طرز تهیه قارچ کبابی
قارچ کبابی
قارچ کبابی یکی از پیش غذاهای معروف و پرطرفدار در جهان می باشد که امروزه در میان ایرانیان هم از جایگاه ویژه ای برخوردار است. قارچ کبابی علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه است به دلیل اینکه قارچ بدون افزودنی های مضرر کباب می شود بسیار سالم و مقوی است.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر قارچ کبابی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری قارچ کبابی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم قارچ کبابی
- قارچ ۸ عدد
- لیمو ترش ۲ عدد
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت
طرز تهیه قارچ کبابی
ابتدا قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم تا سیاهی های موجود روی قارچ ها کاملا پاک شود ، سپس خیلی سریع آنها را آبکشی می کنیم چون زیاد ماندن قارچ در آب آن ها را خراب می کند. سپس در یک کاسه بزرگ قارچ ها را می ریزیم
و لیمو ترش ها را از وسط نصف می کنیم و با دست محکم آب آن ها را می گیریم و روی قارچ ها می ریزیم.بعد روغن زیتون را روی آن ها می ریزیم و نمک و فلفل سیاه روی قارچ ها می پاشیم و قارچ ها را زیر رو می کنیم
تا آبلیمو و روغن زیتون کاملا به خورد تمام آن ها برود و مزه دار شوند. روی کاسه را با یک سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا قارچ ها طعم دار شوند. پس از ۱ ساعت قارچ ها را از یخچال بیرون می آوریم
و داخل سیخ ها می کنیم ( بهتر است قارچ ها یک اندازه را با هم سیخ کنید ) و با زغال یا روی اجاق گاز آن ها را کبابی می کنیم. سپس قارچ ها را در ظرفی می چینیم و به عنوان یک پیش غذا یا حتی غذا اصلی برای وعده شام آن را نوش جان کنید.