0

چرا در مسابقات روزانه یا انجمن برنده نمی شوم؟( قابل توجه کاربران)

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:چرا در مسابقات روزانه یا انجمن برنده نمی شوم؟( قابل توجه کاربران)

سلام

راسخونو سیل برده عزیز

از بس که مسئولین به فکر ملتن به خاطر همین (راسخون جامعه کوچک کشور من)

دوشنبه 12 فروردین 1398  2:48 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول sahel401

با سلام و احترام
خیلی خوب میشد اگه اسامی برندگان مسابقه های مناسبتی رو هم در بخش مسابقات صفحه پروفایل اعلام میکردید . ( مثل مسابقات روزانه )
من خودم تو بیشتر مسابقه های مناسبتی شرکت کردم اما بعدش هیچ وقت نتونستم برندگانش رو پیدا کنم . البته میدونم که در صفحه اول سایت در یک زمان محدود تیتر وار اعلام میشه . اما باز هم اینطوری خیلی سخته همش تیترها رو چک کنیم . اگه در صفحه پروفایلمون اعلام میشد . یا یک ایمیل یا یک تماس تلفنی گرفته میشد خیلی عالی بود . یا حتی به صورت یک پیام خصوصی هم در سایت به برندگان اعلام میشد هم خوب بود .البته جایزه های غیر از حسنه منظورم هست . من که سالهاست تو مسابقه شرکت میکنم و فقط حسنه برنده شدم که نمیدونم اصلاً به چه کاری میاد ...
با تشکر و احترام

با سلام و عرض ادب:

با سپاس از مشارکت و همراهی شما در برنامه های سایت.بالاخص انجمن راسخون.

همراه راسخونی همه ی امتیازات و هدایای و جوائز در پروفایل به ثبت میرسد.این مورد به دلایلی در یکسال گذشته کمتر انجام گرفته است .ان شالله با تمیهدات جدیدی که اتخاذ خواهد شد این مورد هم پیگیری خواهد شد.

با تشکر

چهارشنبه 21 فروردین 1398  10:26 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh khoda1393
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول ms57bd45

با سلام : همه اینهایی که گفتید من انجام داده ام ولی مدت مدیدی است که برنده نشده ام

با سلام و عرض ادب:

کاربر گرامی ضمن تشکر از مشارکت و فعالیت خوب شما در انجمن و مسابقات روزانه.

منظور مدت مدید را نمیدانم چه فاصله زمانی در نظر دارید.شما بزرگوار در پاییز سال گذشته در مسابقه کتابخوانی برنده شده اید و جایزه نقدی شما هم اهدا گردیده است.

با تشکر

چهارشنبه 21 فروردین 1398  10:35 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول asdf1234

نوروزتان پیروز.ودرودبرشما.اول تشکراززحمات خوبان..دوم سال 1390عضوشدم 1295باردرمسابقات شرکت کردم 35 باربرنده شدم اطلاعات راداریدبفرماییدکه چه هدیه ای تحویل دادید.به نظر این حقیر این برنامه مسابقه راسخون سرکاریه وجزاتلاف وقت چیز دیگری نیست ولذا گردانندگان این قسمت چون وقت مردم را میگیرند بایدپاسخگوی خدای مهربان باشند البته قسمت های متنوع وخوب سایت راسخون خوب که نه بلکه خیلی مفیده که خدا اجرشان بدهد وامیدوارم دراین سال خوب خدا درموردمسابقات تجدید نظر بفرمایندومسابقه هفتگی یا ماهانه با جوایز معین ومشخص برگزارگرددمثل سایت های دیگر.     من الله التوفیق .

سلام و عرض ادب و احترام.

کاربر گرامی .از فعالیت چندین ساله شما تشکر و قدر دانی می نماییم.

مطلب اول : به اطلاع شما بزرگوار می رسانم اطلاعات درخواستی جهت تغییراتی است که از پاییز سال گذشته تا کنون در نوه ی اهدا جوائز صورت گرفته است .اگر شما بزرگوار 35 بار در مسابقات برنده شده اید و برنده شدن شما مربوط به پاییز سال گذشته تا کنون بوده است می توانید با این صندوق پیام  مکاتبه داشته باشید تا پیگیری گردد.( ravabet_rasekhoon ).

مطلب دوم: در مورد این جمله شما (این برنامه مسابقه راسخون سرکاریه وجزاتلاف وقت چیز دیگری نیست) جهت اطلاع بیشتر و قضاوت بهتر می توانید با صندوق پیام خودتان به برندگان مسابقات انجمن و مسابقات روزانه که در این سه تاپیک ( فصل پاییز )( دهه فجر))( فصل زمستان )اطلاع رسانی شده است مکاتبه نمایید تا از حقایقی که به دنبال آن هستید مطلع شوید.

مطلب سوم: بهتر است مطالب مندرج در تاپیک مذکور را یکبار دیگر مطالعه بفرمایید .اطلاعات قبلی شما در پروفایل ناقص است و باید در این تاپیک (اطلاعیه تکمیل مشخصات کاربری)بروز رسانی گردد. شما هنوز هم اطلاعات درخواستی را ارسال نکرده اید

مطلب چهارم: به فرض اینکه هیچ جایزه ای هم اهدا نشده باشد.(که این مطلب خلاف واقع می باشد)،

یاد آوری چند نکته خالی از لطف نیست:

الف:جایزه دادن واهدا جوائز صرفا یک انگیزه است نه هدف اصلی ،هدف پرتال آگاهی و نشر معارف اسلامی و شیعی است.

ب:یاد گرفتن و یاد دادن مسائل اعتقادی و مسائل شرعی و اخلاقی و احکامی در مواردی جز واجبات است.که اکثر سوالات و مسابقات در همین راستا طرح و اجرا می گردد.اگر مطالعه منابع (علمی و اعتقادی و اخلاقی و احکام) جهت پاسخگویی به سوالات برای شما اتلاف وقت و سرکاری می باشد بعید میدانم کاربران فهیم راسخون با نظر شما در این مورد موافق باشند.

ج: با توجه به مطالب ذکر شده و رسالت کلی پرتال راسخون و وظایف شرعی ما ، وقتی یاد گرفتن و یاد دادن این مطالب جرئی از وظایف دینی هر مسلمانی باشد .پس باز هم بعید به نظر می رسد  بنابر نظر جنابعالی خدای مهربان گردانندگان این قسمت را مواخذه نماید.

من الله توفیق

چهارشنبه 21 فروردین 1398  12:29 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
negin9
negin9
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 427

سلام مطلب سایت بسیار مفید است . تاامروز هم برنده نشده ام فقط اگر ممکن است فروشگاه سایت را فعال کنید ممنون

چهارشنبه 21 فروردین 1398  4:47 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
masoomi1371
masoomi1371
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 724

سلام و خسته نباشید یه سوال داشتم که خیلی پرسیدم ولی جوابی نشنیده ام

چرا فروشگاه دایر نمی شود؟؟؟؟

و کی دایر می شود؟؟؟

یک شنبه 25 فروردین 1398  10:54 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
iustminers
iustminers
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 360

نقل قول asdf1234

نوروزتان پیروز.ودرودبرشما.اول تشکراززحمات خوبان..دوم سال 1390عضوشدم 1295باردرمسابقات شرکت کردم 35 باربرنده شدم اطلاعات راداریدبفرماییدکه چه هدیه ای تحویل دادید.به نظر این حقیر این برنامه مسابقه راسخون سرکاریه وجزاتلاف وقت چیز دیگری نیست ولذا گردانندگان این قسمت چون وقت مردم را میگیرند بایدپاسخگوی خدای مهربان باشند البته قسمت های متنوع وخوب سایت راسخون خوب که نه بلکه خیلی مفیده که خدا اجرشان بدهد وامیدوارم دراین سال خوب خدا درموردمسابقات تجدید نظر بفرمایندومسابقه هفتگی یا ماهانه با جوایز معین ومشخص برگزارگرددمثل سایت های دیگر.     من الله التوفیق .

با سلام

راسخون اونقد مطالب مفید داره که بنده بدون ورود ازشون استفاده می کنم

وارد سایت هم شدم در مسابقات هم شرکت کردم، بعضا هم برنده شدم، جایزه ای هم که گفتن دادن

دم همه گررررم

سه شنبه 27 فروردین 1398  6:52 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول negin9

سلام مطلب سایت بسیار مفید است . تاامروز هم برنده نشده ام فقط اگر ممکن است فروشگاه سایت را فعال کنید ممنون

با سلام و عرض ادب:

همراه بزرگوار راسخون.با سپاس از همراهی شما بزرگوار در انجمن راسخون.آرزوی ما سلامتی و موفقیت و تندرستی شما در همه ی مراحل زندگی می باشد.همچنان همراه انجمن راسخون باشید.هر چه قسمت باشد خداوند عنایت خواهد کرد.فروشگاه در حال حاضر  به دلایل تغییرات در ساختار راسخون و مدیریت جدید قابل بازگشایی نیست.تا کنون جوائز به صورت نقدی به دوستان اهدا گردیده است.

با تشکر

سه شنبه 27 فروردین 1398  2:18 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول masoomi1371

سلام و خسته نباشید یه سوال داشتم که خیلی پرسیدم ولی جوابی نشنیده ام

چرا فروشگاه دایر نمی شود؟؟؟؟

و کی دایر می شود؟؟؟

سلام به شما عزیز راسخونی:

کاربر گرامی درحال حاضر فروشگاه تعطیل است و هیچ برنامه و تاریخی جهت باز گشایی فروشگاه اعلام نشده است.چنانچه در این راستا خبری به ما برسد اطلاع رسانی خواهیم کرد.

با تشکر

سه شنبه 27 فروردین 1398  2:22 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول iustminers
نقل قول asdf1234

با سلام

راسخون اونقد مطالب مفید داره که بنده بدون ورود ازشون استفاده می کنم

وارد سایت هم شدم در مسابقات هم شرکت کردم، بعضا هم برنده شدم، جایزه ای هم که گفتن دادن

دم همه گررررم

با شلام و عرض ادب:

از روشنگری و اطلاع رسانی  شما بزرگوار تشکر و قدر دانی می نماییم.از سایر برندگان در انجمن و مسابقات روزانه که جوائزی تقدیم آنها گردیده است.( جهت صحت اهدا جوائز و اطلاع به سایر عزیزانی که در این رابطه شک دارند )،می توانند در این همین تاپیک اطلاع رسانی نمایند.

با تشکر

سه شنبه 27 فروردین 1398  2:30 PM
تشکرات از این پست
khoda1393
khoda1393
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 446

نقل قول asdf1234

سه شنبه 27 فروردین 1398  5:14 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
A3138b6090
A3138b6090
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 9
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1398  9:48 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mahdi1259
mahdi1259
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

سلام من ۴۰امتیاز وحسنه ۲۰۰ حالاقرعه کشی کی هست من شباندارم ونمیتونم ازبانک بگیرم.کی برنده هارواعلام میکنید وکی خبرمیدید

جمعه 24 خرداد 1398  1:28 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mahdi1259

سلام من ۵امتیاز وحسنه ۱۰۰وخورده ای حالاقرعه کشی کی هست من شباندارم ونمیتونم ازبانک بگیرم

سلام و عرض ادب:

کاربر گرامی با تشکر از همراهی شما.مطالب درخواستی واضح نیست.لطفا درخواست خود را دوباره بیان بفرمایید.

با تشکر

شنبه 25 خرداد 1398  11:53 AM
تشکرات از این پست
1346gmil
1346gmil
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 12

با سلام خداوند قوت بده به عوامل راسخون جمیعا

چرا برنده ها فصل را اعلام نمی کنن  مسابقه داره ضیعف میشه بنظرم و فروشگاه هم کارش ضعیف شده یه کاری کنید که این سابقه درخشان راسخون بهم نریزه کمک کنید مسابقه ها جوایز و کلا فروشگاه ضعیف شده است رسیدگی نمایید ممنونم

شنبه 1 تیر 1398  2:17 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها