0

استیکی متفاوت با گوشت چرخ کرده!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

استیکی متفاوت با گوشت چرخ کرده!

 
وقتی صحبت از استیک می‌شود معمولا تصویر یک تکه گوشت فیله گوساله یا مرغ که با استیک کوب خوب کوبیده و صاف شده و گریل شده است در ذهن تمام افراد نقش می‌بندد. اما استیک با گوشت چرخکرده هم یکی از مشهورترین استیک‌ها در سرتاسر دنیاست.

مجله کوروش: وقتی صحبت از استیک می‌شود معمولا تصویر یک تکه گوشت فیله گوساله یا مرغ که با استیک کوب خوب کوبیده و صاف شده و گریل شده است در ذهن تمام افراد نقش می‌بندد. اما استیک با گوشت چرخکرده هم یکی از مشهورترین استیک‌ها در سرتاسر دنیاست.

استیکی متفاوت با گوشت چرخ کرده!

استیک با گوشت چرخکرده استیک اختراعی دکتر «سلیزبری» یکی از پزشکان تغذیه مشهور آمریکایی است که طرفدار رژیم‌های غذایی کم کربوهیدرات است. اتفاقا این استیک خوشمزه در آمریکا به استیک سلیزبری مشهور است و احتمالا فقط به خاطر شکل ظاهرش در طبقه استیک‌ها قرار گرفته است. طرز تهیه استیک سلیزبری با گوشت چرخکرده را در ادامه مطالعه فرمایید.

مواد لازم برای ۶ نفر

  • گوشت چرخکرده مخلوط: ۱۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد رنده شده
  • پودر نان: ½ فنجان (در منزل نان سوخاری را بکوبید و پودر نان درست کنید)
  • تخم‌مرغ: ۱عدد
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • قارچ: به مقدار دلخواه
  • پیاز کوچک: ۱ عدد
  • نمک: ¼ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • آرد چند منظوره: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: ¼ فنجان
  • آب: ¼ فنجان
  • پودر خردل: ½ قاشق چایخوری

استیکی متفاوت با گوشت چرخ کرده!

طرز تهیه استیک

1. برای تهیه استیک با گوشت چرخکرده ابتدا دو عدد پیاز را رنده کنید. سپس گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، پودر نان، پودر خردل، تخم‌مرغ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت را به ۶ قسمت، هر کدام به اندازه یک کوفته، تقسیم کنید.

2. گوشت‌ها را به شکل استیک در بیاورید و گرد یا مستطیلی کنید. یک ماهیتابه نچسب را بدون روغن داغ کنید (یا فقط کف ماهیتابه را با مقدار خیلی اندک روغن چرب کنید) و هر طرف استیک را به مدت ۴ تا پنج دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید. استیک‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و در همان ماهیتابه یک قاشق غذاخوری کره بریزید و بعد از این‌که داغ شد یک عدد پیاز خلالی خرد شده را تفت دهید تا سبک شود.

3. سپس یک قاشق آرد چند منظوره اضافه کنید و تفت دهید. بعد از یک الی دو دقیقه دو لیوان آب یا دو لیوان آب گوشت و سس کچاپ اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن مواد داخل ماهیتابه استیک‌ها را به سس اضافه کنید.

4. وقتی بعد از چند دقیقه سس استیک غلیظ شد و هر طرف از استیک‌ها به مدت ۵ دقیقه در سس با حرارت متوسط پخته شد، استیک‌ها را سرو کنید.

5. یک روش دیگر این است که سس قارچ را که قبلا در مطلب (سس قارچ مخصوص غذاهای گوشتی) آورده ایم، آماده کنید و روی استیک‌ها بریزید.

6. این استیک با گوشت چرخکرده، سس قارچ، انواع سبزیجات گریل یا کبابی و پوره سیب‌زمینی  که قبلا در مطلب (روش تهیه پوره سیب زمینی خامه ای) آورده ایم، سرو می‌شود (البته اگر رژیم کم کربوهیدرات دارید پوره سیب زمینی را حذف کنید).

منبع: All Recipes

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 25 بهمن 1397  7:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها