عنوان : سردار شهيد اسد قلي اسدي
تاريخ
:
1389/04/10
<>
در يكي از روزهاي بهاري سال 1334 در روستاي اسد آباد شهرستان آباده كودكي ديده به جهان گشود كه تقدير سبز او بر تارك دشت در هيأت آفتاب و سپيدار جلوهگربود. اسد نام بلندي بود كه او را به خيل غلامان اسدالله الغالب علي بن ابي طالب (ع) متصف مي ساخت .
دوران كودكي را در خنكاي دلنشين روستا گذراند و در آن حال و هواي صميمي پرورش يافت . در حاليكه هنوز چند سال از دوران تحصيلي را نگذرانده بود ، بعلت فقر شديد خانواده از ادامة تحصيل بازماند و جهت تأمين هزينه معاش ،مشغول بكار شد . با اين همه ، علاقه ي شديد وي به تحصيل پس از توقفي چند ساله او رابار ديگر به پشت ميزهاي ساده و صميمي مدرسه ي شبانه ي آباده نشاند . وي پس از گذراندن دوره هاي مختلف تحصيل ، دورهي متوسطه را نيز در سال 1356 با موفقيت به پايان رسانيد . مدرك ديپلم ، نتيجة فعاليتهاي مستمر شهيد در امر تحصيل بود .
شهيد اسدي در سال 1356 همسري شايسته و وفادار برگزيد .وي پس از مدتي به خدمت نظام در آمد اما در بحبوحه ي حركات توفنده ي مردمي وفرمان امام مبني برترك پادگانها ، خدمت را رها كرده و به خيل توفندة مردم انقلابي پيوست .
وي بعد از پيروزي انقلاب به كمك جمعي از فرزندان غيور ايران اسلامي كميته انقلاب اسلامي آباده را بنيان نهاد .احداث پادگان ولي عصر (عج) آباده از ديگر فعاليتهاي قابل توجه شهيد اسدقلي اسدي است كه در مدت زمان عمر پربركت شهيد به تحقق پيوست .شهيد اسدي از جمله افرادي است كه از زمان شروع جنگ تحميلي تا لحظه ي شهادت مدت مديري از عمر پربركت خود را در جبهه هاي نبرد گذراند ودر عملياتهاي مختلفي از جمله كربلاي 4 و 5 حضوري فعال داشت . آن عزيز در مدت حضور در جبهه ، مسئوليتهاي مختلفي را عهده دار بود . از جمله مدت 3 ماه مسئوليت محور عملياتي تيپ يكم امام حسن (ع) را به عهده داشت .
منطقه سليمانه ، شقايق راز خون شهيد اسدي وصدها شهيد دلسوخته اي است كه در جهت آزادي مردم تحت سلطه رژيم بعثي در كردستان عراق ، از خون سرخ خويش گذشتند و در اين مسير ، عاشقانه جان باختند .