وبسایت دکتر کرمانی: تا به حال چنین ترکیبی را امتحان کردید؟ اگر این غذا را خورده باشید میدانید که چقدر خوش طعم است. این ترکیب خوش طعم در این دستور پخت همراه است با سبزیجات دیگر و می توانید روی این غذا به عنوانی وعده ای سالم و مقوی حساب کنید.
مطمئن باشید شکل و طعم غذایی که درست می کنید مورد استقبال کودکتان هم قرار خواهد گرفت. قبل از شروع به کار ابتدا کامل و دقیق دستور پخت را مطالعه کنید. شاید تنها موردی که در لیست مواد لازم تهیه اش وقت گیر است خامه ترش باشد.
مواد لازم:
- 3 فنجان سیب زمینی پوست کنده پخته رنده شده
- یک فنجان پیاز سفید رنده شده ( یک پیاز بزرگ )
- 340 گرم گلچه گل کلم
- یک مشت پیازچه
- 56 گرم آرد همه منظوره ( حدود 6 قاشق غذا خوری )
- یک قاشق چای خوری نمک
- یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- یک سوم فنجان پنیر پیتزا رنده شده
- یک تخم مرغ بزرگ
- سفیده یک تخم مرغ بزرگ
- پنج قاشق غذا خوری روغن کانولا
- سه چهارم فنجان خامه ترش سبک
- سه چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه خرد شده
روش پخت:
1. فر را تا دمای 250 درجه فارنهایت گرم کنید. سیب زمینی ها و پیاز های رنده شده را در یک صافی با هم ترکیب کنید، به مدت 15 دقیقه خشک کنید، با یک قاشق مرتب ترکیب را فشار دهید تا آبش گرفته شود.
2. میکس سیب زمینی و پیاز را داخل یک حوله تمیز آشپزخانه قرار دهید سپس فشار دهید تا آب اضافی اش گرفته شود سپس میکس را داخل یک کاسه قرار دهید.
3. گلچه های گل کلم را داخل مخلوط کن قرار دهید، سپس تا وقتی خوب خرد شوند دکمه مخلوط کن را فشار دهید. گل کلم را به کاسه میکس سیب زمینی اضافه کنید.
4. قسمت های سبز رنگ پیازچه ها را خرد کنید و به میکس سیب زمینی اضافه کنید ( قسمت های سفید را برای استفاده در چیزی دیگر به کار ببرید ).
5. آرد را به آرامی و با یک قاشق به فنجان اندازه گیری اضافه کنید سپس با یک چاقو سطحش را صاف کنید. پنیر، آرد، نمک و یک دوم قاشق چای خوری فلفل را به میکس سیب زمینی اضافه کنید، خوب بهم بزنید تا ترکیب شوند.
6. تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را به میکس اضافه کنید.
7. یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پنج قاشق چای خوری روغن اضافه کنید، ماهی تابه را تکان دهید تا همه جای آن چرب شود. میکس سیب زمینی را با قاشق درون یک فنجان اندازه گیری بریزید تا دو سوم پرش کنید. میکسی که داخل فنجان ریختید را به ماهی تابه اضافه کنید و آرام صافش کنید. همین کار را 4 مرتبه دیگر هم تکرار کنید. هر کدام را 3 تا 4 دقیقه از هر سمت بپزید تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند.
8. میکس های سیب زمینی که پختید را روی یک سینی فر قرر داده و داخل فر بگذارید تا گرم بمانند. همین کار را با 10 قاشق چای خوری روغن و باقی مانده میکس سیب زمینی ها تکرار کنید.
9. خامه ترش را با سه چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید و در کنار میکس سیب زمینی پنیر و گل کلم سرو نمایید.