0

بهترین نمایشگاهی که تا کنون مشاهده کرده اید کجا و در چه زمینه ای بوده است؟

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

بهترین نمایشگاهی که تا کنون مشاهده کرده اید کجا و در چه زمینه ای بوده است؟

کاربر گرامی  و همراه راسخونی؟

بهترین نمایشگاهی که تا کنون مشاهده کرده اید کجا و در چه زمینه ای بوده است؟علت آنرا هم بیان نمایید.؟

دوشنبه 2 اردیبهشت 1398  10:58 AM
تشکرات از این پست
javadinejad
javadinejad
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2041

پاسخ به:بهترین نمایشگاهی که تا کنون مشاهده کرده اید کجا و در چه زمینه ای بوده است؟

با سلام

نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در تهران.

علت آن وجود بخش‌های متنوع و مختلف بود که امکان گزینش و انتخاب را برای افراد فراهم می‌آورد.

دوشنبه 2 اردیبهشت 1398  12:03 PM
تشکرات از این پست
hooryeh
hooryeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 857

پاسخ به:بهترین نمایشگاهی که تا کنون مشاهده کرده اید کجا و در چه زمینه ای بوده است؟

نمایشگاه فقه و زندگی واقع در مسجد مقدس جمکران قم

هفت قسمت مختلف با جذابیت فراوان داشت

به جای نوشتار همه چیز را به تصویر کشیده بود....

جمعه 20 اردیبهشت 1398  4:21 PM
تشکرات از این پست
taha79
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

نمایشگاه و جشنواره محصولات کشاورزی( انگور خانقاه علیا) و صنیع دستی شهرستان سنقرکلیایی - آشنایی با محصولات و صنایع دستس اقوام مختلف از نقاط مختلف ایران و استان خودم کرمانشاه

جمعه 20 اردیبهشت 1398  5:00 PM
تشکرات از این پست
taha79
shahla111
shahla111
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

سلام. من چون مترجمی خوندم ی مدت به عنوان مترجم همزمان و ویرایش مقاله و پارافریز و... به نمایشگاه های بین الملی زیادی دعوت شدم اما یکی از بهترین نمایشگاهایی که رفتم مربوط میشد به قالی بافی و یکی دیگه که خیلی دوستش داشتم نمایشگاه لوازم بهداشتی بود چون خیلیا از هندوستان اومده بودن واقعا نمایشگاه خوبی برام بود. 

امیدوارم این کرونا هر چه زودتر ریشه کن بشه تا بتونم باز به نمایشگا هها مراجعه کنم.

چهارشنبه 19 آبان 1400  4:18 PM
تشکرات از این پست
taha79
taha79
taha79
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

سلام وقت بخیر

من یه مدت بخاطر نزدیک شدن به ایام عید و سال نو، به رسم هر سال برای خرید پوشاک و لباس به دنبال نمایشگاه هایی میگردم که برای حودم و خانوادم خرید کنم.

البته به شخصه به دنبال لباس و پوشاک چرم زنانه میگردم برای خرید البته یه سری آموزش برای خرید لباس و پوشاک از مقالات چرم سورنا استفاده کردم اما اگر شما هم برای خرید پیشنهادی دارید که میتونه کمک کننده باشه خواخش میکنم به من هم بگید. ممنونم ازتون

چهارشنبه 18 اسفند 1400  12:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها