دستمال مرطوب از طریق ایجاد رخنه در لایه حفاظتی طبیعی پوست که آن را در برابر مواد شیمیایی حساس می کند کودکان را در معرض واکنش های آلرژیک قرار می دهد .
تاثیر دستمال مرطوب بر آلرژی های غذایی در کودکان
دستمال های مرطوب به دلیل کاربردی و در دسترس بودن، همچنین به دلیل بوی خوب و لطافتی که دارند مورد علاقه بسیاری از افراد به خصوص خانم ها و مادران جوان هستند.اما نتایج یک تحقیق نشان می دهد دستمال های مرطوب خطر ابتلا به آلرژی های غذایی را در دوران کودکی افزایش می دهند .در این مطلب درباره این موضوع توضحاتی ارائه می کنیم پس با ما همراه شوید.
مضرات دستمال مرطوب برای کودکان
دستمال های مرطوب از طریق ایجاد رخنه در لایه حفاظتی طبیعی پوست که آن را در برابر مواد شیمیایی حساس می کند کودکان را در معرض واکنش های آلرژیک قرار می دهد .
به گفته متخصصان این موضوع به خصوص برای کودکانی که پیش زمینه ژنتیکی ابتلا به آلرژی های مرتبط با بیماری هایی همچون اگزما را دارند، صحت دارد .این یافته ها توضیح می دهد چگونه آلرژی غذایی که واکنش های ایمنی شدید به مواد بی ضرر است، شروع می شود و چرا نرخ آلرژی در کشورهایی همچون آمریکا طی 20 سال اخیر افزایش 20 درصدی پیدا کرده است .
استفاده از دستمال مرطوب برای کودکان مضر است
متخصصان آمریکایی به انجام آزمایش هایی روی موش هایی پرداختند که به دلیل جهش ژنتیکی در معرض اگزما بودند و دریافتند بادام زمینی به تنهایی برای بروز آلرژی در دوران بعدی زندگی کافی نیست .
متخصصان در آزمایش های بیشتر نوعی صابون به کار رفته در دستمال های مرطوب را روی پوست موش ها قرار داده و سپس آنها را در معرض خوراکی ها و دیگر مواد آلرژی زا قرار دادند که مشاهده کردند در محل مورد نظر جوش های پوستی ظاهر می شود .پزشکان به والدین توصیه می کنند استفاده از دستمال مرطوب را برای کودکان خود محدود کنند .
خطر استفاده از دستمال مرطوب برای کودکان
دستمال مرطوب برای پاک کردن کودک مناسب نیست
آژانس ملی امنیت دارویی و محصولات بهداشتی فرانسه هشدار داد، ماده شیمیایی فنوکسی اتانول موجود در دستمال های مرطوب، در کودکان زیر سه سال خطر ایجاد مسمومیت را به همراه دارد.
محققان توصیه می کنند در تولید دستمال های مرطوب مخصوص پاک کردن کودک، نباید از این ماده شیمیایی استفاده شود و باید میزان غلظت این ماده در سایر محصولات بهداشتی ویژه کودکان از یک درصد به 0.4 درصد کاهش یابد.
ماده فنوکسی اتانول قابلیت جذب بالایی دارد و از طریق پوست به بدن کودک نفوذ می کند.اگرچه مصرف کوتاه مدت آن عوارض قابل توجهی ندارد و باعث ایجاد حساسیت های پوستی نیز نمی شود، اما مصرف مداوم آن باعث سوزش چشم ها می شود.