0

گفت و شنود/ فندک!

zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

گفت و شنود/ فندک!

کیهان نمایه

گفت: یعنی کسانی که توصیه می‌کنند ایران هیچ اقدام عملی نظیر بستن تنگه هرمز، علیه آمریکا انجام ندهد، در حقیقت از دشمن برای حمله به ایران دعوت کرده‌اند.

روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:

گفت: تازه چه خبر؟!

گفتم: رئیس‌کمیسیون سیاست خارجی مجلس با اشاره تلویحی به پیشنهاد کیهان برای بستن تنگه هرمز، این پیشنهاد را افراطی و مقدمه کشیده شدن کشور به جنگ دانسته است!

گفت: در یادداشت کیهان از قول مقامات آمریکایی آمده بود، آمریکا فقط هنگامی که یک کشور در ضعف باشد به آن حمله می‌کند، بنابراین اگر اقتدار نشان ندهیم زمینه را برای حمله نظامی دشمن آماده کرده‌ایم.

گفتم: ولی این دیدگاه باعث می‌شود که آمریکا هر روز یک گام جدیدتر برای تضعیف ما بردارد تا بعد از اینکه حسابی ضعیف شدیم، زمینه برای حرکت نظامی آماده شود.

گفت: یعنی کسانی که توصیه می‌کنند ایران هیچ اقدام عملی نظیر بستن تنگه هرمز، علیه آمریکا انجام ندهد، در حقیقت از دشمن برای حمله به ایران دعوت کرده‌اند.

گفتم: چه عرض کنم؟! یارو وارد خانه شد و احساس کرد بوی گاز می‌آید. به اهل خانه گفت؛ مواظب باشید هیچ کبریتی روشن نکنید، من خودم فندک دارم!

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 1 اردیبهشت 1398  11:13 AM
تشکرات از این پست
aftabm hosinsaeidi ravabet_rasekhoon mohammad_43 ali_81 fatemeh_75 fatemeh35
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

پاسخ به:گفت و شنود/ فندک!

امام علی علیه السّلام فرمودند:

التَّكَبُرُ علي المتكبِّرِ هُوَ التّواضُعِ بِعَيْنِهِ.

تكبر در برابر شخص متكبر عين تواضع است.

نهج البلاغه، حكمت 410

دوشنبه 2 اردیبهشت 1398  9:46 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon zahra_53 mohammad_43 ali_81
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

باج دادیم که اینقدر تحریم شدیم.....یهود حیله گر است.سیاستمداران آمریکا یی نان خور یهودیان هستند .

در نهج البلاغه  داریم که عده ای می‌گفتند: "علی(ع) سیاست ندارد، معاویه را ببین چقدر سیاستمدار است! "

امیر المومنین می‌فرمود: "و الله ما معاویة بادهی منی، و لکنه یغدر و یفجر، و لو لا کراهیة الغدر لکنت من ادهی الناس، و لکن کل غدرة فجرة و کل فجرة کفرة و لکل غادر لواء یعرف به یوم القیامة. "

"به خدا قسم اشتباه می‌کنید، معاویه از من زیرک‌تر نیست، او دغل‌باز است، فاسق است، من نمی‌خواهم دغل‌بازی کنم، من نمی‌خواهم از جاده حقیقت منحرف شوم، فسق و فجور مرتکب بشوم. اگر نبود که خدای تبارک و تعالی دغل‌بازی را دشمن می‌دارد، آن وقت می‌دیدید که زرنگ‌ترین مردم دنیا، علی است. دغل‌بازی، فسق است، فجور است، و این‌گونه فجورها کفر است و من می‌دانم که هر فریب‌کاری در قیامت محشور می‌شود در حالی که یک پرچمی دارد(ظاهرا مقصود این است که فریب خوردگان هم در زیر پرچم فریب دهنده هستند.)

متاسفانه سیاستمداران ما  نه زیرک هستند و نه دغل باز.....

دوشنبه 2 اردیبهشت 1398  9:53 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon zahra_53 mohammad_43 ali_81
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

تشکر از ارسالتان

دوشنبه 2 اردیبهشت 1398  11:15 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon zahra_53