در این مطلب به شما طرز تهیه سوپ مرغ ایتالیایی را همراه با دستور پخت نان خوشمزه پیاز و پنیر، آموزش میدهیم. میتوانید این نان خوشمزه را درکنار سوپ سرو کنید و عصری دلنشین را رقم بزنید.
وبسایت زیباشهر: در این مطلب به شما طرز تهیه سوپ مرغ ایتالیایی را همراه با دستور پخت نان خوشمزه پیاز، آموزش میدهیم. میتوانید این نان خوشمزه را درکنار سوپ تهیه کنید و عصری دلنشین را رقم بزنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ ایتالیایی:
- هویج: ۳عدد
- پیاز خرد شده: یک عدد
- سیر له شده: یک حبه
- روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
- کره: ۲ قاشق سوپ خوری
- آرد: ٢ قاشق غذاخوری
- آب مرغ: یک پیمانه
- مرغ پخته و تکه شده: یک و نیم پیمانه
- شیر: یک پیمانه
- جعفری خرد شده: یک قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: کمی
- نخود فرنگی: یک پیمانه
- ذرت: یک پیمانه
طرز تهیه سوپ مرغ ایتالیایی:
1. سیر له شده را به همراه روغن زیتون در ظرف مناسبی ریخته روی حرارت بگذارید و تفت دهید، صبر کنید تا کمی نرم شوند. اکنون کره را اضافه کنید و به محض آب شدن آن، آرد را افزوده و به مدت ٣٠ ثانیه مرتب هم بزنید.
2. سپس آب مرغ و شیر، جعفری، پودر فلفل قرمز را اضافه و خوب هم بزنید. صبر کنید تا سوپ به جوش بیاید سپس حرارت را کم کرده در ظرف را گذاشته تا کمی غلیظ شود. سپس مرغ تکه شده، نخود فرنگی و ذرت را اضافه کرده و بگذارید یک ربع دیگر روی حرارت بماند. اکنون سوپ آماده است.
نکات:
- این سوپ نسبت به بقیه سوپها کمی غلیظ تر است. چنانچه غلظت آن را دوست نداشتید میتوانید در آخر کمی شیر اضافه کنید.
- در صورت تمایل میتوانید از کمی جوز هندی در اواخر طبخ استفاده کنید.
مواد لازم نان پیاز و پنیر:
- آرد نان: ٢ پیمانه و نصفی
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- شیر گرم: ٢۵٠ میلی لیتر
- پودر مایه خمیر خشک فوری: ٢ قاشق چایخوری
- روغن زیتون یا ذرت: ۵٠ میلی لیتر
- پنیر چدار رنده شده: ١٠٠گرم
- پیاز متوسط: یک عدد
طرز تهیه نان پیاز و پنیر:
1. آرد نان را با نمک الک کرده و در کاسه مناسبی بریزید. میان آن را گود کرده و شیر گرم، پودر مایه خمیر خشک فوری، روغن زیتون یا ذرت، پنیر چدار رنده شده، پیاز که ریز شده و در یک قاشق روغن زیتون تفت داده و خنک شده را افزوده و مخلوط کنید.
2. سپس به مدت ٧ الی ٨ دقیقه به آرامی ورز دهید تا خمیری کاملاً نرم و یکدست حاصل شود.
3. خمیر را در کاسه چرب شده قرار داده رویش را پوشانده در محل گرم مناسبی قرار داده تا حجم خمیر دو برابر شود.
4. پس از استراحت، هوای خمیر را گرفته دو دقیقه ورز دهید. اکنون خمیر را به چانههای ١٠٠ گرمی تقسیم کرده و در قالبهای مناسب تک نفره قرار دهید. روی آنها را پوشانده و صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر شود.
5. روی نانها به آرامی کمی شیر مالیده و با پنیر چدار رنده شده و پیاز بپوشانید. در فر گرم شده با حرارت١٨۵ درجه سانتی گراد تا زمان طلایی شدن سطح نان بگذارید بماند.
نکات:
- مدت پخت تقریبی نان ها٢٠ الی ٢۵ دقیقه است.
- چنانچه طعم پنیر چدار را نمیپسندید میتوانید پنیر مناسب دیگری جایگزین کنید.