0

گفتگوی دور همی{روزنوشت کشور}

hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23617

پاسخ به:گفتگوی دور همی{روزنوشت کشور}

در شرایط فعلی که هجمه رسانه های بیگانه نوک پیکان را به سوی به زدن وحدت ملت ایران را نشانه گرفته ، دارندگان تریبون ها باید مواظب سخنان و گفته هایشان باشند .چرا که دشمن هدفش ایجاد هرج و مرج و جنگ قومی و مذهبی در داخل کشور است . 

دوشنبه 6 خرداد 1398  12:51 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 ravabet_rasekhoon amirhossein1392
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1

ایجاد این پست در این شرایط جامعه برای ایراد نظرات روز و ایجاد وحدت بیشتر در جامعه لازم و ضروری بود . ممنونیم

دوشنبه 6 خرداد 1398  12:53 AM
تشکرات از این پست
farshon shayesteh2000 ravabet_rasekhoon amirhossein1392
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

نقل قول shayesteh2000
نقل قول amirali123

با سلام خدمت دوستان راسخونی

شرایطم شرایط دوران نامزدی هست آره ؟ خخخ

البته قبل این دوران هم با خانواده عشق میورزیدم الان خانواده + یه دلبر جان = پس همون خانواده میشه دیگه

بنابراین دورهمی هستیم زندگی باید کرد با عشق

زندگی باید کرد با این گرونی ها

پول آب و برق و گاز و ........... همگی چند برابر شده باید داد

ولی خدا را هزار مرتبه شکر که میگذره

خداروشکر .ایشالا همیشه این روحیه رو داشته باشید و برای بقیه جوونها هم دعاکنید 

والا رسم مسلمان دین و قرآن همینه خوشی هات رو به دیگران هدیه بده غمی اگر داشتی خودت حلش کن البته این کلی هست فلسفه درد و دل کردن و مشورت یه چیز دیگه هست که هر کسی باید غم خوار عزیزش باشه ان شاءالله خدا خودش حافظ و نگهدارمون باشه

دوشنبه 6 خرداد 1398  12:57 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 amirhossein1392
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm

سلام خوب هستید... مشارکت کنندگان عزیز طاعات و عبادات مورد قبول حق تعالی...ان شالله

وقتی عکس های این لینک را می بینید .....(پادشاه و ولیعهد عربستان در حرم پیامبر (ص) ) چه برداشتی و چه فکری یا جمله ای در ذهنتان خطور میکند...

خدایا به شما پناه میبرم......

این همه آرامش...را از حرم پیغمبر میگیرن که بر سر مردم مظلوم یمین بمب بریزن...4 ساله یمن را به خاک و خون کشیدن...بعد هم نشان مسلمان بودن خودشون اینجوری ثابت میکنند.

جدا از مسلمان بودن چی یاد گرفتن این جماعت نفهم..

به نظر من فقط نقش مسلمان رو بازی میکنن و با پول های من درآورده سایر مملکت های اسلامی و ..............دارن هر ظلمی رو انجام میدن والا

حاج اقا برای من یه سوال پیش اومده خیییلی جدی هست فقط میخوام شفاف برام جواب بدین

تو این وضع گرونی ها و ظلم کشور عربستان نظرتون در مورد حج مستحب و واجب چی هست ؟ اینکه ادم اییییییییییییییییییییییییییین همه هزینه بکنه بره حج و یا اینکه نره و یه قسمت هزینه رو صرف امورات خیریه تو مملکت خودش بکنه ؟

دوشنبه 6 خرداد 1398  1:01 PM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

خودرو ارزان شد/ خریداران منتظر کاهش قیمت بیشتر باشند + جدول

خودرو ارزان شد/ خریداران منتظر کاهش قیمت بیشتر باشند + جدول

سلام شب بخیر 

طاعاتتون قبول.

این خبر راسته؟؟؟چی شده که اینطور شده ؟

یعنی به نفع مردمه یا به نفع یه عده ؟؟؟؟

عایا 10 میلیون یه باره بکشه بالا و بعد یه ماه 1 میلیون یا 2 میلیون بیاد پایین رو میشه گفت قیمت ارزون شده ؟ مگه میشه مگه داریم ؟ اینا همش دقیقا مثل چیز میشه بلبل رو رنگ میکنن جای قناری میدن دست ملت

مثال عینی هم بزنم عایا  ؟ اخه اون ماشینی که قبلا 8 میلیون بود الان 40 میلیون قیمت داره اصلا میارزه ؟ عاره ؟ با اون بدنه ضعیفش یه وزنه چند کیلویی گذاشتن توی درب جلوییش که انگار مسئله مقاوم سازی رو یا نمیدونن چی هست یا نمیدونن مردم نمیدونن چی هست یا خودشون رو زدن به اون .................بوق

حالا بیا خودداری بکن

حالا بیا چیزی نگو

اون مسئولی رو که مثلا کالای قاچاق رو میگرن مثلا لاستیک خارجی و بعد چند روز نوبت میرسه به پخش کالای قاچاق به نرخ مثلا دولتی میری میبینی عوا جا تره و بچه نیست نه بچه هست ولی بچه قلابیش خخخخ لاستیک چینی میدن دست ملت خب اینا گرفته بودن دیگه اره اصن به فکرتون خطور نکنه که اون نفر به مسئول مرتبط رشوه ای ببخشید شیرینی - کادویی داده نه اصلا یا اصلا این رو فکر نکنید که خود اون نفر که لاستیک ها رو احتکار کرده تو رئس مسئول مرتبط یا ادم داره یا اصلا خودش هست خخخ مدیونید فکر بد کنید

دوشنبه 6 خرداد 1398  1:09 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول amirali123
نقل قول aftabm

سلام خوب هستید... مشارکت کنندگان عزیز طاعات و عبادات مورد قبول حق تعالی...ان شالله

وقتی عکس های این لینک را می بینید .....(پادشاه و ولیعهد عربستان در حرم پیامبر (ص) ) چه برداشتی و چه فکری یا جمله ای در ذهنتان خطور میکند...

این همه آرامش...را از حرم پیغمبر میگیرن که بر سر مردم مظلوم یمین بمب بریزن...4 ساله یمن را به خاک و خون کشیدن...بعد هم نشان مسلمان بودن خودشون اینجوری ثابت میکنند.

به نظر من فقط نقش مسلمان رو بازی میکنن و با پول های من درآورده سایر مملکت های اسلامی و ..............دارن هر ظلمی رو انجام میدن والا

تو این وضع گرونی ها و ظلم کشور عربستان نظرتون در مورد حج مستحب و واجب چی هست ؟ اینکه ادم اییییییییییییییییییییییییییین همه هزینه بکنه بره حج و یا اینکه نره و یه قسمت هزینه رو صرف امورات خیریه تو مملکت خودش بکنه ؟

سلام. وقتتون بخیر

من بعد از مدت ها اومدم انجمن و اتفاقا به این سوال شما برخوردم.

ما یه سری اصول دین داریم که بر همه واجب هست. خمس، جهاد، زکات، حج همه جزو واجباتند. امور خیریه رو خمس و زکات باید تامین کنه و حج هم به عهده کسی واجب میشه که مستطیع میشه.  

اونایی که باید زکات و خمس مال بدن، به وظیفه شون عمل نمی کنن، چرا باید تاوانش رو کسی بده که هم خمس و زکات میده و هم به دلیل توان مالی حج واجب و مستحب رو میخواد به جا بیاره، چرا سفر مشهد کنسل نشه، چرا زیارت کربلا و کاروان اربعیین هر ساله کنسل نشه؟ چرا همه تا اسم فقیر و گرسنه میاد، سریع حج رو که یک واجب هست میخوان حذف کنن؟ 

چرا از بین این همه سفر خارج از کشور که هر ساله و در طول سال پی در پی انجام میشه، فقط حج زیر سوال میره؟ فقط حج باید حذف بشه؟ حجی که از زمان حضرت ابراهیم بوده! بعد این میشه عدالت؟ که یک عده کار کنن، پول حلال دربیارن، بعد همشو بدن امور خیریه؟! و باز بی نصیب و در حسرت دیدار کعبه و ... باز کار کنن، پول دربیارن و تکرار و تکرار.... اونوقت عدالت اجرا شده واقعا؟ غیر از حجاج بقیه مردم تو این مملکت چه کاره اند؟ 

قبول دارید یک سری از ناتوانی فقیر نشدند؟ بلکه از روی تنبلی و بی عاری حوصله ی کسب روزی ندارن؟؟! 

چرا بقیه سفرهای خارج کشور رو تا مدت یک سال قطع نمی کنن پولش رو بدن به فقرا؟! مگه همه مسملمون نیستن؟ جرا فقط باید کسی که می خواد اضافه بر درآمدش رو صرف یک کار واجب بکنه همیشه محکومه؟! 

عربستان الان نسل همان اعراب زمان پیامبرند. ما که نعوذبالله بهتر از پیامبر(ص) نیستیم. و شاید این مسئولین عربستان بدتر از پدران زمان خودشون نباشن! 

سه شنبه 7 خرداد 1398  1:28 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 ravabet_rasekhoon farshon amirhossein1392 amirali123
razdarealifateme15
razdarealifateme15
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1170

این از اقای نجفی که نتوانستند از پس مشکلات خانوادگی خود بر بیایند و تازه می خواستند در وزارت اموزش وپرورش و علوم و گردشگری منصب داشته ومشکل مملکت را حل کنند  تایید صلاحیت با چه کسانی است 

پنج شنبه 9 خرداد 1398  5:20 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 aftabm
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
نقل قول amirali123
نقل قول aftabm

سلام. وقتتون بخیر

ما یه سری اصول دین داریم که بر همه واجب هست. خمس، جهاد، زکات، حج همه جزو واجباتند. امور خیریه رو خمس و زکات باید تامین کنه و حج هم به عهده کسی واجب میشه که مستطیع میشه.  

اونایی که باید زکات و خمس مال بدن، به وظیفه شون عمل نمی کنن، چرا باید تاوانش رو کسی بده که هم خمس و زکات میده و هم به دلیل توان مالی حج واجب و مستحب رو میخواد به جا بیاره، چرا سفر مشهد کنسل نشه، چرا زیارت کربلا و کاروان اربعیین هر ساله کنسل نشه؟ چرا همه تا اسم فقیر و گرسنه میاد، سریع حج رو که یک واجب هست میخوان حذف کنن؟ 

چرا از بین این همه سفر خارج از کشور که هر ساله و در طول سال پی در پی انجام میشه، فقط حج زیر سوال میره؟ فقط حج باید حذف بشه؟ حجی که از زمان حضرت ابراهیم بوده! بعد این میشه عدالت؟ که یک عده کار کنن، پول حلال دربیارن، بعد همشو بدن امور خیریه؟! و باز بی نصیب و در حسرت دیدار کعبه و ... باز کار کنن، پول دربیارن و تکرار و تکرار.... اونوقت عدالت اجرا شده واقعا؟ غیر از حجاج بقیه مردم تو این مملکت چه کاره اند؟ 

قبول دارید یک سری از ناتوانی فقیر نشدند؟ بلکه از روی تنبلی و بی عاری حوصله ی کسب روزی ندارن؟؟! 

چرا بقیه سفرهای خارج کشور رو تا مدت یک سال قطع نمی کنن پولش رو بدن به فقرا؟! مگه همه مسملمون نیستن؟ جرا فقط باید کسی که می خواد اضافه بر درآمدش رو صرف یک کار واجب بکنه همیشه محکومه؟! 

عربستان الان نسل همان اعراب زمان پیامبرند. ما که نعوذبالله بهتر از پیامبر(ص) نیستیم. و شاید این مسئولین عربستان بدتر از پدران زمان خودشون نباشن! 

سلام بر بانوی اول اتاق چت حاج خانم سلما بزرگوار

طاعات و عباداتتون قبول باشه

حرفتون رو کاملا قبول دارم و منطقی هست ولی

این جواب من نبود البته تا حدی میشه قبول کرد ولی

ببنید سوال من روی بحث حج بود کاملا درستمیگین سفرهای دیگه ای هم هست حتی تفریحی

من به ذهنم این سوال خطور کرد که در صورتی که یه مملکتی یه سازمانی یه ملتی یه ارگانی کار حرام انجام میدن ادم باید تو مثلا تامین هزینه اون کارها شرکت بکنه ایا ؟ حالا این شرکت کردن میتونه رفتن به کشور و خرج کردن پول در اونجا باشه یا مثلا سرمایه گذاری مثل ساختمان سازی در اونجا

این یه ور قضیه و طرف دیگه اینکه مگه اینجوروی نیست که وقتی کشور اسلامی چیز حرامی رو که قاچاق بوده توقیف میکنه حرام یعنی از همه لحاظ حرام خب مثل نوشیدنی حرام

در اینجا دو حالت وجود داره

1- اون نوشیدنی حرام رو معدوم بکنند

2- اون نوشیدنی رو از کشور اسلامی خارج کرده و در کشور غیر اسلامی مثلا بفروشن اهان اینجاش حرف دارم شاید یه مثال بگن اون پول از چیز حرام بدست اومده تازه همون نوشیدنی ممکنه دوباره بیاد کشور اسلامی یا حوادث دیگه

منم سوالم دقیقا این جاش هست اون پولی که دقیقا ( چون پول حج رفتن که گرونتر شده مد نظرم هست ) رو میپرسم ایا این پول نمیره بعدا مثلا علیه ایران - علیه دین ایران - علیه انقلاب ایران و ..... ظلم به کشور یمن و و....... استفاده بشه ؟

یا اصلا دو موضوع مطرح شده قابل مقایسه با هم رو ندارن ؟؟؟

شنبه 11 خرداد 1398  8:44 AM
تشکرات از این پست
aftabm salma57
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1

معامله قرن توطئه دیگر برای ضربه به پیکره ، جهان اسلام بوده و هست ، اما مردم شجاع و با بصیرت ایران در روز قدس جواب نه به این توطئه شوم دادند.

یک شنبه 12 خرداد 1398  4:51 AM
تشکرات از این پست
aftabm amirali123
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1

ای حکام عرب منطقه بدانید و آگاه باشید که معامله قرن فقط مختص به فلسطین نیست ، این توطئه آیندش مال شماست، برای گسترش نفوذ صهیونیزم املاک شما هم مورد نیاز است ، پس چرا خفه شدید و لح لح می زنید برای توطئه دشمن .امروز فلسطین ، فردا شما این حتمی حتمیست .

یک شنبه 12 خرداد 1398  4:56 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 amirali123
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1

روز قدس ، روز جهان اسلام است باید برای همیشه زنده و پاینده بماند .

یک شنبه 12 خرداد 1398  4:57 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1

با کمال تاسف این روزها شاهد از عشق تا قتل هستیم . این موضوع نشان از عمق بدبختی یک عمر در صدرات است .حال این عاقبت کار..........

به قول معروف : عشق پیری گر بخنبد ، سر به رسوایی زند .

یک شنبه 12 خرداد 1398  5:03 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000
khaliln
khaliln
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1598

اگر مسئولین محترم بتوانند. وحدت کامل داشته باشند تمامی مشکلات حل می شوند.

یک شنبه 12 خرداد 1398  9:10 AM
تشکرات از این پست
aftabm shayesteh2000 ravabet_rasekhoon
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

نقل قول salma57

نقل قول amirali123

نقل قول aftabm

سلام. وقتتون بخیر

با سلام و عرض ادب

و با تشکر از همراهی شما بزرگوار:

دو روایت زیبا و شنیدنی از امام صادق علیه السلام است که می‌فرماید:«ندیده‌ام که چیزی همانند مداومت بر زیارت این خانه چنان سریع توانگری بیاورد و فقر بزداید» (امالی طوسی/۶۹۴/۱۴۷۸)

همچنین امام صادق علیه‌السلام در پاسخ به عمار که عرض کرد من خودم را آماده کرده‌ام که هرساله به حج بروم یا مردی از افراد خانواده‌ام را با هزینه خود به حج بفرستم، فرمودند: آیا بر این کار مصمم هستی؟ عرض کردم آری، فرمود: اگر چنین است یقین داشته باش که ثروتت زیاد خواهد شد و تو را نوید توانگری می‌دهم» (ثواب الاعمال/۷۰/۴۰)

پیامبر اسلام صلى الله علیه وآله به على علیه‌السلام فرمود: «تارک الحج و هو مستطیع کافر» هر توانمندى که حج را انکار و ترک کند، کافر است و کسى که امروز و فردا کند تا بمیرد، گویا یهودى و نصرانى از دنیا رفته است. (من لایحضره الفقیه، ج‏۴، ص‏۳۶۸) و (کافى، ج‏۴، ص. ۲۶۵)

همچنین امیر‌المؤمنین علی (ع) در وصیت خود به امام حسن (ع) می‌فرمایند: الله الله فی بیت ربکم لا تخلوه ما بقیتم فانه ان ترک لم تناظروا. خدا را! درباره خانه پروردگارتان در نظر داشته باشید تا هستید، آن را خالی نگذارید. زیرا اگر حج متروک شود نظر رحمت خدا از شما قطع خواهد شد. (اصول کافى، ج. ۷، ص. ۵۱؛) (نهج البلاغه، نامه ۴۷)

سؤال دیگری که باید از مطرح‌کنندگان این شبهه که «پول حج را به فقرا بدهید» پرسید این است که چطور می‌توان باور کرد کسی که برای سفر حج وجوهات پرداخت می‌کند و با دادن خمس شبهات احتمالی مالش را برطرف می‌کند و خود را برای این سفر مستطیع می‌داند به فکر فقرا نباشد؟ چطور می‌توان پذیرفت مسلمانی تکلیف اموالش را روشن کند، از دوستان و اقوام حلالیت بطلبد و درواقع به نوعی برای مرگ خود را آماده کند و پا به سرزمینی بگذارد که او را به یاد محشر و قیامت می‌اندازد، اما با دستگیری از نیازمندان برای آخرت خود زاد و توشه برندارد.

اصلاً چنین فردی چرا باید به سفر حج با سختی‌ها و مشقت‌های فراوان برود؟

فراموش نکنیم براساس آمار رسمی تنها در یکسال یعنی در سال ۲۰۱۱، یک میلیون و ۵۰۰ هزار ایرانی به ترکیه سفر کرده‌اند و براساس این آمار ایران رتبه چهارم ورود گردشگر به ترکیه را داراست که درآمد حاصل از حضور گردشگران ایرانی برای ترکیه در سال ۲۰۱۱ رقمی معادل یک میلیارد دلار اعلام شده است.

حال سؤال اصلی این است که چرا هیچ فرد و یا گروهی خواستار تعطیلی این سفر‌ها و صرف هزینه‌های کلان آن برای رفع محرومیت از جامعه نمی‌شود؟

از بیان این نکات که بگذریم موضوع حج دستور صریح خداوند است که آن را برای افراد مستطیع واجب کرده که در ادامه به شرح آن براساس آیه ۹۷ سوره مبارکه آل‌عمران می‌پردازیم.

متن آیه

فِیهِ ءَایَتٌ بَیِّنَتٌ مَّقَامُ إِبْرَ هِیمَ وَمَنْ دَخَلَهُ کَانَ ءَامِناً وَلِلَّهِ عَلَى الْنَّاسِ حِجُّ الْبَیْتِ مَنِ اسْتَطَاعَ إِلَیْهِ سَبِیلاً وَمَنْ کَفَرَ فَإِنَّ اللَّهَ غَنِّىٌ عَنِ الْعَلَمِینَ‏ (۹۷)

ترجمه

در آن (خانه) نشانه‏‌هاى روشن، (از جمله) مقام ابراهیم است و هر کس به آن درآید در امان است و براى خدا بر عهده‏ مردم است که قصد حج آن خانه را کنند، هرکه توانایى این راه را دارد؛ و هر کس کفر ورزد (و به حج نرود، بداند که) همانا خداوند از همه‏ جهانیان بى‏‌نیاز است. (۹۷)

یک شنبه 12 خرداد 1398  9:31 AM
تشکرات از این پست
salma57 shayesteh2000 ravabet_rasekhoon amirali123
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

نقل قول hosinsaeidi

با کمال تاسف این روزها شاهد از عشق تا قتل هستیم . این موضوع نشان از عمق بدبختی یک عمر در صدرات است .حال این عاقبت کار..........

به قول معروف : عشق پیری گر بخنبد ، سر به رسوایی زند .

عدم کنترل قوه غضبیه....

یک شنبه 12 خرداد 1398  9:55 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 ravabet_rasekhoon hosinsaeidi amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها