0

گفت و شنود/ لیوان

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

گفت و شنود/ لیوان

 
کیهان نمایه

یارو لیوانی را وارونه روی میز رستوران بود برداشت و دستی روی آن کشید و با عصبانیت به مدیر رستوران گفت؛ اینکه سر ندارد! و دستی هم به زیر لیوان زد و گفت؛ تهش هم که سوراخ است!

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:

گفت: چه خبر؟

گفتم: یکی از سایت‌های مدعی اصلاحات نوشته استمخالفان FATF از شفافیت می‌ترسند!

گفت: ولی FATF قرار است تمامی روابط تجاری و تراکنش‌های مالی و اقتصادی که در ایران صورت می‌پذیرد را در اختیار کشورهای غربی قرار بدهد. یعنی اصلاح‌طلبان از افشای اسرار اقتصادی کشورمان برای دشمنان نمی‌ترسند؟! آن‌هم در بحبوحه جنگ اقتصادی؟!

گفتم: آنها از سامانه حقوق مدیران می‌ترسند که دولت از مدت‌ها قبل قرار بود راه‌اندازی کند تا مردم از میزان حقوق و درآمدهای آنها با خبر شوند ولی تاکنون انجام نداده است!

گفت: از افشای اسرار نظام برای دشمن استقبال می‌کنند ولی از شفافیت میزان حقوق و دریافتی خودشان برای مردم وحشت دارند! چرا برعکس حرف می‌زنند؟!

گفتم: یارو لیوانی را وارونه روی میز رستوران بود برداشت و دستی روی آن کشید و با عصبانیت به مدیر رستوران گفت؛ اینکه سر ندارد! و دستی هم به زیر لیوان زد و گفت؛ تهش هم که سوراخ است!

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 29 بهمن 1397  5:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها