0

ترشی کدو و پیاز؛ این ترشی سه ساعته!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

ترشی کدو و پیاز؛ این ترشی سه ساعته!

 
در این مطلب قصد داریم تا در مورد ترشی کدو و پیاز و مراحل پخت و مواد به کار رفته در آن صحبت کنیم. این ترشی خوشمزه به سرعت قابل تهیه و استفاده است و به شما توصیه می‌کنیم که حتما برای یک بار این ترشی خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

وب‌سایت غذالند: در این مطلب قصد داریم تا در مورد ترشی کدو و پیاز و مراحل پخت و مواد به کار رفته در آن صحبت کنیم. این ترشی خوشمزه به سرعت قابل تهیه و استفاده است و به شما توصیه می کنیم که حتما برای یک بار این ترشی خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

این ترشی در کنار غذاهای گوشتی مانند خوراک و سایر موارد سرو می شود و ترکیب جالبی را با این غذاها ایجاد می کند. زمان آماده سازی مواد ترشی نیم ساعت و زمان طبخ آن هم ۵ دقیقه است.

این ترشی پس از ۳ ساعت ماندن در یخچال می تواند استفاده شود. هر چند که می توان مدت زمان بیشتری داد تا این ترشی به خوبی جا بیفتد. استفاده از این ترشی ۳ ساعت پس از قرار گرفتن در یخچال مانعی ندارد. زمانی که شما مهمان دارید یا فرصت کمی در اختیار شما است تا ترشی تهیه کنید استفاده از این ترشی سریع و راحت و خوشمزه پیشنهاد مناسبی برای شما است.

مواد لازم

  • سرکه سیب: 2 پیمانه
  • برگ بو: 3 سه عدد
  • شکر قهوه ای : ¾ 1 پیمانه
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • آویشن خشک: 1 قاشق چایخوری
  • پیاز کوچک: 2 عدد
  • کدو سبز : 900 گرم

ترشی کدو و پیاز؛ این ترشی سه ساعته!

مراحل پخت:

1. در یک قابلمه مناسب سرکه و شکر را مخلوط کنید.

2. سپس همراه با نمک و آویشن و برگ بو روی حرارت قرار دهید و 3 دقیقه زمان بدهید تا شکر به خوبی در سرکه حل شود.

3. پیاز و کدو را به شکل حلقه حلقه برش بزنید.

4. مخلوط سرکه را روی پیاز و کدوی حلقه حلقه شده ریخته و پس از 3 ساعت قرار دادن داخل یخچال می توانید آن را سرو کنید. نوش جان!

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 16 بهمن 1397  7:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها