیل لخته‌های خون است. زنجبیل نیز منبع خوبی از اسید سالیسیلات بوده و مصرف مقادیر بیشتر آن به صورت خشك یا تازه به جلوگیری از تشكیل لخته كمك می‌كند.

منبع: روزنامه جام جم

سه شنبه 10 اردیبهشت 1398  6:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها