0

دستگاه ضبط صدا

starstar
starstar
کاربر جدید
تعداد پست ها : 3

دستگاه ضبط صدا

سلام دوستان. من سر کلاس نمی تونم تمام نکات استاد رو یادداشت کنم همش هم سر نوشتن جزوه هام عقب میوفتم .

تصمیم گرفتم یه ویس رکوردر یا دستگاه ضبط صدا بخرم ببرم سر کلاس حرفهای استاد رو ضبط کنم. کسی دستگاه ضبط صدا که خوب و با کیفیت باشه با قابلیت های زیادی برای ویس رکوردر دانشجویی سراغ ندااااااره؟؟؟؟ ممنون میشم یه ویس رکوردر خوب بهم معرفی کنید حداقل دوران کارشناسی را باهاش بگذرونمlaugh

چهارشنبه 24 بهمن 1397  9:57 AM
تشکرات از این پست
ria1365 hosinsaeidi
shaghayegh
shaghayegh
کاربر جدید
تعداد پست ها : 12

پاسخ به:دستگاه ضبط صدا

سلاااااام. من خودم تازه یه رکوردر صدا سونی خریدم. خیلی کارم راحت شده. یه خوبی که داره می تونم سرعتشو تنظیم کنم بیام خونه همه رو بنویسم. اگه بخوای می تونم بیشتر راهنماییتون کنم.

چهارشنبه 24 بهمن 1397  10:02 AM
تشکرات از این پست
ria1365
starstar
starstar
کاربر جدید

سلام دوست عزیز. من که از خدامه شما بهم کمک کنین

چهارشنبه 24 بهمن 1397  10:18 AM
تشکرات از این پست
ria1365
shaghayegh
shaghayegh
کاربر جدید
تعداد پست ها : 12

این دستگاه ضبط صدا سونی مدل PX240 که خریدم قابلیت VOR داره یعنی اگه صدایی تشخیص نده اتوماتیک ضبط صدا رو متوقف می کنه. یکی دیگه این که از طریق USB می تونین تمام اطلاعات خودتونو به سیستم منتقل کنین. حالا خودتون هم می تونین برین تو بازار اینترنتی گیلار.

یعنی بازار اینترنتی گیلارو تو گوگل سرچ کننی بعد وارد سایت شی. تو قسمت ضبط صدا می تونین تمام ضبط صداهای گیلارو ببینید و با توجه به نیاز خودتون، بهترین نوعشو انتخاب کنین. 

چهارشنبه 24 بهمن 1397  10:25 AM
تشکرات از این پست
ria1365
starstar
starstar
کاربر جدید

خیلی ممنون از راهنمایی تون

چهارشنبه 24 بهمن 1397  10:26 AM
تشکرات از این پست
ria1365
sinanajafi1990
sinanajafi1990
کاربر جدید
تعداد پست ها : 1

دستگاه ضبط صدا دیجیتال ، خیلی متنوعه. بستگی داره چه امکاناتی بخوای . اگه فقط دستگاه ضبط صدا دانشجویی میخوای ، 1 مدل ارزونشم هم کارتو راه میندازه.  نیاز نیست خیلی هزینه کنی. همین فروشگاه گیلاری که یکی از دوستان معرفی کردن رو دیدم. چندتا دستگاه ضبط صدای ارزان قیمت داره مثل دستگاه ضبط صدا برای دانشجویان مدل ICD-PX333M سونی یا دستگاه ضبط صدای ارزان قیمت سونی ICD-PX333 . فکر کنم نیازتو برآورده کنه. 

پنج شنبه 25 بهمن 1397  1:28 PM
تشکرات از این پست
ria1365
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

این هم یک روش یادگیری است .

پنج شنبه 12 اردیبهشت 1398  6:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها