0

معرفی استقلالی های سینما {مهناز افشار}

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

معرفی استقلالی های سینما {مهناز افشار}

مهناز افشار ابتدا با سریال تلویزیونی «گمشده» وارد عرصه بازیگری شد و سپس خیلی زود به عرصه سینما پا گذاشت، فیلم «شور عشق» مهناز افشارو بازی در كنار «بهرام رادان» او را به شهرت رساند و سپس خاكستری، كما، زهر عسل، آكواریوم و همچنین فیلم زیبای آتش‌بس ساخته تهمینه میلانی را از مهناز افشار دیدیم، قرار است به زودی از این بازیگر فیلم «تله» بر روی اكران بیاید، از مهناز افشار چه می‌‌دانید؟ آنچه كه درذیل خواهید خواند، گوشه‌هایی از زندگی مهناز افشار هنرپیشه خوب سال‌های اخیر كشور كه بسیار پركار است...

- شروع كار بازیگری من از سال 78 با سریال تلویزیونی به نام گمشده ساخته مسعود نوابی بود.
- دیپلم تجربی دارم.
- من وارد خونه هر كسی كه می‌‌شم دكوراسیون خونشو عوض می‌‌كنم حتی در منزل خودمون هفته‌ای یكبار وسایل خونه رو جابه‌جا می‌‌كنم و دوست دارم در این رشته تحصیلات خودم رو ادامه بدهم، عاشق دیزاین دكوراسیون هستم

من 4 سال تدوین خوندم ودر همین حیطه هم فعالیت كاری داشتم و همچنین كار در حیطه تیزرهای تبلیغاتی كه چند كار انجام داده‌ام، كار خوب و قشنگی است و حس خوبی نسبت به كارم داشتم تا اینكه وارد بازیگری شدم.
- تاكنون 9 یا 10 كار سینمایی داشتم همین طور هم به تعداد كارهایم افزوده می‌‌شه.
- بر عكس همه، من در دوران كودكی و نوجوانی اصلا به بازیگری علاقه نداشتم و همیشه وقتی در مدرسه تئاتر اجرا می‌ شد، در می‌‌رفتم و فرار می‌‌كردم اصلا هم خوشم نمی‌‌آمد.
- قبل از قبول نقش سناریو رو می‌‌خونم، البته هر كسی روشی داره، من هم یكبار كه سناریو رو خوندم، شب موقع خواب مرور می‌‌كنم با نقشم زندگی می‌‌كنم.
- فعلا من كارم بازیگریه و باید این كار را خوب انجام بدم، بعدا وقت برای كارگردانی زیاده.
- این اعتقاد رو دارم در فروش فیلم كلیه عوامل دخیل هستند، اگه بازیگر خوب باشه، ولی كارگردان خوب نباشه، مسلما كار خوب نمی‌‌شه، حتی عوامل پشت صحنه هم در فروش یك فیلم دخیل هستند.
-به خاطر تصادف بدی كه داشتم از رانندگی ترسیدم و از اون موقع به بعد هیمشه كمربندم رو می‌‌بندم.
- چون شكمو هستم، دستپختم هم خوبه تمام زمانی كه غذا در حال آماده شدنه سراجاق هستم.
- شاید من جزء خوش قول‌ترین هنرپیشه‌های سینما باشم.
- اصلا میونه خوبی با افراد بد قول ندارم. خوش قولی از نكات بارز زندگی من است.
- اگه مهناز افشار بازیگر نمی‌‌شد شاید راننده كامیون می‌‌شد! چون به كارهای سخت علاقه دارم.
- به نظر من هر كسی به هر كاری كه بخواهد می‌‌تونه برسه در جهان هستی به هر چه بخواهید می‌‌تونید برسید فقط كافی است بخواهید. و چند سال پیش پدر خدا بیامرزم را از دست دادم، او قوت قلبی برای من در زندگی بود، یاد او همیشه در خاطرم است، روزی نیست كه با یاد پدر زندگی نكنم او همه‌چیز من در این زندگی بود.
- مادرم مونس من است، اگر او هم نباشد، دیگر زندگی برایم معنا ندارد.
- یك نكته فوتبالی در مورد مهناز افشار این كه او استقلالی هستش

پنج شنبه 23 دی 1389  3:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها