0

فرآیند ساخت و مزایای دیوار باربر

 
hadis111
hadis111
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : بهمن 1397 
تعداد پست ها : 29

فرآیند ساخت و مزایای دیوار باربر

فرآیند ساخت و مزایای دیوار باربر

دیوار باربر چیست؟
از قابلیت های مهم دیوار باربر این است که این دیوارها بساکه سنگینی خود را متحمل می شوند، وزن و سنگینی طبقه های بالا و نیز سقف ها را تحمل وسپس به پی ساختمان منتقل می کنند.دیوارهای باربر شامل دیوارهای داخلی و همینطور خارجی می باشند.
درواقع می توانییم اینگونه تعریف کنیم که دیوار یک نشانه در ساختمان سازی به حساب می آید که وظیفه و کار آن تعیین کردن مرزبندی اتاق خواب ها و یا کل ساختمان می باشد.این دیوارها عملکردهای گوناگونی دارند و از این لحاظ به دو بخش تقسیم بندی می شوند:دیوارهای باربر و دیوارهای غیر باربر.
سیستم دیوار باربر در مکان های مختلف قابل استفاده است.برای مثال:انواع ساخت وسازها،آپارتمان ها و همینطورهتل ها که این تقسیم بندی مجدد فضا بسیار لازم و ضروری می باشد.این متد متناسب با انواع گوناگون و طرح های مختلف ساختمان ها می باشد.نقشه هایی که به صورت افقی می باشند از شکل و طرح های مستطیلی ساده گرفته تا شکل های دایره ای و یا مثلثی ، قابل تغییر هستند.
عملکرد دیوارهای باربر شامل سازه های پیش ساخته ایست که عرض آن حدود 2/1 متر و پهنا و طول آن ها متفاوت می- باشد.طول آن ها بستگی به ارتفاع طبقه مربوطه دارد و اعضای آن در جهت طولی در مکان موردنظر نصب می شوند.
این اعضا متشکل از دو لایه ی پانل پلی استایرن می باشند که به وسیله ی میلگردها و یک سری مفتول های خاص که فواصل معینی دارند،از هم قرار می گیرند.
آرماتورهایی که به صورت قائم هستند با قطری قریب به 8 تا 12 به همراه پیچ هایی که نقش نگه دارنده را دارند، در داخل دیوار قرار می گیرند.دیوار طبق نقشه طراحی در محل موردنظر نصب می شود و پس از آن توسط آرماتورهای افقی، بتن ریزی می شوند.
زمانی که نیروی باد هم راستا با جهت کوتاه ساختمان باشد،این دیوارها(عرضی) نه تنها بارهای وزن را متحمل می شوند بلکه در برابر برشی که توسط باد صورت می گیرد نیز مقاومت می کنند.دیوارهای طولی علاوه بر اینکه این سنگینی را تحمل می کنند ، نیروی حاصل از باد را به تیر ورق یا همان دیافراگم منتقل می کنند.
مقاومت و رفتار سازه این دیوارها هم به مصالح مصرف شده و هم به اثر دوجانبه ی صفحه ی قائم دیوار و نیز صفحه افقی کف بستگی دارد.
اینگونه دیوارها متحمل فشار بالای عملیات بتن ریزی هستند و نیاز به نصب هیچ چیزی مانند پشت بندها را ندارند. بلندی
دیوار باربر به اندازه ی ارتفاع طبقه موجود است و می توان برحسب نیاز سفارش داد.بر اساس محاسبات منظم قابلیت اضافه شدن میلگردهای تقویتی به میلگرد های موجود نیز وجود دارد.
فواصل موجود میان 2 پانل متغیر است و برحسب نیاز از 10 تا 33 سانتی متر می تواند افزایش یابد و درون آن بتن ریزی صورت می گیرد.پس از انجام بتن ریزی لایه ی پلی استایرن نقش عایق را ایفا می کند و درسطح دیوار باقی می ماند.
مزایای دیوار باربر* :
• محاسبات دقیقی در سازه ها وجود دارد.
• متناسب با استانداردهای طراحی می باشد.
• هیچ محدودیتی در طبقات وجود ندارد.
• به آسانی با سیستم های دیگر ترکیب می شود.
• عبور تاسیسات به راحتی انجام می شود.
• درلوازم سرمایشی و گرمایشی و در ابعاد مختلف صرفه جویی می شود.
• در مصرف سوخت نیز صرفه جویی می شود.
• در برابر شرایط اطراف و عوامل گوناگون دوام زیادی دارد.
• بدون نیاز به تجهیزات خاصی قابل حمل و جابه جایی است.منبع:
دیوار باربر پایکار

دوشنبه 26 فروردین 1398  1:17 PM
تشکرات از این پست
aziz1352
aziz1352
aziz1352
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 
تعداد پست ها : 769
محل سکونت : آ.ش

پاسخ به:فرآیند ساخت و مزایای دیوار باربر

سازه های دیوار باربر عموماً شامل مجموعه ای از دیوارهای خطی می باشند.بر اساس نحوه قرار گرفتن این دیوارها در ساختمان آنها را می توان به سه گروه اصلی تقسیم نمود:

سیستم دیوار عرضی که شامل دیوار های خطی در امتداد عمود بر طول ساختمان می باشد و در نتیجه مانع نما کاری نمای اصلی نمی گردد.

سیستم دیوار طولی که شامل دیوارهای خطی موازی طول ساختمان می باشد این رو دیوار نمای اصلی را تشکیل می دهد.

سیستم دو طرفه که شامل دیوارهای موازی عرض و طول ساختمان می باشد.

دوشنبه 26 فروردین 1398  2:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها